Şimdi Ara

İş Bankası Kredi Kartı Yumağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iş bankası kadar gudik bir banka görmedim yahu. üniversite yıllarında açtığım hesabımı kapatamıyorum şubeye gitmeden... yani istanbul'dan konya'ya hesap kapatmak için gitmek zorundayım. interaktif bankacılık temsilcisi "işlem yapılmayan hesap kendiliğinden kapanacaktır" demişti. iyi de başvurusunu 3 hafta evel yaptığım kart neden konya'da öyleyse... bu kartı konya'dan istanbul'a isteyince neden sisteme 2.kart isteğinde bulunuluyormuş gibi talep girdiniz bankacı kişi... hepsini geçtim sistemde 2 tane kredi kartım var gözüküyor aynı bankada ancak ikisi de halen basım aşamasında. basım aşamasında kart iptali yapılamıyormuş,kartlardan birisi şubeye gelince geç gelenini iptal ederiz dediler...

aramızda bankacılıkla alakalı arkadaşlar yardım edebilir mi, gerçekten 2.kredi kartını banka şubesinden teslim almadan benim zaten bankanızdan kredi kartım var, diyerek iptal edebilir miyim kolayca?

• benim bildiğim kurye kartı kartı getirdiğinde ben kabul etmiyorum diyorsun.kurye not düşüyor.Sonra banka seni arar zaten neden falan diye derdini anlatırsın.İptal edilir.
    Birde işbankasında faksla hesap kapanıyor sanırım konya şubesine bi faks çek istersen.
  • kredi kartını kuryeden değil,şubeden teslim almayı istedim; telefondaki hatun da "tamam o zaman kredi kartınız gelince herhangi bir zorluk çıkartılmadan kartınız iptal edilir, zaten bankamızdan kredi kartı sahibi olduğunuzu söylemeniz yeterli" dedi. güvenemiyorum işte bu adamlara...

ayrıca konya şubesine faks çektik üstelik banka şubesinden müşteri temsilcisi aracılığıyla, değişen hiçbirşey yok... kılavuz hesap diye bir ifade var iş bankası'nda... kılavuz hesabım konya'daki şubede açıldığı için istediğin kadar adres değişikliği yap kılavuz hesap değişmiyor,ana hesabın olarak kalıyor...

zor bir bankayla çalışmayı seçmişim de ne fayda artık...
  • Kardeş iade-i Taahhütlü olarak geliyor sana kart kabul etmeyip geri gönderiyorsun 3-5 gün sonra banka seni arayacaktır. İsteğini belir olsun bitsin....
  • İş bankasında "kılavuz hesabını" nakil yaptırabilirsin. Ben kendiminkini yaptırmıştım.
  • Teknoloji cagındayız,hesap kapatmak icin bir sehirden baska bir sehire gitmek 50 yıl önce kalkmalıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Teknoloji cagındayız,hesap kapatmak icin bir sehirden baska bir sehire gitmek 50 yıl önce kalkmalıydı...

Sen altını ne yaptın onu anlat bakayım ben sana bi açıklama yazdım. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.