< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (5. sayfa)
-
-
Konuyu açan olmasa nkolay umurunda değil.
Döviz transferi çözemedim hem masraflı hem karışık geldi. Pratik bir yolu yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harcama olarak hepsi pay 1 TL yüklesek yeterli olur mu acaba? Alışverişim olmuyor hiç, boşuna harcama yapmayım diyorum amaç ölücülük değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 4 Kasım 2024; 10:45:38 >
yükle,hayrına da başlığı bilgilendirirsin.
-
Ben Şok Win'e 10 TL yükleyeceğim.
Aslında QR ile markette alışveriş yapsak hem QR ödeme hem sanal kartla alışveriş yapma şartını aynı anda karşılamış oluruz muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 4 Kasım 2024; 11:2:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben migrosta QR ödeme yapar ikinhakkida alırım
toplam 4 işlem mi 5 işlem mi yapmak lazım 500 tl için ?
-
Şu an dört şartı yaptım ama hiç biri yapılmış görünmüyor bende. Yarını bekleyelim bakalım.
SS varsa atarmısın Hocam. en azından bir tane işlem sayaçda nasıl yansımış görelim. kimse yollamamış sayacın çalıştığına dair SS.
-
İlk mesajda var simgesi mavi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Kasım 2024; 11:59:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah bende default sanıyorumdum onu. Onun haricinde sayacı işleten olursa yazarsa güzel olur. Bakalım bir karekod harcamada ben deneyeyim. Yarın ne gösterecek.
-
Sayaçlar sıkıntılı bakalım 5 işlemide hallettim ne zamana işlicek görücez
-
-
Müşteri hizmetleri de söyledi. Ertesi gün sayaç işliyor.
-
10000 eft harici 4 işlem daha
-
hepsipaye ödemeyi kabul etmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
avantajlar arasinda 5bin faizsiz kolay nakit de var. normalde bana kolay nakit vermiyor, bunu yapsam verecek mi bakalim
-
Aynen bana da vermiyor bakalım adımları tamamlayacağım bana da verecek mi gelecek ay?quote:
Orijinalden alıntı: wolkienavantajlar arasinda 5bin faizsiz kolay nakit de var. normalde bana kolay nakit vermiyor, bunu yapsam verecek mi bakalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlem sayısına ulaşmada sıkıntı olursa MİGROS başlığından birbirimizi tanıdığımız eski üyeler aktifbank hesaplarına eft konusunda yardımlaşalım..Dolandırıcılar boşuna yazmasın.
-
ben şimdi migrosla qr ödeme yaptım. beşiktaş passolig kartıyla yapmış oldum bakalım yarın neleri yaptım sayacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X