Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: texmo , dikiştutmazsabri , crackerss1982 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
621
Cevap
92
Favori
35.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce sayılmayan 2000 TL havaleye ek dün yine 2000 TL yolladım bu sefer saydı sayaç. Aktifbank bilmem ne şubesi cart curt değil, nkolay ibanına yolladım.

NKolay Extra ile 1500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Kasım 2024; 10:10:49 >
  • selamlar. 10000 tl yi nkolay a gönderdiğimizde aynı gün tekrar geri alabiliyor muyuz? hesabımıza gönderebiliyor muyz

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

Evet

• 10k yı Nkolay hesabıma oradan da eşimin NKolay hesabına gönderdim. Bu sabah 2 tanesinin sayacı işlemiş durumdaydı. Fatura ödeme ve Karekod ile bir alışveriş yapınca tüm şartlar yerine gelecek sanırım.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Deneyen oldu mu saydı mi
  • Takipp
    Deneyecektim orda sim kart blokem var sağolsun netgsm yüzünden hala giriş yapamadım

En kötü Aralık ayında nkolayli olma yıldönümüm varmış 😎
  • redali kullanıcısına yanıt
    Eee hocam ne zaman 500 lirayı verecekmiş 😂
  • yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Anlamadım ki insan gibi detay yok avantajlarımda "lansmana öze lekstralı olduğun aydan sonraki 3 ay 500 tl kazanma fırsatı" diyor bir iş yapıyorlar ne olcağı belli değil

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    İlk madde benim şimdi onaylandı birazdan göndereceğim uption'a. Sayarsa yarın belli olur sanırım.
    Yazdıkları açık değil mi? Şartları bu ay tamamla, Aralıkta 500 TL verelim deniyor yani.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Kazanma fırsatı diyor direk vericez demiyor çıkıp şu kadar harcarsanız ona 500 diyebilirler yada biz onu sanal kart %10 harcaması limit içinde yazdık diyebilirler bunlara belli olmaz. Tam detaylı açıklamaları gerekirdi

Evet dili biraz farklı olabilir ama bundan da anlaşılıyor, 3 ay şartları yerine getir 500'er lira kazan diyorlar.
    Sayarsa Haber bekliyorum hocam😊
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Ben bunlara güvenmiyorum kuyum harcaması kampanyasında bize iadeleri verip sonra geri alıp hesapları eksiye düşürüp paraları geri istedi bunlar konuşuncak yok kampanya dışı yok fatura gönderin diye 40 takla attılar

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır yarın bilgi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 6 Kasım 2024; 11:35:30 >
  • Nkolay hesabı sayılmıyor diye yazılmış ama benim havaleyi saydı annemin hesaba yollamıştım.

NKolay Extra ile 1500 TL
  • bende de sayaçlar ilerlemiş, sorun vardı çözdüler sanırım.

• Karekod ödeme yöntemini deneyen ve açıklayabilecek biri var mıdır ?

Bu zamana kadar hiç denemediğim için, hangi marketlerde ve ne şekilde çalışıyor ?

1-Karekod işlemlerinden "Öde / Gönder" menüsünden kasiyerin ürettiği karekodu mu okutup ödüyoruz ?

2-Yoksa "Karekod oluştur / Paylaş" menüsünden karekod üretip kasiyer e mi okutturup ödüyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.