|
NKolay Extra ile 1500 TL (7. sayfa)
-
-
A101 ödedim 10-15 sn sürdü işlem -
-
Bende 10 a başvurdum. 5000 verdi. 60 günde öderseniz 5900 gibi bir hesap çıkardı. Faiz gelir diye onaylamadım. 30 gün sonra ödersek faiz yok ve 5000 ödeyeceksek bende çekeyim.
-
Bugün çektim mh 3 Aralık ta yaptıracaksanız olur dedi bende çektim
-
30 gün içinde ödersen faiz yok -
Bence şartlar gayet basit. Hatta 2. ve 4. madde teoride tek karekod ödemesi ile gerçekleşmesi gerekiyor.
10 kere giriş ve fatura da öderseniz çok rahat tamamlanır 1 ayda.
Ben gündüz 10bin lira atacağım. Acaba hesapta mı durması gerekiyor 1 gün. Hemen atıp çeksem olur mu ya da hesaba atıp fon alsam ilk madde sayar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 5 Kasım 2024; 3:0:24 > -
at-çek..durma veya işlem yapma şartı yok
-
Son ödeme tarihi geçmiş faturayı talimat versem öder mi acaba? Hem fatura kampanyasına sayar hem de buna. -
ödemez, son ödeme tarihinden 1 gün önce vermen lazım en geç.
-
Dün 10k atmıştım,bugün hâlâ aktif olmamış düğme🤔 -
Aynı durum bende de var.
-
50 kere baktım işlemiyor sayaç ben de dün yaptım görevleri. Cok zor herhalde bunların tespitini yaptıktan sonra uygulamaya işlemek.
-
-
Sayaçlar güncellendi ama diğer nkolaya attığım para kampanyaya sayılmamış gözüküyor ve 10 kez giriş işlemi farklı günlerde olması gerekiyormuş
-
*Dün N Kolay'a 10 bin lira atmıştım, attığım gibi başka bankaya EFT yaptım yine de sayaç işledi.
*Dün marketten QR ile alışveriş yaptım ve bugün QR ile ödeme ve kartla alışveriş sayaçlarının ikisi de aktif oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 5 Kasım 2024; 9:17:21 > -
havaleyi saymamış, nkolay yerine direkt aktifbank üzerinden açılmış hesap mı lazım acaba
-
Ben de nkolaya atmıştım, gönderirken aktifbank yazıyordu alıcı bilgisinde. Şimdi hesap detaylarında hareket “mblnkolay” olarak yazıyor. Direkt aktifbank gerekiyor herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 5 Kasım 2024; 9:23:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X