Boş mesaj
|
kaçak akım rölesi arıza bulma
kaçak akım rölesi test tuşuna bastığımda atmıyordu. gidip yeni yerli markalardan aldım.
şebeke hattından gelen fazları röleye giriş yaptım.
röle çıkışından çıkanları ev sigortalarına bağladım. 3 girdi 3 çıktı. böylece seri bağlantı.
fakat lamba prizler kombi herşey kaçak akımı sig attırıyordu..
sonra apartmanın yapan ustanın nötr bağlantısını bağlamadığını ve bantlamış olduğunu farkettim.
ana şalterden gelen nört kablosunu eve giren nötr den ayırıp kaçak akım rölesine bağladım.
diğer nötr çıkışınıda evin nötr hattına bağladım. böylece çalıştı.
not: elinize 220 v lamba alıp, fazdan toprağa prizde deneyin. lamba yanarsa NÖTR TOPRAK birbirine bağlamışlardır. evinizde toprak yoktur. yanmazsa topraktır.
nötr den toprağa lambayı bağlayın. sigorta atarsa toprak vardır. kaçak akım rölesi çalışır.
|
|
Nasrettin hocanın asılarak öldürülmesi
Terör gazisinin hastanede dövülmesi
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde iki güvenlik görevlisinin terör gazisine yönelik uyguladığı şiddetle ilgili olarak sosyal medyada toplanan güvenlik şiddetinin kısıtlanması gerektiğine inanan bir grup oluştu
gazinin ifadesinde
Dün hanımın dedesi rahatsız olduğu için hastaneye yakınlarımız geldi. Ziyaretin sonrasında eşim ve baldızım gelen ziyaretçilere eşlik edip tekrardan dedemin yanına gitmek istediler. Fakat güvenlik görevlisi eşim ve baldızımı içeriye almadı. Bunun üzerine eşim beni telefonla aradıktan sonra da ben güvenliğe rica ettim. Ancak güvenlik içeriye alamayacağını söyledi. Ben buranın personeli ve gazi olduğumu söyledim. Sonra iki güvenlik görevlisi geldi. Ben cüzdanımı çıkartmaya çalışırken yani gazi olduğumu ve üniversite personeli olduğumu belirtirken 'bana ne senin gaziliğinden, senin personelliğinden' diyerek bana orada yüklenmeye başladılar."
güvenlik itiş kakış ile bir anda güreşçi savunma hareketleri ile gazi vatandaşı yere yatırıp boğazlamaya başlaması sosyal medyada gündem oldu.
"Bana vurmaya çalıştılar, tepki verdim. Tepki verince de bu sefer bana yumruk salladı. Yumruk sallayınca da ben eğildim. Sonra beyaz kod verdikleri için polisler gelmeye başladı. Güvenlik karın boşluğuma vurdu, sonra diğer güvenlik görevlisi de boğazıma sarılarak beni yere yatırdı. Benim akciğerlerimde sıkıntı olduğu için nefes alamadım. Yere yatırdıktan sonra da darp etmeye başladılar. Benim gaziliğimi de rencide ettiler. Ayaklar altına aldılar ve yere yatırdılar. Devletin gazisine bunu yapmaları gerçekten beni çok üzdü. Onur kırıcı, üzücü bir durum. Yaşanmasaydı daha iyi olurdu." şeklinde konuştu.
kira ödemeyen kiracı için 2 ay ödememiştir 3ncü aya girmiştir diye örnek vereceğim 1-5 temmuz 2024 ödeme tarihi diyelim.
notere gidip iki ay için mayıs haziran için 5 temmuz tarihinde ödeme emri ikazı çekin. (ödeme yapmadı.)
ertesi gün 6 temmuzda tekrar ödeme emri ikazını noterden çekin . temmuzuda ödemedi.
böylece 3 kira ödememediği ve iki tahliye ikazını çekmiş oldunuz. artık dava açmak ve tahliyesini isteme hakkına sahipsiniz.
diğer olay kiracı tahliye belgesine imza yazılar bana ait değil diye basit dilekce ile itiraz etti diyelim. siz sulh hukuk mahkemesine İTİRAZIN İPTALİ, SÖZLEŞMENİN FESHİ(TESPİTİ) , imza geçerliliğinin tespiti (MAHKEME YÖNLENDİRECEK), KONUTUN GERİ VERİLMESİ( TAHLİYESİ) DAVASI AÇILMASI GEREKİYOR. dava konusuna parantez içindekileri de yazılacak.
kiracı ise imzasının kendisine ait olmadığını beyan etmişti . bu şekilde de suç işlemiş oluyor. YALAN BEYANDA BULUNMA, TOPLUMSAL DÜZENİ BOZMA, SAHTECİLİK davası açılacak. kiracı menfaat elde etmek için imzasını reddediyor.
memursa vay haline...
umarım size bu bilgi faydası olur.
Ankara göktaşı ışıklı cisim
|
|
|
Son Giriş: 20 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.707
İkinci El Bölümü Mesajları: 207
Konularının görüntülenme sayısı: 164.519 (Bu ay: 5.755)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.960 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic