NKolay Extra ile 1500 TL (10. sayfa)
-
-
selamlar. 10000 tl yi nkolay a gönderdiğimizde aynı gün tekrar geri alabiliyor muyuz? hesabımıza gönderebiliyor muyz
-
Evet
-
10k yı Nkolay hesabıma oradan da eşimin NKolay hesabına gönderdim. Bu sabah 2 tanesinin sayacı işlemiş durumdaydı. Fatura ödeme ve Karekod ile bir alışveriş yapınca tüm şartlar yerine gelecek sanırım.
-
Deneyen oldu mu saydı mi -
Takipp -
Deneyecektim orda sim kart blokem var sağolsun netgsm yüzünden hala giriş yapamadım
En kötü Aralık ayında nkolayli olma yıldönümüm varmış 😎 -
Eee hocam ne zaman 500 lirayı verecekmiş 😂 -
Anlamadım ki insan gibi detay yok avantajlarımda "lansmana öze lekstralı olduğun aydan sonraki 3 ay 500 tl kazanma fırsatı" diyor bir iş yapıyorlar ne olcağı belli değil
-
İlk madde benim şimdi onaylandı birazdan göndereceğim uption'a. Sayarsa yarın belli olur sanırım. -
Yazdıkları açık değil mi? Şartları bu ay tamamla, Aralıkta 500 TL verelim deniyor yani. -
Kazanma fırsatı diyor direk vericez demiyor çıkıp şu kadar harcarsanız ona 500 diyebilirler yada biz onu sanal kart %10 harcaması limit içinde yazdık diyebilirler bunlara belli olmaz. Tam detaylı açıklamaları gerekirdi
-
Evet dili biraz farklı olabilir ama bundan da anlaşılıyor, 3 ay şartları yerine getir 500'er lira kazan diyorlar. -
Sayarsa Haber bekliyorum hocam😊 -
Ben bunlara güvenmiyorum kuyum harcaması kampanyasında bize iadeleri verip sonra geri alıp hesapları eksiye düşürüp paraları geri istedi bunlar konuşuncak yok kampanya dışı yok fatura gönderin diye 40 takla attılar
-
Tamamdır yarın bilgi vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 6 Kasım 2024; 11:35:30 > -
Nkolay hesabı sayılmıyor diye yazılmış ama benim havaleyi saydı annemin hesaba yollamıştım.
-
bende de sayaçlar ilerlemiş, sorun vardı çözdüler sanırım.
-
Karekod ödeme yöntemini deneyen ve açıklayabilecek biri var mıdır ?
Bu zamana kadar hiç denemediğim için, hangi marketlerde ve ne şekilde çalışıyor ?
1-Karekod işlemlerinden "Öde / Gönder" menüsünden kasiyerin ürettiği karekodu mu okutup ödüyoruz ?
2-Yoksa "Karekod oluştur / Paylaş" menüsünden karekod üretip kasiyer e mi okutturup ödüyoruz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X