Alıntı
metni:İşe başvuru yaptığım ancak daha işe başlamadığım bir firma benim SGK 4A dökümümüm görebilir bulabilir mi ? (TCmi bilmeden)
Güzel şeyler var gibi.
Tavsiye edilen bir model. Fiyatı kalitesine göre iyi.
Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası nedir?
Yardım Eli Sigortası beklenmeyen ve ani kaza sonucu sürekli sakatlık ya da vefat durumunda sigortalıya ve/veya hakları oranında kanuni varislere tazminat ödeyen, ek olarak check-up, diş temizliği ve diş dolgusu gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanmanızı sağlayan ferdi kaza sigortasıdır.
Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası kapsamındaki ek hizmetler nelerdir?
Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası ile check-up hizmetinden anlaşmalı sağlık kurumlarında yılda bir kere ücretsiz faydalanabilirsiniz. Ek olarak, anlaşmalı kurumlarda ücretsiz olarak tek diş dolgusu, tek diş filmi, diş temizliği gibi ağız ve diş bakım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik, poliçe süreniz boyunca diş sağlığı işlemlerinizi anlaşmalı kurumlarda Türk Diş Hekimleri Birliği Asgari Fiyat Tarifesi ile yaptırabilirsiniz.
Yardım Eli Sigortası’nı nasıl satın alabilirim?
0850 201 0 532 Güvencell Müşteri Hizmetlerini arayarak gerekli şartları sağlamanız durumunda sigorta poliçenizi oluşturabilirsiniz.
Turkcell hat kullanmayanlar da Yardım Eli Sigorta'sını alabilir mi?
Evet, diğer operatörlerden hizmet alan kişiler de 0850 201 0 532 Güvencell Müşteri Hizmetlerini arayarak Yardım Eli Sigortası'nı alabilirler.
Detaylar : https://www.turkcell.com.tr/yardim/guvencell/ferdi-kaza/ferdi-kaza-sigortasi-nedir
|
|
79 tl e ray ban olur mu?
|
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.635
İkinci El Bölümü Mesajları: 106
Konularının görüntülenme sayısı: 21.065 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 691 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar