Selamalar BBDK'ya ben de şikayet oluşturum fiabanka ile getir finans tam olarak entegre olamamış gibi telefonla bir iş halletmek imkansız. Şubeye gelin diyorlar ne anlamı kaldı o zaman şubesiz bankacılığın. |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (33. sayfa)
-
-
Bulunduğum ilde sube yok şans.. -
Beni yanlış anlamayın lütfen konunuz hakkında haklısınız fakat ben konu ile ilgili çağrı merkezindeki arkadaşların yanlış anladığını düşünüyorum. Benzer olay farklı bir bankada başıma geldi. Yurtdışına kullanım için kartımı kapatmak isterken benzer bir şekilde çağrı merkezine '' bu konuda dolandırma olayları çok oluyor, şüphelenmek istemiyorum, kartım kullanılabilir'' dediğim için hesabımı kapattılar. Müşteri hizmetlerine sorduğumda '' yurtdışında kullanılma şüphesi ve dolaylı olarak dolandırılma şüphesi nedeniyle kartınız güvenlik nedenlerinden kapatıldı'' dediler. Benim böyle bir talebim olmadı dememe rağmen müşteri hizmetlerindeki arkadaş beni yanlış anlayıp hesabımı kapattı. İçinde de bir miktar param vardı. 10 gün bununla uğraştım, mağdur ettiler.
Getir e açıkçası ben de tam güvenemiyorum. Getir icabında yemeksepeti gibi bir online sipariş sitesi. Fibabank ile işbirliği olmuş olabilir. Batma haberleri de tedirgin etmiyor değil. Ama böyle işlere kalkışacaklarını düşünmüyorum. Şuanlık kullanıyorum, gayet memnunum ve umarım bozmazlar.
-
Bankacılık hizmetleri Fibabank üzerinden yapılıyor. Kart üzerinde Fiibabank yazıyor. Pos işlemlerinde, iş bankası Maximum kart üzerinden işlem yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 14 Aralık 2024; 10:6:56 > -
selamlar. Getir finansın kredi kartı ile ets de rezervasyon yapan oldu mu? 9 taksit yapıyor sanırım maximum olduğu için ama birde maximum karta yüzde 5 ekstra indirim var ets de , bu indirimi de kullandırıyor mu? yani yüzde 5 indirim ve 9 taksit imkanı var mı?
-
arkadaşlar günlükte %51 mi acaba ?
tablodan anlamadım 32 günlükte gibi duruyor sanki ...
-
Evet günlük 51
-
-
İlk kartı agt ile yolladılar gelmedi, tekrar başvurdum kuryenet ile gönderdiler çabuk geldi
-
Aynı sorunu AGT ile ben de yaşıyorum. Dün müşteri temsilcisine ulaşmaya çalıştım Whatsapp chatbotu ile muhatap ettiler. Adamların chatbotu müşteri ile dalga geçen birşeyler yazıp duruyor. Kargom nerede yazıyorum. Saha personelini uyardık, takipçisi olacağız mesajı anında geliyor. Tekrar soruyorsun bu sefer dağıtımda diyor gelen giden yok tabi. Maksat müşteri cevap alsın, yalan yanlış ver coşkuyu.
-
Getir onu da yapmiyor, dedim tekrardan ksrt bssin gonderin. Birsey yapamiyoruz diyorlar -
Benimde isyerim sanayi bölgesinde, getir gelmiyor, kurye ile göndercez 5-6 gün diyordu. Büyük ihtimal agt ile gelecekti. Eve gidip başvuruyu tamamladım. Yarım saatte motorlu getir kuryesi kartı getirdi. -
Benim adresim sehrin gobeginde. -
Valla hocam çok şanslısınız. Ben başvurumu az önce iptal ettim. Ev adresim farklı ilçede şansımı denesem mi bilemedim.
Edit: Tekrar başvurdum yine 6-7 gün tahmini teslimat süresi diyor. Sisteme AGT olarak düştüğü an zaten gelmeyeceği için yine iptal edicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 18 Aralık 2024; 9:53:40 > -
Bu 350 getirpara hala devam ediyormu ? Bu parayı sadece getirde kullanabiliyorduk değilmi ?
Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 18 Aralık 2024; 13:39:30 > -
Getir in dağıtım yaptıkları depolari oluyor market ürünlerini filan durduğu, motorlu kuryeler ordan geliyor. Size yakınlarda varsa motorlu kurye kartı hemen getiriyor. Benim eve yakın depo araçla 10dk uzaklıkta ordan geldi kart. -
Deponun yerini biliyorsanız, oraya gidin adresinizi de orası yaparsanız hemen alırsınız tahminim oradan. -
İlk uyelerdenseniz alabiliyorsunuz. N11 de de geçiyor. -
Muhtemelen değilim ama 1-2 liralık birşey biliyormusun bir deneyeyim... -
KAÇ AY OLDU ŞU BAŞLIĞI %51 YAPSANIZ MI ARTIK!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X