|
Bildirim
|
kuponlar silindikten sonra site canavar gibi oldu maşallah
![]() ![]() |
"Sadece 33 TL lik alt limitsiz kupon kullandım." İlk cümle.
"Ama bizim koyun millet buna aldırış etmeden gene alışveriş yapmıştır, bizde tepki koymak var mı yau?" başka bir cümle. Millete hakaret etmeden önce insan bir kendine bakar. Alışveriş yapan da oldu, Boykot eden de. Hangisi doğru, bu başka bir mevzu. Fakat boykotun birazcığı olmaz. Birazcık boykot edip millete hakaret edene de edep ya hu denir. Not: bunu diyen ne yaptı derseniz: hiçbir şey almadım. |
geçmiş olsun n11 böyle rezalet bir kampanya yönetimi olamaz. Çok esip gürlediniz ama yağamadınız maalesef. Fiyatlar insan aklıyla dalga geçer gibiydi resmen. Gİttigidiyorun her çek dalgasından çek ile yaptığım alışveriş fiyatlarındaydı herşey. Cepteteb iadesini söylemiyorum bile. neyse bir aydır bu hayal kırıklığını bekledik anlaşılan.
bundan sonraki n11 = 502 Bad Gateway benim için |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 12 Kasım 2018; 0:20:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 12 Kasım 2018; 0:20:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_basar7 -- 12 Kasım 2018; 0:28:50 > |
|
|