Şimdi Ara

Ankara göktaşı ışıklı cisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenimahalle yönünde kuzey , 22.16 itibariyle göktaşı yada çok hızlı iniş yapan bir uçak göktaşı gördüm.

• Balıkesir'de de görüldü. Yeşil sarı kırmızı gibi alev saça saça İstanbul tarafindan Bursa yönüne doğru düşer gibiydi.

• gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Aynen yeşil yoğunluğu çok fazlaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

Aynen yeşil yoğunluğu çok fazlaydı.

www.bursayadairhersey.com/bursada-meteor-kayarken-goruldu/amp/

Haber geçmişler telefon yanımda değildi çekemedim öylece izledim muhteşemdi.

• Sonunda geldiler .
  • heryerden gözükmüş bence artık beni almaya geldiler

• lithran kullanıcısına yanıt

Dağıla dağıla ufala ufala gelen bir meteor/ göktaşı işte ...

Hariçten zeki varlıklar olsa bence bu halde geliceklerse aptallardır derim :) ...

Dramatik giriş böyle olmaz ... Türkiye'ye niye gelsinler :) ... Mersin de değil :) ...

İskender yemek içinse olabilir ...

Şaka bir yana . Bu meteorlarda ciddi madenler mineraller edinilecek bilgiler servetten ötedir .... Derhal kapsamlı incelenmeli. Vatandaş a bırakılmamalı ...

• bi keresinde köyde damda yatarken dağ başı olduğu için yıldızlar çok net görünüyodu ve o akşam meteror yağmuru vardı. tam gözümün önünde kocaman bi meteor atmosfere girmişti, yanmaya başlamasını, yanışını, naklen izlemiştim. ama bunların hepsi 1 saniye sürüyo. kısacık bi deneyim de olsa çok şanslıydım.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Gözümün önünde yanarak düşen uçak şeklinde gördüm. Hemen flightradar ı açtım havada uçak yoktu.

Yanarak düşen ve parçalanan uzay gemisi de diyebiliriz. Bu başka birşeydi göktaşı falan değil. Çok büyüktü.

. Aktronot albay nerelerde acaba ? Açıklama bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.