< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Qnb finansbank card finans puanları nerelerde kullanılır?

-
-
param kart veya carrefour
-
Param kartta puanlar görünmüyor hocam anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredi kartı değil mi ?
-
Kredi kartı hocam.
puan kadar yükleyin. küsürat olmasın. tek çekim kısmından en sağdan puan kullanı seçin öyle deneyin
-
Allah razı olsun hocam sayenizde param a çektim şimdi puanı.
Bu qnb finansbank ın puanı o kadar gıcık ki… hiç bir yerde geçmiyor. Normalde sevmediğim bir banka, arada puan kampanyaları vs de kullanıyorum sadece ama puanlar neredeyse hiç bir yerde kasada çıkmadığı için hep süresi geçiyordu. Param olayı iyi oldu. Param ufak bir komisyon çekiyor (%4.99) ama yinede hiç bir yerde geçmediğini düşünürsek oldukça faydalı. Bu şekilde en azından normal para gibi kullanılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizde puan kullan diyince puan çıktı mı hocam. Bende puan bulunamadı gibi bir hata veriyor. Mesajla puan yüklendi bilgisi gelmişti
Sağdan puan kullan diyince puan bulunamadı gibi bir hata veriyor mesajla puan yüklendi bilgisi geldi ama uygulamada puan bilgisini göremedim
Aynen para puan diye çıktı yükleme ekranında taksit seçeneklerinin sonunda
Uçak seyahati yapıyorsanız turna.com'a yükleyebilirsiniz
Hocam aklınızda bulunsun D&R da geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyi gunler arkadaslar bende uzun arastirmalar sonucu QNB Para puanlarin lcw internet alisverislerinde kullanildigini farkettim. Lcw uygulamasi uzerinden puan gözükmedi. Ancak internet tarayicisi chrome uzerinden kendi lcw uyeliginize girip siparis verirken ödeme kisminda kart numarasini girdikten sonra alt kisimda parapuanlar gözüküyor orayi isaretleyip kullanabilirsiniz. Ancak verdiginiz siparis tutari parapuaninizdan az olmak zorunda bilginiz olsun. Hayirli alisverisler herkese :)
Hiçbir işe yaramıyor ve neredeyse hiçbir yerde kullanılmıyor. Kartı iptal etme sebeplerimden biridir.
-
Arkadaşlar konuyu hortlatayım. İdefix.com üzerinden yaptığınız alışverişlerde para puan kullanabiliyorsunuz. Az önce bizzat tecrübe ettim.
-
param uygulamasına yüklemeyin sakın uygulamadan paranızı çekemiyorsunuz çünkü dolandırıcı bir uygulama bana inanmıyorsanız gidin uygalama mağazasındaki yorumlara bakın, bende buradan gördüm yükledim yüklemez olaydım çok pişmanım şimdi hakem heyetine başvurdum. sakın indirmeyin
-
Hocam kredi kartı ile yükleme yapılan hiçbir uygulamada parayı nakit çekemezsiniz. Qnb para puanlar çok az yerde geçtiği için param karta yükleyerek istediğiniz sitede kullanabilirsiniz. Ben de aynısını yaşadım. Sinirlendim fakat durum bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak nasıl bir sorun yaşadınız? Bende 2 kez qnb puanlarını yükledim, hiç sorunsuz hesabıma aldım (nays ile çektim ücretsiz olması için) ayrıca param ın hafta sonları restaurant nakit iadesi gibi bazı kampanyalarınıda aktif kullanmaktayım.
bu yorumdan sonra puan harca diye bir uygulamadan hepsiburada çeki aldım. 50 tl arkadaşını getir indirimi isteyen olursa kod; PH0B6A8A
-
lcw internet mağazasında chrome üzerinden puan kullanabildim teşekkürler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- visa mı mastercard mı
- fastpay kredi kartı nakite çevirme
- kullanilabilir limitin neden eksik görünüyor
- kredi kartı limit düşürme sisteme ne zaman düşer
- maximum üye işyerleri
- 1 milyon tl havale ücreti
- enpara kimin
- konut kredisi forum
- tom nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X