Şimdi Ara

World, Maximum, Bonus ve Axess Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Taksit imkanı, puan kazanımı ve kampanyalar bakımından değerlendirdiğimizde sizce hangi aidatlı kredi kartını kullanmak daha avantajlıdır?

Başlıkta belirttiklerimden birini aidatlı alıp ana kartım olarak kullanıp diğerlerinin aidatsız olananı kullanmayı düşünüyorum. Genel olarak kampanyaları inceledim, şu anda gıda, yakıt vb. sektörlerde en çok puan kazandıranları Maximum Kart gibi duruyor. Taksit imkanı olarak firmadan firmaya değişse de öncelikle World gözüme çarptı siz ne dersiniz, en çok hangisini kullanıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bana göre

1-bonus

2-ykb world

3-maximum

4- axess

• Ben şu şekilde sıralarım.

1-Maximum

2-World

3-Bonus

4-Axess

• #Maximum
    #Axess
    #Bonus
    #World(Aidatsız kartında da birçok kampanyaya katılabiliyorsun bir farkı yok o yüzden en altta.)

• Genel kampanyalar açısından bonus, world, maximum.
    Taksit açısından world, bonus.
    Kişiye özel kampanya açısından axess, world, bonus.
    Benim en severek kullandığım axess ve maximum çünkü axess de genelde pos şartı olmuyor genel kampanyalar açısından daha az kazandırsada market aramaya gerek yok maximum ise sürekli eğitime 8 taksit sağlığa 4 taksit veriyor ve beyaz eşya gibi alışverişlere büyük kampanyalar yapıyor en büyük limitimi maximumda tutuyorum.

• ersincoo E kullanıcısına yanıt
    Genel kampanyalarda Maximum'u en sona yazma sebebiniz nedir? Şu anki gıda, akaryakıt, restoran, nfc ile ödeme vb. genel kampanyalara baktığımda sanki Maximum hep en yüksek oranları veriyor ama yanlış mı düşünüyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.