Başımdan gecen bir şeyi anlatıcam nasıl insanlar var burda görün ve iyilik yapmayın kimseye. hesap kupon satıcısı zart degilim olmadımda hesaplara seni özledik kuponu yükleyince kendim 2-3 sipariş gectim alacak bir şey bulamadım. Kupon olan son hesabı kullanması için BEDAVA forumdan birine verdim. Hesaba 1hafta sonra girdim baktım Bu şahış bir adet kot rengi ceket siparişi vermiş ama iade süreci devam ediyor yazıyordu. Sanırım begenmedi iade edecek dedim sifre felan degiştirmedim. Aradan 1ay gecti baktım sipariş durumu aynı, ellemedim. Aradan 2ay gecti sipariş durumu yine aynı artık sifreyi degiştiricem hesabın dedim ve canlı destege girip iade neden bu kadar uzadı diye sordum ama sormaz olsaydım. canlı destek cevap olarak size bu konu hakkında mail ile bilgilendirme yapılmış zaten dedi. tabi bizim o maile girip baktıgımız yok. Eee nolmuş, sonuc neymiş dedim. Mavi firması iadeyi reddetmiş acıklamada da '' İade olarak gönderilen ürün firmamıza aittir. Ancak 8-10 yıl önce piyasaya sunulan ve aşırı derecede yıpranmış yırtılmış kullanılmış. Satış konusu olan ve gönderilen ürünle rengi modeli hiç bir alakası olmayan üründür. İade talebi reddedilmiştir '' buna benzer bi red acıklaması yapmış. Ben bunu okuyunca utandım canlı destegi kapattım yerin dibine girdim, peşpeşe sigara yaktım. şimdi bu kanı bozuk arkadasa sesleniyorum. sen ne biçim bir insansın bedava verdiğim kuponla indirimli mavi marka acık mavi renk kot ceket alıyorsun iade talebi oluşturup yine aynı markanın 8-10yıllık yırtık gri renk yıllarca kullandıgın yırtık ezik tshirt ü iade yolluyorsun. eger sıkıntı yaşamayacaksam bu kanı bozugun adını soyadını tel nosunu yazdığı adresini burdan paylaşmak istiyorum. bir daha böyle konuların altına ''kullanmadığınız kupon varsa kullanıyım felan yazanlara'' iyilik felan yaparsam Allah benim belamı versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 4 Temmuz 2021; 14:5:54 > |
Çiğ süt emmişler aramızda (Alışveriş&kupon)
-
-
yavşak ya
-
Ben bu tip durumlarda adam ne düşünüyor çok merak ediyorum. Ulan dur b*ka dönmüş tişörtü paketleyip göndereyim iade kabul olur aldıgımı bedavaya getiririm falan diyor mu gerçekten
-
Böylelerini vatandaşlıktan çıkaracan suriye'ye gitsin.
-
Böyleleri çok var. Bir de sizden bedava alıp satan tipler türedi. Umarın sizin verdiğiniz hesap para karşılığı satılmamıştır.
-
tam bir pislikmiş.
-
Belki kızacaksınız ama böyle adamların direkt öldürülmesinden yanayım. (Rabbim beni affetsin)
Ahlaksızlık, içerisinde çevresel faktörlerin de bulunduğu bir tür kalıtsal rahatsızlık, bu sebeple hastalıklı genlerin temizlenmesi ve toplumun tüm kesiminin rahat etmesi için suçu sabit ise bu şahısları doğrudan kurşuna dizeceksin.
Adam öfkeleniyor birine zarar veriyor o bile bunlardan daha masum,
Bu suçlar gayet sakin, bilinçli ve soğuk kanlı bir şekilde işlenen suçlar.
Ha bir de bu adamın son cümlesindeki serzenişe ve toplumda oluşturduğu yaraya bakın.
Hani bir hikaye var ya adamın birine çölde birisi hasta ve yaralı olduğu için yardım etmek istiyor sonrasında yerden yatan adam yardım etmek isteyen adamı soyuyor ve devesini alıyor. İyilik yapan adam senden bir isteğim var diyor lütfen bunu bir yerde anlatma sonra gerçekten çölde yardıma muhtaç birisine kimse yardım etmez diyor ya aynen öyle bir durum.
-
faydalı konu
-
Bahsi geçen karaktersizle mesafemizi koruyabilmek adına, kim olduğunu bilmek iyi olurdu.
-
bu hırsızı ifşa etmek suç olmamalı
-
ifşa +1
-
Utanması olsaydı bu işe girmezdi yazın ismini belki o zaman utanır.
-
EEH bee , bu kadar da alçalmaz insan.. açıkgözlülük değil bildiğin ahlaksızlık.. insanda biraz utanma olur.
-
Geçmiş olsun. Tanımadık olmayınca (en azından bir süre muhabbet, dışarıda görüşme vs.) böyle şeyler yapılınca dediğiniz gibi çiğ süt emmiş tipler çıkabiliyor.
-
Bence kim olduğunu belirtmelisin.
Sadece telefon suça girer sanırım.
-
Oha şeytanın aklına gelmez yuh be!!! Biz bu kafayla adam olamayız ! Bu tarz adamlar içimizde ve siyasetçilerin bir kısmı da böyle adamlardan çıkıyor . Ondan sonra güzelim ülke nasıl bu hale geldi diye dövünüp duruyoruz!?
-
kanım dondu olaya bak
alenen kul hakkı ve hırsızlık
-
Bence de en azından kullanıcı adı verilmeli ki biz de hesap falan vermeyelim bu yaratığa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki türlü düşünüyotum, 1 kupon kullanan şahıs iyi niyetiyle iade ürünleri karıştırdı, eski tişörtünü iade etti.
2- tamamen art niyetli harelet etti. Ama bence 1 nolu ihtimal ağır basıyor, çünkü kullanılmış malın kendisine iade edileceğini biliyordur. parası da trendyolda asılı kaldığına göre bu iş her türlü kullanıcıya girer
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yavşak ya |
Böylelerini vatandaşlıktan çıkaracan suriye'ye gitsin. |
Belki kızacaksınız ama böyle adamların direkt öldürülmesinden yanayım. (Rabbim beni affetsin) Ahlaksızlık, içerisinde çevresel faktörlerin de bulunduğu bir tür kalıtsal rahatsızlık, bu sebeple hastalıklı genlerin temizlenmesi ve toplumun tüm kesiminin rahat etmesi için suçu sabit ise bu şahısları doğrudan kurşuna dizeceksin. Adam öfkeleniyor birine zarar veriyor o bile bunlardan daha masum, Bu suçlar gayet sakin, bilinçli ve soğuk kanlı bir şekilde işlenen suçlar. Ha bir de bu adamın son cümlesindeki serzenişe ve toplumda oluşturduğu yaraya bakın. Hani bir hikaye var ya adamın birine çölde birisi hasta ve yaralı olduğu için yardım etmek istiyor sonrasında yerden yatan adam yardım etmek isteyen adamı soyuyor ve devesini alıyor. İyilik yapan adam senden bir isteğim var diyor lütfen bunu bir yerde anlatma sonra gerçekten çölde yardıma muhtaç birisine kimse yardım etmez diyor ya aynen öyle bir durum. |
Benzer içerikler
- asya türkiye beden ölçüleri
- nesine gece para yatırma saatleri
- hepsiburada ref001
- letgo ürününüz satın alınmıştır
- jose forma güvenilir mi
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X