Hepsiburada Üyelik Sorunu - Rezaleti
Merhaba,
Hepsiburada Premium uyesi olarak; tum alisverislerimi hepsiburada uzerinden yapiyorum.
yaklasik 10 gun kadar once odeme ekraninda REF001 hatasi aldim. Cok umursamadim, gecici bir hatadir dedim, ancak hata hep tekrar etti. Gunler sonra hepsiburada ya sordugumda uyeligimde coklu alimlar oldugunu iddia ettiler. (hayatimda ayni urunun 2.cisini nadiren satin almisimdir) Hepsipay hesabimda para varken dahi yapamadim, cesitli kartlar denedim, yine olmadi.
Sorun ne diyorum, sorunu cozemeyiz diyorlar. Ne olacak diyorum, alisveris yapamayacak miyim artik diyorum, bilmiyoruz diyorlar.
500 Tane musteri temsilcisinden bir tanesinin verdigi akil ile yeni bir hesap actim, ancak o da ayni sekilde hata veriyor.
Hepsiburada'ya su soruyu sordum; "Ben artik sizden alisveris yapamayacak miyim, beni engellediniz mi, ne oldu?" Gelen cevap; Hayir, sadece kampanyali urunlerden 1 den fazla satin alamazsiniz, geri kalan alisverislerinizi yapabilirsiniz oldu.
Ancak; Gunlerdir hayatimda hic bir zaman almadigim; ne bir toplu igne alabiliyorum, ne de bir olta ignesi, ne bir TV, ne bir Buzdolabi.
HB musteri temsilcileri israrlar alisveris yapabilecegimi soyluyorlar, ancak hic bir sekilde, herhangi bir urun icin odeme yapamiyorum.
Kayit acar misiniz, incelensin diyorum; Gelen cevap: Kayit acamiyoruz oluyor.
Hepsiburada yerli bir marka olmasi sebebiyle en koyu savunucularındandım ancak yaşadıüım bu müşteri deneyimi tüm algıyı alt üst etti.
Basina boyle bir sorun gelen oldu mu? Olduysa nasıl çözdünüz
tras makinasi sarj standi iadesi
Iphone 14 Pro Isinma Problemi
Merhaba,
2022 Aralik Ayında Almanya Apple Store'dan aldığım 14 Pro 128 GB cihazım;
Son 2 aydir,
Sarj olurken(ucus modunda dahi),
Telefon konusmasi yaparken (arka planda uygulamalar kapali)
Twitterda, whatsapp veya instagram acikken
Devamli asiri isiniyor ve de son 1 ayda batarya omru 98%den 94%e dustu.
20W Apple Orjinal Sarj Cihazi ve kablo kullaniyorum, eskiden cok hizli sarj ederdi, ancak su anda 30 DK sarjda kalsa 5%-6% sarj ediyor.
Akasya Apple Store'a goturdugumde Genius Bardaki arkadas telefonun isindigini gordu, normal olmadigini soyledi, ancak kendilerinin islem yapamadigini KVK gibi yetkili teknik servislere basvurmam gerektigini soyledi.
Cihaz isindiginda neredeyse elle tutamayacagim hale geliyor. 2 Defa teknik servise basvurdum, 2 sinde de tum testleri basariyla gectigi soylendi ve ayni sekilde iade edildi. (KVK Antalya ve TVT Antalya)
Cihaz yuksek isi uyarisi vermedigi icin, cihazi ciplak elle sicakliktan dahi tutamayacak duruma gelmek onemli bir durum degilmis.
Cihazda kilif dahi kullanmamaya basladim artik ve isin icinden cikamiyorum. Bu sorunu nasil cozebilirim, fikri olan var mi?
MTV ODEMESI Hangi banka taksitlendirme yapiyor
|
Miles Smiles'in Yeni Bankasi - Kuveyt Türk
Miles Smiles yeni bir banka ile daha işbirliği yoluna gitmiş. Garanti BBVA ve QNB Finans Sonrası Kuveyt Türk ile de işbirliğine giderek Miles Smiles üyelik programına dahil etmişler. İlk bakıldığında Garanti/QNB'den daha avantajlı bir halde değil gibi duruyor.
-----
Miles&Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartınız ile Kolayca Mil Biriktirin!
