Para havale gidiyor zaten saçma salak iş nereden bulacaz harici aktif bank |
NKolay Extra ile 1500 TL (8. sayfa)
-
-
Ben fatura talimatı verdim diye qr kod ödeme es geçmiştim. 10 gün sonra da uygulamaya giriş görevi otomatik gelir zaten. Ben de aktifbank kullanan tanıdığım yok nkolay dısında, bulamazsam qr ödeme yapacağım mecbur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N kolayliya atsak olmazmi
Mh sordum ertesi gün işler sayaç dedi rahat olun işlemlere devam bugün 3 oldu
Keşke iki mesaj yukarısını okusanız. Zaten nkolaya attığımız için işlemedi sayaç.
N kolyadada fatura talimatı vericem elektrik doğalgaz su dahil degil entrsan
Nasıl dahil değil? Bölgendeki şirketler yok sanırım NKolay listesinde? Ben İSKİ su faturasu talimatı verdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
5.000 TL kolay nakit kullanmak istediğimde ekranda 60 günlük ödeme tutarı olarak 5.900 TL görünüyor. Ancak, 30 günlük kullanımın 0 faizli olduğu belirtilmiş. Bu durumda sistem, başvuruyu 60 günlük seçeneğe göre mi alıyor? Sadece 5 bin TL ve 30 gün faizsiz olacak şekilde başvuru yapamıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla.
-
O yazıyı dikkate alma, parayı veriyorsa çek 30 gün içinde ödersen faizsiz ödeyeceksin. 30 günü geçtiğin an faiz işlemeye başlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya lansmanından önce nkolaya havale yapmıştım işlemişti, sanırım kapatmışlar o olayı. aynı şey aslında, neyin peşindelerse
-
talimata gerek yok,1 fatura ödeme de yeterli.
-
Galiba nkolay çoğu kişi kullanıyordur ama banka hesabı kullanan sayısı az diye çakallık yapıyorlar. Millet paranın kokusunu alır diye hesap açtırırlar belki diye düşünüyorlar. Taklaya geldik biz de o maddeden
işlememiş demek passolig kartlarını saymıyor
-
Ne kadar tanıdığım varsa yazdım aktifbank kullanan yok. Harbiden yeryüzünde kullanan yok sanırım bu bankayı normal kullanan.
benim aktif bank hesabım var ama paranızı geri gönderir miyim bilemedim
-
Hocam passoligi olan tanidifiniz varsa onlarin mecbur nkolayi oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aktifbank diye bir uygulama ve internet sitesi yok.
Hepsi n kolay a cikiyor
Ben mi yanlış görüyorum acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 5 Kasım 2024; 12:46:52 >
Passo onun uygulaması
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aktifbank sitesinden girilsede nkolay ile giriş yapıyorım.
passoligte nkolaya bağlı saçma bir şey var işin içinde sayması gerekir.
-
Bir arkadaş aktifbank hesabım var dedi yolladım ona ama dekontta mblnkolay yazıyor yine. Anlamadım gitti, inşallah sayar yarın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X