Şimdi Ara

İş Bankası kredi kartı başvurumu reddetti, şoktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SMS ile aidatsız maximum kart başvurusu yaptım. Müşteri hiz. aradı bilgileri tamamladım kimlik fotokopisini gönderdim. Buraya kadar ok. Ancak bugün gelen bir SMS ile şok oldum. Gelen mesaj aynen şöyle
    "Değerli müşterimiz, yasal düzenlemeler gereği bankalardan alabileceğiniz toplam kart limitine ulaşmanız nedeniyle kredi kartı talebiniz onaylanmamıştır. "

Oysa sadece 2 tane kartım var. Özel sektörde çalışan mühendisim, evim kira değil, kredi borcum, kredi kartı borcum da yok.
    Kart sayısı limiti nedir? bu işin aslını bilen var mı? Acaba mevcut kartlarımın limiti yüksek diye mi oldu şimdi bu. Millet 8-10 bankanın kartlarını kullanıyor sıfır limitle geziyor. Bizim kuruş borcumuz yok kart vermiyorlar bu nasıl iş anlamadım.
    Aslında iş bankası ile işim olmaz ama yakında bellona'dan biraz birşeyler alacağım sadece maximum karta peşin fiyatına taksit yapıyorlar. O amaçla istemiştim. Hayır başka bankalar kredi kartı vermek için sürekli arıyorlar yüzlerine kapatıyorum call centerların numaralarını engelliyorum. Bu işe fena halde şaşırdım. İş bankası bu kadar ketum mu, yoksa gerçekten böyle bir kart sayısı limiti var mı?

• Kartlarınız var 3. kart içinmi şoka girdiniz....Banka size büyük iyilik yapmış....Vardır bir bildiği

Ayağını yorganına göre uzat derdi ninem.....İŞBANK candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 6 Nisan 2016; 8:33:06 >
  • Ben ayağımı yorganına göre uzatan biriyim zaten. Şimdiye kadar hiçbir banka ile eksi bakiyeye düştüğüm görülmemiştir bile. Şaşırdığım nokta millette 7-8 veya daha fazla sayıda kart varken benim 3. karta red konusu. Eğer bu doğruysa diğer bankaların da bana kart vermemesi lazım. Sırf bunu denemek için bile kart alırdım ama gerçekten ihtiyacım yok esasen. Dediğim gibi sadece maximum kartın geçerli olacağı bir alışveriş sözkonusu idi. Artık onu da mevcut kartımla yaparım sorun değil.
    İşbankası ile de bir daha mümkün değil çalışmam kimseye de tavsiye etmem.
  • 1987 den beri İŞBANK KKı kullanırım.Defalarca limit atrımı taleplerini reddederim.2 veya 3. KK mı?...Düşman başına...Millet batağa ondan saplandı.......Başka bankalardan teklif gelir reddederim....Bankada öyle bir müşteri portföyü varki,sizin tavsiye etmemeniz vız gelir tırıs gider..........Anladığım kadarı ile diğer 2 kartınızda limit yok....

İŞBANK candır.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

1987 den beri İŞBANK KKı kullanırım.Defalarca limit atrımı taleplerini reddederim.2 veya 3. KK mı?...Düşman başına...Millet batağa ondan saplandı.......Başka bankalardan teklif gelir reddederim....Bankada öyle bir müşteri portföyü varki,sizin tavsiye etmemeniz vız gelir tırıs gider..........Anladığım kadarı ile diğer 2 kartınızda limit yok....

İŞBANK candır.........

Yanlış anlamışsın, limitle ne alakası var. YKB gold kartım var 15000TL limitli ayrıca bir de parafcard var o da 5000TL limitli. 5 yıldır da limit artırmıyorum. O müşteri portföyü dediğin ne ki, tabi sizleri yeteri kadar sevdikleri için yeni müşteriye ihtiyaçları yok. Bu kadar banka fanı olmayın sonuçta hepsi sizin cebinizdeki paranın peşinde. Bugün rededer yarın yalvarırlar.
    Milletin batağa saplanması umurumda bile değil her koyun kendi bacağından asılır. Ödeyemeyeceği borcun altına yatan altında kalır maalesef.

• Limit ve gelir arasında bir oran var...Onu geçmiyorlar.....Daha ewel burda mevzuu edilmişti.....

Başarılar........

• benim işbankasından normal maximum kartım var aidatsız istedim sebepsiz şekilde onaylanmadı. Halbuki kkb puanım falan çok iyi bilerek aidatsız kart vermemk için yaptıklarını düşünüyorum. Neyse sonra akbank free ye başvurdum internetten yarım saatte onaylandı şok oldum. Nazlanan bankalarla işim olmaz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

benim işbankasından normal maximum kartım var aidatsız istedim sebepsiz şekilde onaylanmadı. Halbuki kkb puanım falan çok iyi bilerek aidatsız kart vermemk için yaptıklarını düşünüyorum. Neyse sonra akbank free ye başvurdum internetten yarım saatte onaylandı şok oldum. Nazlanan bankalarla işim olmaz artık.

Dediğiniz mantıklı aidatsız kart vermek işlerine gelmiyor herhalde. Telefondaki temsilci aidatsız kart ile nelerden faydalanamayacağımı uzun uzun anlattı. Ben ısrar edince başvuru tamamlandı. Neyse önemi yok artık vazgeçtim zaten tek kart yetiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada aynı mesaj geldi
    Dün bonus kartın limitini düşürdüm halbuki
    diger bankalar hemen göremiyor sanırım

• Limitten olabilir hocam ben de sasirdim millette 7 8 tane var

• Tüm kartlarınızın toplam limiti maaşınızın 4 katını geçemez.

• tuventhh T kullanıcısına yanıt
    benim 7 tane kart var
    sadece birisi maaşın 5 katı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.