7500 TL faizsiz bayram kredisi
Akbank ilk müşteri şartı var sanırım yine. Bugün karsilastim bende resim atıyorum.
Akbank uygulamasına girin --> kredi işlemleri ---> yeni kredi başvurusu yap ---> kredi miktarina 7500tl vadeyi 6 yazın, bayram kredisi kampanyası görünüyor.
Yalnız kampanya bilgisi tam yayınlanmadı kredi değil, kredi kartına faizsiz taksitli nakit avans şeklinde de olabilir. Yukarda yazdığım şekilde Uygulamada bayram kredisi diye ayrıca bir şey var şuan.
Not: sadece yeni müşterilere veriyor, 5yildir akbankliyim bana Bayram kredisi oranı 2,50 faiz diyor, taksitli nakit avans 1,86 faiz diyor şaka gibi:))
Vodofone RED e geç 120tl +50tl
120 TL'lik kupon kodu tanımlandı! Mart ayının sonuna kadar 6326749xxxxxx kupon kodu ile, bu link üzerinden numaranızı Vodafone Red ya da Süper Uyumlu tarifelerine taşıyın, 120 TL'ye kadar ilk ay tarife ücretiniz bizden olsun! Üstelik kısa süreliğine, online başvurulara özel Her Şey Yanımda'da geçerli 50 TL'lik çek hediye! Hemen başvurmak için: İletişim tercihlerinizi değiştirmek için https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/iletisim-izni.php B003
Çöp kampanya gibi kod vodofone geçmeden ise yariyormu bı deneyecem ona göre paylaşırım.
Beyler hepsiburadan sipariş verirken birşey farkettim. Yayla bakliyat yani yaylanın bizzat kendi magazasindan ne alırsam alıyım 2gündür sürekli hediye aç bitir ürünleri geliyor. 1-2 tane değil. 5-6-7 paket hediye geliyor. Her sipariş kutusunun içine koymuşlar kiminde 5 tane kimisinde 7tane. Karışık; genelde bulgur nohut makarna hazır yemek paketler geliyor. Gelen hediyelerin fiyatları aldığım ürünlerden fazla:)
Şimdi kuponunuz yoksa çek satış bölümüne gidiyorsunuz. Hb 50papel veya 50ceki 20tl ye alıyorsunuz. Sonra hb de yayla bakliyat saticindan 4kilo pilavlık bulgur yada baldo pirinç felan alıyorsunuz. (Üste çok para vermeyin) sonra gelen kargoları ve hediyeleri benim gibi izleyerek mutlu oluyorsunuz.
Kısaca özet: 20tl ye 4kg pişmemiş, 6tanede pişmiş bulgur yiyoruz:))
7 sipariste hediye olarak 42tane hazır yemek olmuş evde. Daha fazla sipariş geçmeyeceğim için konuyu buraya acıyım istedim :)
Edit: bugün teslim olan siparişler de hediye olarak gelenlerin hepsi ezogelin çorba. Hepsinin son tüketim tarihi Mart 12
Gelsin kaşarlar
Çoğunuz görmüssünuzdur ama görmeyen varsa ihtiyacı olan varsa kuponu alsın. Bir çok üründe çıkıyor kupon örnek olsun diye verdim linkleri. Konusu varsa pardon. Belki kullanacak çıkar.
Yayla Kırmızı Mercimek 9,95tl yaniyorrr
Migros Mağazalarda 1kiloluk yayla kırmızı mercimek 9,95tl normal fiyatı yayla heryerde 22tl. Yeni üretim ürünler skt 2023
Not: Çorum ahl migros boşa gitmeyin kalan 22 ürününde aldım:)
Edit: bölgesel değil genel indirim. Yalnız Aşağıda mercimek uzmanı bı Arkadaşında yazdığı gibi anladığım kadarıyla yayla markasıda artık ithal Kanada menşei mercimege geçiyor.
Migrosta, ürün menşei farklılığı olmasın diye son yerel mercimekleri delist yapmış 21,95ten 9,95e düşürmüş. Bazı şubelerde Kanada menşei mercimek çoktan rafları doldurmuş bile.
Rafın üstünde 21,95 yazsa bile arkasına baktığınızda Türkiye uretimi paketler deliste giriyor 9,95e düşüyor kasada.Bilginize.
12x60 Toplam 720 ıslak mendil 9.90
N11 bu satıcıdan 100/40 kuponumla kitap alıyordum sepet tamamlayim dedim 3-5liralik ürün eklemeye çalışırken gördüm. Ne geleceğini bende merak ediyom teklide gelse benim işime geliyor.
Başımdan gecen bir şeyi anlatıcam nasıl insanlar var burda görün ve iyilik yapmayın kimseye.
hesap kupon satıcısı zart degilim olmadımda hesaplara seni özledik kuponu yükleyince kendim 2-3 sipariş gectim alacak bir şey bulamadım. Kupon olan son hesabı kullanması için BEDAVA forumdan birine verdim.
Hesaba 1hafta sonra girdim baktım Bu şahış bir adet kot rengi ceket siparişi vermiş ama iade süreci devam ediyor yazıyordu. Sanırım begenmedi iade edecek dedim sifre felan degiştirmedim. Aradan 1ay gecti baktım sipariş durumu aynı, ellemedim. Aradan 2ay gecti sipariş durumu yine aynı artık sifreyi degiştiricem hesabın dedim ve canlı destege girip iade neden bu kadar uzadı diye sordum ama sormaz olsaydım.
canlı destek cevap olarak size bu konu hakkında mail ile bilgilendirme yapılmış zaten dedi. tabi bizim o maile girip baktıgımız yok. Eee nolmuş, sonuc neymiş dedim. Mavi firması iadeyi reddetmiş acıklamada da '' İade olarak gönderilen ürün firmamıza aittir. Ancak 8-10 yıl önce piyasaya sunulan ve aşırı derecede yıpranmış yırtılmış kullanılmış. Satış konusu olan ve gönderilen ürünle rengi modeli hiç bir alakası olmayan üründür. İade talebi reddedilmiştir '' buna benzer bi red acıklaması yapmış. Ben bunu okuyunca utandım canlı destegi kapattım yerin dibine girdim, peşpeşe sigara yaktım.
şimdi bu kanı bozuk arkadasa sesleniyorum. sen ne biçim bir insansın bedava verdiğim kuponla indirimli mavi marka acık mavi renk kot ceket alıyorsun iade talebi oluşturup yine aynı markanın 8-10yıllık yırtık gri renk yıllarca kullandıgın yırtık ezik tshirt ü iade yolluyorsun.
eger sıkıntı yaşamayacaksam bu kanı bozugun adını soyadını tel nosunu yazdığı adresini burdan paylaşmak istiyorum. bir daha böyle konuların altına ''kullanmadığınız kupon varsa kullanıyım felan yazanlara'' iyilik felan yaparsam Allah benim belamı versin.
Edit: Kampanya çöpmüş beyler konuyu açtım birkere kalsın burda:)
DenizBank Kredi Kartiniz ile online giyim ve elektronik alisverislerinize 60 TL'ye varan Bonus!30 Haziran'a kadar giyim ve elektronikte farkli gun ve tek seferde yapacaginiz 200TL ve uzeri her 2.harcamaya 20TL, toplam 60TL bonus kazanin.Kampanyaya DenizKartim'dan ucretsiz katilin veya ETICARET yazip 3280'e SMS gonderin.
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 83.062 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.489 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar