Bildirim
Kinect tam bir hayal kırıklığı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ülkemiz insanları çok tezcanlı, acele ediyorsunuz, neydir ne değildir anlamadan atlıyorsunuz cihazın üstüne. Kinect için belli bir kesime yönelik çok sayıda nitelikli oyunlar var, senin aradığını bulamaman cihazdan (örneğin) COD tarzı bir oyun beklemenden kaynaklı. -
Adam haklı,kinectmiş movemuş hepsi beş para etmez aletler,anca arkadaşlarınla (özellikle kız) oynarsan zevkli olur -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Adam haklı,kinectmiş movemuş hepsi beş para etmez aletler,anca arkadaşlarınla (özellikle kız) oynarsan zevkli olur
+1
Spor oyunları da var gerçi. En çok zamanı spor oyunlarında geçirmişimdir. Onun dışında belki dans olabilir ama o da bir yere kadar. Bunlar dışındaki oyunlar çerezlikten öteye gidemiyor ne yazık ki. Ama onun da seveni ayrı, wii satışlarını hatırlatmaya gerek yok sanırım :) -
Daha Kinect'in tam performansını göremedik. Daha çok yeni bir alet o yüzden yazılımcılar için Kinect PC ye geliyor ne gibi alanlarda işe yarar şimdilik bilemeyiz.
Ama ilerleyen yıllarda güzel oyunlar çıkacağına inanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Adam haklı,kinectmiş movemuş hepsi beş para etmez aletler,anca arkadaşlarınla (özellikle kız) oynarsan zevkli olur
cihaz parti cihazı zaten, daha ne olacaktı ki? Bu bağlamda işini ziyadesiyle iyi yaptığını söyleyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Ülkemiz insanları çok tezcanlı, acele ediyorsunuz, neydir ne değildir anlamadan atlıyorsunuz cihazın üstüne. Kinect için belli bir kesime yönelik çok sayıda nitelikli oyunlar var, senin aradığını bulamaman cihazdan (örneğin) COD tarzı bir oyun beklemenden kaynaklı.
Ne tez canliligi , bir heves aldik kinect sportta aptal aptal hareketler yaptik 1 senedir yatiyor, sacma sacma forza modlari var, hic bir ise yaramiyor, algilamasi zayif. Adam gibi uzerinde calisip 3. Nesil xbox a cikarsaydilar daha iyiydi, yyarim yamalak teknoloji. Odam genis olmasina ragmen forza 4 u denerken amuda kalkmadigim kaldi hassasiyet cok kotu. -
Alet süper süper de oyun pek çıkmıyor. -
özellikle kalabalık grupla oynamak çok zevkli oluyor -
Genelde hep dans oyunu var. Daha çok çeşit olmalı Wii'de olduğu gibi ama eğlenceli mi eğlenceli bana göre. ^_^ -
Bence ps move a göre çok daha başarılı bir cihaz kinect , zamanla daha çeşitli oyunlar gelir -
Aslinda baya saglam bi teknolojik gelisim kinekt.fakat kullanim alani konusunda sikintilari var. Sadece oyun uzerine degilde apllicationlarla desteklenmeli bence. -
Birde acayip terleten bir cihaz. Kilo aldırmaz adama. PS Move'u geçin zaten Wii çakması alet. -
fikir iyi ama daha geliştirilmesi gerekiyor henüz iyi bir oyunuda çıkmadı benimkini sattım
oyun dünyasının geleceğidir kinect. -
Bende bu günlerde uygun fiyatlı xbox+kinect almayı düşünüyordum. Kafam karıştı şimdi, asıl amacım göbeği eritmek :) Acaba bunun yerine wii+Fit+remote plus alıp( arkadaştada 40 tane oyun var kırarım oynarsın diyor ) hem maliyeti azaltsam hem de daha çok oyun seçeneğinden mi faydalansam. Wii deki endişem görüntü kalitesinin çok kötü olduğu yolunda duyumlar aldım. Ps3 move denedim geçen gün o da hoşuma gitti. Bir türlü karar veremiyorum ne dersiniz :)
Not: Oyunları en az 2 kişi oynamayı düşünüyorum. Biraz acil ama vadofone freezone kampanyasında Nintendo Wii Mario Kart Pack 399 yerine 199 fırsatında son dakikalar :) -
İstemeyenlerden elindeki ürünü alabilirim, madem beğenilmeyen bi ürün 50tl çalışır benden -
Oyun çeşidi olarak Wii daha iyi ama grafikler çamur gibi malesef. LCD'de component kablo ile bile oynasan pürüzlü ve karlı bir görüntü alıyorsun. Wii'nin en yüksek görüntü seçeneği component kablo ile birlikte 480p. Bu nesilde bu seçenek komedi valla. (Wii bende kullandım zamanında o yüzden biliyorum)
Kinect desen; oyunları genelde dans teması üzerine kurulu, spor oyunları fena değil + online özelliğide var Xbox Live üzerinde ama bana Wii'de Mario Kart Wii'nin online modu gibi zevk vermedi orası ayrı. (Wii mi alsam yine haha)
PS Move desen hiç tavsiye etmiyorum. Kafadan ele onu derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Move şu titreşimli vibratöre benzeyen alet değil mi? Onu Kinect ile kıyaslayanın aklına şaşarım.
