Şimdi Ara

Hepsiburada Üyelik Sorunu - Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada Premium uyesi olarak; tum alisverislerimi hepsiburada uzerinden yapiyorum.

yaklasik 10 gun kadar once odeme ekraninda REF001 hatasi aldim. Cok umursamadim, gecici bir hatadir dedim, ancak hata hep tekrar etti. Gunler sonra hepsiburada ya sordugumda uyeligimde coklu alimlar oldugunu iddia ettiler. (hayatimda ayni urunun 2.cisini nadiren satin almisimdir) Hepsipay hesabimda para varken dahi yapamadim, cesitli kartlar denedim, yine olmadi.

Sorun ne diyorum, sorunu cozemeyiz diyorlar. Ne olacak diyorum, alisveris yapamayacak miyim artik diyorum, bilmiyoruz diyorlar.

500 Tane musteri temsilcisinden bir tanesinin verdigi akil ile yeni bir hesap actim, ancak o da ayni sekilde hata veriyor.

Hepsiburada'ya su soruyu sordum; "Ben artik sizden alisveris yapamayacak miyim, beni engellediniz mi, ne oldu?" Gelen cevap; Hayir, sadece kampanyali urunlerden 1 den fazla satin alamazsiniz, geri kalan alisverislerinizi yapabilirsiniz oldu.

Ancak; Gunlerdir hayatimda hic bir zaman almadigim; ne bir toplu igne alabiliyorum, ne de bir olta ignesi, ne bir TV, ne bir Buzdolabi.

HB musteri temsilcileri israrlar alisveris yapabilecegimi soyluyorlar, ancak hic bir sekilde, herhangi bir urun icin odeme yapamiyorum.

Kayit acar misiniz, incelensin diyorum; Gelen cevap: Kayit acamiyoruz oluyor.

Hepsiburada yerli bir marka olmasi sebebiyle en koyu savunucularındandım ancak yaşadıüım bu müşteri deneyimi tüm algıyı alt üst etti.

Basina boyle bir sorun gelen oldu mu? Olduysa nasıl çözdünüz

• Satın alma geçmişini kişisel yerleri silip eklersen fikir oluşur herkeste hocam

Ayrıca seni engellemiş bir işletmeden niye ısrarla alışveriş yapmaya devam etmek istiyorsun onu da anlayamadım. Merak ediyorsun tabi doğal olarak anlıyorum

• Hocam Hepsiburada da dahil bütün yerli firmalar tam bir çakal. Amazondan.sasmamak.lazim.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam, son satinalmalarimi ekledim.

Amazonda yeterli urun yelpazesini bulamiyorum.

Trendyolla da bir turlu sevemedim.

HB nin yerli sermaye olmasi iyiydi..

Ama bundan sonra amazon ve trendyol artik..

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam

Hepsiburada satılmış bu arada

https://www.bloomberght.com/hepsiburada-nin-cogunluk-hissesi-satiliyor-2362686

Hocam, evet. Satiliyor.

Sorun su ki; bana ne uyeliginiz askiya alindi deniyor, ne uyeliginiz donduruldu deniyor. Son siparisleriniz sebebiyle incelemeye alinmis, hesabimi ne zaman kullanacagim belirsizmis. Ara ara deneyerek ogrejebilir misim sadece.
    Onlar bilemiyormus hesabimin ne zaman acilacagini

Hocam yanlıs anlamayasın, kısaca sana seni istemiyoruz demişler ben öyle anladım yazdıklarından :)

Seni istemeyeni sen niye istiyorsun hocam?  

Şaka bir yana bir cevap istediğinin farkındayım hocam üzücü bir vaziyet

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Beni istemediklerini anlamam biraz vakit aldi.

Uyeligime giris yapiyorym, herhangi bir bildirim vs yok. Sadece odeme ekranina geldigimde “ref001” hatasi veriyor. 😃

Zaten su andan sonra hepsiburada defteri kapandi benjm icin

Hocam bu konuyu mahkemeye veya ne bileyim tüketici hakem heyetine taşısan bir bilgi alabilir misin inan bilmiyorum doğrusu

Bu vakitten sonra zerre umrumda degil hocam .

Daha musteri hizmetleri ne yaptiklarini bilmiyor.

Amazon’un a si olamayacak sirket TR de
    yuksek pazar payina sahip… bundan sonra amazon artik.

Hayırlısı olsun hocam insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.