< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 6 Kasım 2024; 18:39:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL
-
-
En azları az olmuş biraz daha eklesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 3 Kasım 2024; 13:32:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Menü kısmında Yeni şeklinde var ama giriş yapamıyorum ben
sevr anlaşması mı bu ne :D
ref isteyen olursa bana gelecek ref gelirini bölüşürüz 100-100
yeni üye olacaklar bu kampanyaya da katılsın
sayaç varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 3 Kasım 2024; 21:30:11 >
-
Sevr antlaşmasindan hallice 🤣
4 tanesi yeterli, bence gayet N Kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 3 Kasım 2024; 13:39:52 >
Umarım işe yarar bir şeyler vardır.Yıllardır kullanıyoruz,masraf ödememek dışında bi faydası olmadı
-
500 kazanma fırsatının şartları ne ola ki?
-
Müşteri hizmetlerine sordum konuya ekledim hocam
Şu kadar harcama yap, Bono'da %52 faiz kazan falan demelerini beklerdim.
Neyse 4 adımı tamamlayınca Aralıkta 500 TL mi yatacak hesaba onu tam anlatamamışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya ekledim hocam müşteri hizmetleri dediğiniz gibi söylüyor
Gözümden kaçmış hocam. Cevap ve bilgi için de teşekkürler...
-
Siz sorduktan sonra müşteri hizmetlerine sordum hocam ne demek iyi günler 🙂
Kampanya şartlarında en az 4 derken, yetkili kişi ise en az 5 diyor. Burdaki tereddüt giderilmelidir...
-
10 bin lira yüklemeyi ilk adım sayıyorlar, daha sonra listedeki 4 adımı tamamlayınca toplam 5 oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu listeden 5 tane çıkartmak pek kolay değil. Ama 500tl için 5 şart tamamlanabilir. Kırmızı ile işaretlediklerim zaten fos, onlardan hayır yok. 3 Ay yapar keyfimize bakarız. Sonrasında bakalım ne olur.
5 bin nakit avans olayı da şu günlerde fena değil, 10 binin musluğunu kapatmışken iyi gelebilir.
-
Bana çok zor gelmedi adımlar iki hesap için rahat rahat tamamlarım 3 ay boyunca her ay 500 TL için değer
İki hesap ile kolay tabi, tek hesaptan 5 tanesi için biraz uğraş lazım.
500 sanal karta yatmış, kart ayarları - bakiye iadesi bölümünden hesaba çekebilirsiniz. |
Sevr mevr diyenler olmuş.
10 bin at 1. 10 bini başka nkolaylıya at 2. Sanal karttan hepsipaya 10 TL yükle 3. Herhangi bir markete git, 10 liraya 1 ekmek al, qr ile öde 4. Bir tane de fatura bulursun herhalde 5. Yıldönümü, 10 kez girişi falan filan saymadım daha. Buradaki çoğu kişi bono da alıyor, günlük giriyordur. 3 ay bunları yap, 1500 kazan. Temiz |
Bı konuda birisi 2K düdüklenecek ama ne zaman bakalım |
sevr anlaşması mı bu ne :D ref isteyen olursa bana gelecek ref gelirini bölüşürüz 100-100 yeni üye olacaklar bu kampanyaya da katılsın sayaç varmış |
arkadaş ne kadar acelecisiniz ya 24. saat saymazsa 26. saat sayar. benim 4 görevi de saydı ertesi gün |
Kendisi Migros konusundan çıkmazdı şimdi de buraya mı dadanmış?
|
Detay okumama sorunu hızla devam ediyor. Tüm soruların cevapları detaylarda, ama okuma alışkanlığı yok şu ülke de. Şuraya sorana kadar bir tane detaya bakacaksın ya, alacağın cevap hızına göre 5000000 kere alacaksın zaten cevabı. Hazır bilgi diyeceğim de yok yani, direkt göreceksin detaylarda haızr bilgiyi zaten. Benim asıl şaşırdığım detaylara bakmaya akıl ermiyor ama banka sıcak fırsatlarda nkolay extra 1500 tl konusu haşırt diye buluyorlar helal olsun. |
32 aralık |
Nkolay ekstralı olunca şartsız şurtsuz kolay nakit vermiyor müşteri aldatma resmen bu madem öyle vermeyeceksin avantajlarım kısmına ya da ekstra kısmına yaz değerlendirme sonucu verilecektir diye neyseki 3 ay boyunca her ay 500 TL ve %10 kampanya veriyor da görmezden geliyorum yoksa değmez
|
Benzer içerikler
- ziraat prestij kart
- akbank hepsiburada hediye çeki
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat süper şube nedir
- akbank artı para nedir
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X