Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
86
Favori
32.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün A101'de karekod ile ödedim, kullandığım en hızlı karekod bu oldu.
  • Opt O kullanıcısına yanıt
    A101 ödedim 10-15 sn sürdü işlem
  • [quote]@redali adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

A101 ödedim 10-15 sn sürdü işlem[/quote]

İyi gibi kampanya dönemi kullanılır.Deniz arada bekletiyor posu da kilitliyor.

@redali @glory34

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Bende 10 a başvurdum. 5000 verdi. 60 günde öderseniz 5900 gibi bir hesap çıkardı. Faiz gelir diye onaylamadım. 30 gün sonra ödersek faiz yok ve 5000 ödeyeceksek bende çekeyim.

• TheEvent kullanıcısına yanıt

Bugün çektim mh 3 Aralık ta yaptıracaksanız olur dedi bende çektim

• TheEvent kullanıcısına yanıt
    30 gün içinde ödersen faiz yok
  • Bence şartlar gayet basit. Hatta 2. ve 4. madde teoride tek karekod ödemesi ile gerçekleşmesi gerekiyor.
    10 kere giriş ve fatura da öderseniz çok rahat tamamlanır 1 ayda.

Ben gündüz 10bin lira atacağım. Acaba hesapta mı durması gerekiyor 1 gün. Hemen atıp çeksem olur mu ya da hesaba atıp fon alsam ilk madde sayar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 5 Kasım 2024; 3:0:24 >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt

at-çek..durma veya işlem yapma şartı yok

• Son ödeme tarihi geçmiş faturayı talimat versem öder mi acaba? Hem fatura kampanyasına sayar hem de buna.
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

ödemez, son ödeme tarihinden 1 gün önce vermen lazım en geç.

• Dün 10k atmıştım,bugün hâlâ aktif olmamış düğme🤔
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de var.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

50 kere baktım işlemiyor sayaç ben de dün yaptım görevleri. Cok zor herhalde bunların tespitini yaptıktan sonra uygulamaya işlemek.

• Sayaç güncellendi. Annemin nkolay hesaba 2000 TL atmıştım aktifbank hesaba havale saymamış onu.

NKolay Extra ile 1500 TL
  • Sayaçlar güncellendi ama diğer nkolaya attığım para kampanyaya sayılmamış gözüküyor ve 10 kez giriş işlemi farklı günlerde olması gerekiyormuş

NKolay Extra ile 1500 TL
  • *Dün N Kolay'a 10 bin lira atmıştım, attığım gibi başka bankaya EFT yaptım yine de sayaç işledi.

*Dün marketten QR ile alışveriş yaptım ve bugün QR ile ödeme ve kartla alışveriş sayaçlarının ikisi de aktif oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 5 Kasım 2024; 9:17:21 >
  • havaleyi saymamış, nkolay yerine direkt aktifbank üzerinden açılmış hesap mı lazım acaba

• redali kullanıcısına yanıt

Ben de nkolaya atmıştım, gönderirken aktifbank yazıyordu alıcı bilgisinde. Şimdi hesap detaylarında hareket “mblnkolay” olarak yazıyor. Direkt aktifbank gerekiyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 5 Kasım 2024; 9:23:34 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.