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile alışverişlerinizden harcama kategorisi, Türk Hava Yolları üyelik statüsü, Kuveyt Türk üyelik tipinize göre değişen oranlarda Mil kazanırsınız. Ne kadar Mil kazanacağınızı öğrenmek için tıklayınız
Yurt içi Türk Hava Yolları satış ofisleri, 444 0 849 , www.thy.com.tr(Bu sekme yeni sayfada açılacaktır)
ve Türk Hava Yolları mobil uygulaması üzerinde satın alacağınız uçak biletleri için 1 TL harcamanıza 1 mil kazanır ve alışverişlerinizi vade farksız 6 takside kadar taksitlendirebilirsiniz.
Türk Hava Yolları Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyelik statünüz Classic Plus ise alışverişlerinizden %25 daha fazla Mil kazanırken, Elit veya Elit Plus ise %50 daha fazla mil kazanırsınız. Üyelik statülerinin gerekliliklerini öğrenmek için tıklayınız
Seyahatlerin bazıları beklemeye gelmez, hemen gitmek gerekir. Kuveyt Türk mobil şube üzerinden Avans Mil talebinde bulunarak, Milleriniz ile uçak bileti alarak hemen uçabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınızMiles&Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartınız ile Anlamlı Seyahatlere Kolayca Yol Alın!
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile biriktirdiğiniz Miller ile Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi hava yollarında kendinize veya sevdiklerinize ödül bilet düzenleyebilirsiniz.
Ödül biletinizi Türk Hava Yolları mobil uygulaması, 444 0 849 Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, www.thy.com.tr (Bu sekme yeni sayfada açılacaktır)
ve Türk Hava Yolları satış ofislerinden alabilirsiniz.
Biriktirdiğim Millerim ile nereye uçabilirim ve ödül bilet detaylarını öğrenmek için tıklayınız
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile Miles&Smiles üyelik hesabınızda biriken Miller Türk Hava Yolları’nın online alışveriş sitesi shopandmiles.com alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişinizin bir kısmını Milleriniz ile yaparken kalanı için Miles&Smiles Kuveyt Türk Platinum kartınızı kullanabilirsiniz.
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile taksit aramanıza gerek yok. Ayda 2 kere 1000 TL üstü işlemleriniz 5 aya kadar vade farksız Kuveyt Türk Mobil Şube üzerinden taksitlendirebiliriz.
Miles&Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartınız ile Seyahatın Her Anı Daha da Anlamlı!
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız sahipleri Halalbooking Loyalty Club’da ücretsiz bir yıllık Diamond statüsü kazanmaya hak kazanırlar. Bu statü sahiplerine HalalBooking.com'da yer alan, dünya genelinde birçok otelde özel indirimler ve ayrıcalıklar sunulmaktadır. Hemen faydalanmak için tıklayınız
Sabiha Gökçen (Plaza Premium Lounge iç ve dış hatlar) ve MasterCard LoungeKey ile İstanbul (İGA dış hatlar), Ankara (Primeclass Lounge iç hatlar, Comfort Lounge dış hatlar), İzmir (Primeclass Lounge iç ve dış hatlar), Bodrum (Primeclass Lounge iç hatlar, Comfort Lounge dış hatlar), Dalaman(CIP Lounge) ve Antalya(CIP Lounge İç ve Dış Hatlar) havalimanlarında, dünyada ise Mastercard LoungeKey kapsamında 1100'den fazla anlaşmalı havalimanlarında bir misafiriniz ile birlikte %50 indirimli lounge hizmeti sunuyoruz. Anlaşmalı LoungeKey üyesi olan havaalanı listesi için tıklayınız.
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartı sahipleri yurtdışı seyahatleri için yılda 15 güne kadar Yurtdışı Seyahat Sigortasından ücretsiz yararlanıyor.
Bir takvim yılı içerisinde 1 kere olmak şartıyla yılda 15 güne kadar Geniş Kapsamlı Yurtdışı Seyahat Sigortasından ücretsiz yararlanırsınız. Yurtdışı seyahat sigortasının detaylarını öğrenmek için tıklayınız.