Yok öyle deme. Adamlar tam bir sanat eseri yapmış. Aleti alınca ne yapacağın belli değil. -
Iyi de adam Kinect hakkinda sitem etmis,PS Move`u neden isin icine kattiniz? Teknoloji olarak iki aleti karsilastirmak yersiz olur,Kinect hicbir ek aparata gerek duymayan siradisi bir cihaz,fakat "Oyun" icin bana göre cok zayif..
Birsürü sacma sapan dandirik Dans oyunlari,atlamali ziplamali cocuk oyunlari,yok balik tut yok cam kirildi ayaginla tamir et bu ne lan .. Her ne kadar PS Move görünüsü itibariyle tuhaf dursada oyun cesitliligi ve tepkime süresi oldukca iyi,yani islevselligi bir hayli yüksek..
PS Move oyun listesi;
Out Now
Auditorium*
Beat Sketcher*
Blue Toad Murder Files* (via PSN software update)
Brunswick Pro Bowling
Cabela’s Dangerous Hunts 2011
Create
Dance on Broadway
Dance Dance Revolution
Dead Space Extraction*
de Blob 2
Dungeon Hunter: Alliance*
echochrome II*
EyePet
Fast Draw Showdown*
The Fight: Lights Out
Funky Lab Rat*
Get Fit With Mel B
Harry Potter & The Deathly Hallows Part Two
Heavy Rain (via PSN software update)
High Velocity Bowling* (via PSN software update)
Hustle Kings* (via PSN software update)
John Daly’s ProStroke Golf
Killzone 3
Kung Fu Rider
Little League World Series 2010
MAG (via PSN software update)
MLB 11: The Show
Michael Jackson: The Experience
Modern Combat: Domination*
NBA 2K11
Pain* (via PSN software update)
Planet Minigolf* (via PSN software update)
PlayStation Move Ape Escape*
PlayStation Move Heroes
Racquet Sports
Rapala Pro Bass Fishing 2010
Resident Evil 5: Gold Edition (via PSN software update)
R.U.S.E.
Sackboy’s Prehistoric Moves*
Singstar Dance
The Sly Collection
SOCOM 4
Sports Champions
Start the Party
Swords & Soldiers* (via PSN software update)
The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest
The Shoot
Tiger Woods PGA Tour 11 (via PSN software update)
Tiger Woods PGA Tour 12
Time Crisis: Razing Storm
Top Darts*
Top Spin 4
Toy Story 3: The Video Game (side modes via PSN software update)
TRON: Evolution
Tumble*
TV Superstars
UFC Personal Trainer: The Ultimate Fitness System
Under Siege*
Virtua Tennis 4
Yoostar 2
Zumba Fitness
*Denotes a downloadable PSN title
Coming Next
BioShock Infinite
Carnival Island
Child of Eden
Dungeon Defenders*
DUST 514*
Everybody Dance
EyePet and Friends
GoldenEye 007: Reloaded
The House of the Dead Overkill – Extended Cut
LittleBigPlanet 2 (via upcoming PlayStation Move Pack PSN software update)
Medieval Moves: Deadmund’s Quest
NBA 2K12
No More Heroes: Heroes’ Paradise
Oddworld: Stranger’s Wrath*
PixelJunk lifelike*
Resistance 3
Sorcery
Star Trek
Wanted Corp*
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Ülkemiz insanları çok tezcanlı, acele ediyorsunuz, neydir ne değildir anlamadan atlıyorsunuz cihazın üstüne. Kinect için belli bir kesime yönelik çok sayıda nitelikli oyunlar var, senin aradığını bulamaman cihazdan (örneğin) COD tarzı bir oyun beklemenden kaynaklı.
acelemi 1 yıl oldu insaf 1 yıldır şu aptal sport oyununu oynuyorum bi yere kadar bıktırttı
Benzer içerikler
- xbox series s alınır mı
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox çocuk oyunları
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- witcher 1 remake
- efootball 2024 türkçe spiker
- telegram indirim kanalları
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
- xbox series x ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X