Şimdi Ara

Xsolla Kredi Kartı Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Xsolla diye bir siteye kredi kartımdan üst üste 5 kez 723,10 TL para çekildi. Telaşla banka uygulamasına girip kartı işleme kapatmasaydım daha da devam edecekti muhtemelen. Xsolla ismini ilk kez duyuyorum ve bir hesabım yok. Kredi kartımı abuk sabuk bir yerle de paylaşmadım. Kim nereden nasıl sızdırmış hiçbir bilgim yok. Telefona ödeme bildirimleri düşmese hiç haberim bile olmayacaktı. İnternette Xsolla ismini tarayınca şikayetvar'da bir sürü aynı şikayet çıkıyor. Sadece bugün benimle aynı saatlerde 3 kişi izinsiz çekim şikayeti yazmış. Belli ki güvenip alışveriş yaptığımız sitelerden biri kart bilgilerimizi sızdırmış. Bankaya hemen harcama itirazı açtım. Kartımı da kapatıp limitlerimi 0'a düşürdüm. İnsanların haberdar olması için yazıyorum. Xsolla diye bir yerden çekim görürseniz hemen bankayı arayın.

https://www.sikayetvar.com/xsolla

• kartın limitlerini neden düşürüyon millet limit almaya çalışıyor sanal pos alişverişleri demek internet alışverişleri demek

sanal kart kullanın

• Kartı internet alışverişine kapatıp günlük işlem limitlerini düşürdüm zaten ana kart limitini düşürmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.