Diskte yer kaplayan dosyalar
Merhaba,
Dun utorrent uzerinden bazi dizileri indirirken diskimde yer kalmadigi icin bazilarini iptal ettim. Inmis dosyalari diger dizine tasidim ancak diskimde yer acilmadi. Tamamlanmamis dosyalarda herhangi bir sey bulamadim. CCleaner programi ile tarama yaptim bir sey cikmadi. Virus taramasi ve gizli dosyalari da kontrol ettim ancak bir sey cikmadi. Bu dizinde yer kaplayan dosyalari nasil bulabilirim?
i7 5.Nesil 2.6 GHZ mi, 8.Nesil 1.8 GHZ mi?
Merhaba Arkadaslar, elimde iki adet PC var ve birini satmayi dusunuyorum.
İki islemci de ayni olmasina ragmen nesil farklari ve GHZ farklari var. Bunlardan iyisini kotusunu nasil ayirt edebiliyoruz? Nesil ve GHZ arasinda bir kolerasyon var midir? Anlayabilmem icin yardimci olabilir misiniz?
Detaylar asagida.
Lenovo ThinkpadX1 Carbon 3rd Gen.
DELL XPS 13 9360
Yurtdisindan gelen iphonu u satma
Hepsiburada Sahte Ürün Rezaleti
Merhaba,
12 Aralik gunu Hepsiburada.com isimli alisveris sitesinden Ariel Professional 10 kg Beyazlar + Ariel Professional 10 kg Parlak Renkler Toz Deterjan - 20 kg urununden siparis ettim. Fiyati gayet uygundu ve satici firma puani gayet yuksekti. 16 Aralik gunu urunu kargodan teslim aldim ve hic acmadan evdeyken gazetede gormus olduğum internette sahte deterjanlar satiiliyor haberinden sonra icime kusku dustu ve uretici firma olan P&G sirketine bir mail attim. Ertesi gun beni arayarak; urunun arka tarafinda yer alan seri kodu ve uretim tarihini iletmemi istedikler ve urunun kendi uretimlerinin olmadigini sahte oldugunu belirtiler.
Yazili bir donus talep ettigimde; urun fotolarini seri numalalari gorunecek sekilde gondermemi istediler ve uretici firma P&G'den gelen cevap
XXX Merhaba,
Görsel paylaşım için teşekkür ederiz. Ürün üretim tarihi hatalı olarak görülmektedir. Ayrıca ambalaj yazıları ve ambalaj renginde farklılık tespit edildi. Satıcı firmanızdan destek almanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
P&G Tüketici İlişkileri
seklinde oldu. Konuyu hepsiburadaya aktardim ve urunu iade etmememi, 1-2 gun icinde doneceklerini ilettiler ve urunu bana gonderim yapan kisiye gondermemi, gondericinin urunu inceleyerek iade talebime karar verecegini, olumsuz cikarsa geri urunu bana gondereceklerini soylediler. Hepsiburada'dan gelen mesaj;
Merhaba XXX,
XXX numaralı siparişinizde yer alan Ariel Professional 10 kg Beyazlar + Ariel Professional 10 kg Parlak Renkler Toz Deterjan ürününüz 28.12.2020 tarihinde satıcı firmaya teslim edildi.
Ürününüz satıcı firma tarafından 2 iş günü içerisinde incelenecek ve iade edilmeye uygun bulunursa tutar iade edilecektir. İade kabul edilmezse ürün size MNG Kargo ile geri gönderilecektir.
Süreci web sitemizde "Hesabım - Kolay İade - Başvuru Takibi” adımlarını izleyerek takip edebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.
Yani diyor ki; satici firma urunun sahte oldugunu bile bile satiyor ve cani isterse size bu tutari iade edecek. Sozum su ki; zaten satici firma urunu sahte sattigini biliyor. Ancak ilginc bir sekilde urunun sahte olup olmadiginin arastirilmasi icin ben tekrardan bana urunu gonderen kisiye urunu gonderiyorum. Ben adamin bu durumu kabul edebilecegini nerden bileyim? Gonul isterdi ki; direkt hepsiburadaya urunu gondereyim, onlar incelesin/inceletsin ve sahte olduğuna karar versin.
Konu ile ilgili iade talebimin olumsuz sonuclanmasi durumunda ne yapmam gerektigini bilenler yesillendirebilir mi?
Elimde PG ile ilgili yazismalarim var, satici firma ve hepsiburada ile ilgili nasil bir yol izleyebilirim, tavsiyeleriniz var midir?
Multimedia seti beyaz ekran sorunu
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 808
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 126.322 (Bu ay: 4.081)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar