Herkese merhabalar Is Maximum , Deniz Bonus ,Garanti Shop & Fly, Akbank Axess+wings var Aslında mantık tek kart yüksek limit Ama zamanında vermeyenler sırayla verdiği için böyle oldu. Dün akşam Akbank aradı kartın hazır diye!! Is maximum=15.000 Denizbank Bonus=5.000 Garanti Shop Fly=5.000 Akbank Axess+wings = bugün gelecek (3500 galiba) Maaşa göre toplam Limit olayı Maaşım 6500-7000 Nasıl hareket edeyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 6 Eylül 2022; 7:42:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Is Maximum, Deniz Bonus,Garanti Shop & Fly,Akbank Axess+wings hangileri kalsın?
-
-
benmde
garanti 20
iş bankası 10
-
Aslında bende 1-2 kart ile yüksek limitli olsun istiyorum
Ama işsiz kaldığım 3 aylık dönemde kartların çok faydasını gördüm..
1.ay Is Bank ile alışveriş yaptım
2.Ay Garanti ile IsBank ödedim alışveriş yaptım
3.Ay Denizbank ile Garanti ödedim tamamını
Aldığım 1780tl 4 ay işsizlik parasını Denizbank kapattım (tamamını ödedim)
Şimdi ise başladım kargo 6500 maaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende özel sektörde çalışıyorum 1aydir ssk liyim 10 bin TL kredi kartini isbankasini yeni aldım bu konuda puan sicil ve ssk li çalışıp çalışmadığın araştırılıyor ona göre veriyolar
Konuyu yanlış anladınız herhalde
Bende zaten 4-5 kart var
Garanti Shop Fly=5.000
+ Shop Fly American express (ortak limit)
Deniz Bonus=5.000
isBankasi Maximum=15.000
Akbank dün verelim diye aradı
Axess platinum+wings verdi. (3000)
Hangileri kalsın hangileri gitsin diye sordum
isBankasi kalır 15.000 ve aidat ücret yok
Yanına 1+2 kart daha olsun 10.000-15.000 yeterli
4-5 kart yerine 2 kart ama hangisi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Eylül 2022; 8:4:48 >
Hocam ben olsam Maximum ve bir tane Bonus bırakırım. Bonus olarak Garanti tercih ederim. Siz kampanya durumlarına göre birini tercih edebilirsiniz. Ama Garanti'nin limit konusunda bonkör olduğu söyleniyor. Eğer mil kullanımınız yoksa kartınızı Bonus Trink yapabilirsiniz. Bu şekilde daha az aidat ödersiniz.
Bu limitle aidatsız olmadığı sürece Axess kart kullanmam. Axess Platinum ve Wings şeklinde kullanmaya devam ederseniz yaklaşık 600 TL aidat ödersiniz.
-
Açıkçası işsizim (is değişikliği)
Akşam Akbank aradı kart verelim diye
Bende vermezler diye gelsin dedim
Sözleşme ile 9 ay yada 1 yıl açık kalacak kullanılacak gibi
İlk yıl aidat ödemezsiniz dediler
Eğer market internet alışveriş yaparım chip,mil kazanım az ise Wings kapatırım öncelikle!!
Zaten Garanti Shop&fly var
Miller hem yakıt hem market hem bilet hem elektronik geçerli (OPET,migros,uçak otobüs bileti+mediamarket)
wings yerine shop and fly düşünün derim
wings black var ama mil bakımından sF daha cok veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X