Şimdi Ara

Garanti Bonus/Paracard Amazon 750/50 Bonus 10-31 Ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
2.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Amazon.com.tr’de yapacağınız 750 TL ve üzeri harcamanıza; Garanti Bonus kredi kartları ile yapılması durumunda harcama 50 TL bonus verilecektir.
    • Kampanya 10-31 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Yüklenen bonuslar 3 Şubat-3 Mart 2022 tarihleri arasında kullanılabilir. 3 Mart 2022’den sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
    • Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Flexi, Paracard Bonus, Money, Bonus Flexi ve Bonus Genç dahildir.
    • American Express Card, Bonus American Express Card, Miles&Smiles American Express card, Shop&Fly American Express Card dahil değildir.
    • Kampanyaya ek kartlar ve sanal kartlar dahildir.
    • Kampanyaya katılmak için BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
    • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL’dir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya sadece Amazon.com.tr’den yapılan harcamalar dahildir.
    • BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir.
    • Ticari kartlar kampanya kapsamında değildir.
    • Garanti BBVA ve Amazon Türkiye kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• Bankalar giderek cimrileşiyor.

• mehmetyegen01 kullanıcısına yanıt

%10 dan aşağı avatajlı gelmiyor :( . yapı kredi iyiydi, 500/100 ve 500/50 yapmıştı son 2 ay

• Kombo olmazsa oran yetersiz benim için birkaç ay öncesine kadar 500 / 50 bile düşündürürdü şimdi hiç yapmam

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Link var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

https://www.paracardbonus.com.tr/kampanyalar/amazon-com-tr-de-45-tl-bonus-firsati-1

• bonusflaştan paylaş işe yaramıyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EH İŞTE….

• Hiç yoktan iyidir. Ne edek. Bebeğe bez lazım

• Bonus flash da kampanyayı göremiyorum. Kişiye özel mi acaba tüm kalmayanlara baktım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatangaa kullanıcısına yanıt

p.tesi gözükür heralde

• Garantide ag ne geçiyor arkadaşlar ?

• 2021 yıl boyunca yapılacak mobil ödemeye

31 aralıkta 50 tl ye kadar puan yatacaktı, ses seda yok?

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

QR ile ödemeye 50 yattı bana,

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Onlar yattı harcandı bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanal kredi kartı ile alışveriş yaptım ama bonus flashda alışveriş kampanya kapsamında görünmüyor detaylara baktığımda sanal kartlarda geçerli diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 13 Ocak 2022; 16:7:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Sanal kredi kartı ile alışveriş yaptım ama bonus flashda alışveriş kampanya kapsamında görünmüyor detaylara baktığımda sanal kartlarda geçerli diyor?
    Mobilden yapmış olabilir misiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimyager147 K kullanıcısına yanıt
    Mobil derken bonus flaşdan katılım yaptım asıl kart yerine sanal kredi kartı ile alışveriş yaptım Amazon alışverişinide mobilden yaptım,mobilden yaptım diye alışverişi saymamazlık yapmaz herhalde çok saçma olur çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 13 Ocak 2022; 16:56:3 >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

Sadece amazon.com.tr üzerinden yazmış hocam. Saçma felan ama öyle kural koymuş.

• kimyager147 K kullanıcısına yanıt
    O kadar banka kampanyası gördüm ama hayatımda mobıl uygulamasından yapılan alışverişi muaf tutan saçma bir bankaya ilk kez şahit oluyorum,garanti bankası kartını ilk kez alıp kullanmaya başladım kampanya detaylarını çok iyi okurum ama aklımdan mobil uygulama alışverişini muaf tutacağı hiç geçmedi şikayet kaydı açtım internet arayüzünü kullanmanın mantıgı nedir ya bu devirde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.