Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
530
Cevap
75
Favori
73.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duyduğuma göre kartı getir kuryesi getiriyormuş. 30 dakika içinde müşteri olabiliyorsunuz. İlk mesajda yazıldığı gibi hizmetleri olursa buralar alev alır.
  • Güncelleme yok getirde sanırım herkese açılmadı daha silip yeniden kurunca da gelmedi
  • Nazım yine birşeylerin peşinde, Getir 'de paranızı bırakmayın, puanı alıp çıkın.

https://youtu.be/mj1aQnHjc5M?si=peTAPhK0uSheVCVX
  • Şimdi güncelledim. Getir finans gelmedi.
  • GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • 50 100 bin arası net faiz %48.1 e denk geliyor.pasif oranı fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 28 Eylül 2024; 13:4:55 >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen ios 'ta çıkıyor.

edit= çıkmadı. bazı kullanıcılara açılmış sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Eylül 2024; 13:32:2 >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    o da olabilir, kullanıcıların belli bir kısmına açılıyor sadece
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aynen androidciyiz elhamdülillah 😎
  • Android kullanıyorum, Çarşamba günü görüp hesap kartı istedim. Henüz elime ulaşmadı, kredi kartı başvurumu onaylamıyorlar.
  • incepted İ kullanıcısına yanıt

Ben bugün istedim, 25 dkya geldi hesap kartı. Kredi kartı için limit düşürmek lazımmış vermediler.

• GasiOr kullanıcısına yanıt
    Verdiğim adreste Getir hizmet vermiyor, muhtemelen o yüzden başka bir kurye ile getirecekler. Geldiği zaman güncellerim hocam
  • sak0575 kullanıcısına yanıt

evet ios

• Getirin hizmet vermediği ile 3 günde hepsijetle kartım geldi. Başvuru aşamasında ve sonraki müşteri hizmetleri görüşmelerinde Fibabankla muhattap oluyoruz. Kredi kartına yeni başvurdum. O da 3-4 güne gelir.

• Arbalet kullanıcısına yanıt

Telefonunuz android mi

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

Evet

• Ben de Android .Güncelleme gelmedi, silip yükledim gene yok.
  • Verdikleri 350 getirpara sadece GetirKüçük'te mi geçerli yoksa GetirYemek'te falan da kullanılıyor mu?

• Getir finans için görüntülü görüşme ile müşteri oldum. İlk harcamaya 350 TL getir para veriliyor. Ben de 100 TL bimparaya yükleme yaptım. Hemen 350 TL getir para kartıma yüklendi. Banka kartı ya da kredi kartını almak zorunda değilsiniz 350 TL getir para için. Ben sanal banka kartıyla (Getir finansın içinde var.) bimparaya yükleme yaptım. 350 TL getir para size özel varsa diğer indirimlerle birleşiyor.

• Güncelleme ile ilgisi yok. Getirfinans kişilere özel tanımlandı başlangıç açısından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.