Şimdi Ara

Kinect tam bir hayal kırıklığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

yani islevselligi bir hayli yüksek..

Bak buna katılıyorum hacı kullananlar çok tatmin oluyormuş diye duydum bende.

komik olmaya mı çalışıyorsun hocam adam move diyor sen tatmin olma diyorsun "algıda seçicilik" dedikleri kavram bu olsa gerek.

kinecti beğenmeyen biri çıkınca hemen move un çakma ve kötü bir alet olduğu ortaya atılıyor tebrik ederim. "çakma move" da heavy rain, kz 3 ve re5 oynarsınız, kinect ile anca dans edip aslan kaplan seversiniz.

kinect yüzünden ms hardcore oyuncuları yüz üstü bıraktı siz kinecte laf söylemeyin aman ms zarar felan görür belki eleştirirseniz. fable rail shooter oyununa dönmüş, e3 de ms şovları 5 yaşındaki çocukların aslan kaplan sevmesiyle ve susam sokağıyla geçirilir olmuş, rare gibi bir stüdyo kinect çöpleri üzerinde çalışmaya mecbur bırakılmış bizim derdimiz hala move.

mutlu olacaksanız söyleyelim move da berbat bir cihaz, ama şu msye toz kondurmama huyunuza bayılıyorum doğrusu, project natal e3 2009 da ortaya çıktığında forumu birbirine katmıştınız acaba o gün bu gazı yiyenlerden kaç tanesi devrimsel kinect ile vakit geçiriyor çok merak ediyorum.

• Tam anlamiyla Kinecti kullanicak daha dogrusu Kinectin tam anlamiyla kullanacagi tek oyun geliyor su an o da Ghost Recon Future Soldier. Gerci bu oyun 3-4 senedir gelistiriliyor.

Burdan anliyoruz ki Kinect i adam gibi kullanabilecegimiz bir oyun olmasi icin 2-3 yil yapim suresinden gecmesi lazim. Simdiye kadar cikan oyunlara bakin.

Sadece cok basit islevlerde kulllaniliyor. En keyiflisi Forza 4 galiba bildigim kadariyla zaten digerleride tirt oyunlar.
  • Kinect pcde fena iş yapar yalnız
  • Kinect için şuan adam gibi bir oyun yok, biraz sabredin arkadaşım Ama kalabalık arkadaş grubuyla kinect gerçekten zevkli oluyor onu da söyleyeyim
  • pcde mouse gibi kullanılırmı öne gidince zoom yapma gibi.???
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

pcde mouse gibi kullanılırmı öne gidince zoom yapma gibi.???

var video su bak youtube tan.....
  • kinect için alacaktım xbox'ı ama yorumlara bakınca vazgeçtim... Ps move alana kadar wii ile takılırım daha iyi 3-5 oyun için alıp oynayacağıma 150-200 oyun kadar oyun var zaten wii'de...
  • Evet Kinect vs Move kapışması başladı :) Konu bu değil.

Bana da pek hitap etmiyor açıkçası Kinect.
  • Sonuçta bu alet bana göre yeni nesil cihazlarından biri, ama biraz daha sabretmeniz lazım . Kinect güzel ama daha tam sekronize edilmiş bize hitap eden hardcore oyun çıkmadı piyasaya , ama bu çıkmayacağı anlamına gelmiyor . Biraz daha sabredin bence .
  • yakında kinect starwars oyunu çıkıcak ozaman kinect i alabılırım..buarada kınect, move gibi çağın gerisinde taklitten öteye gidemeyen bir cihazla aynı kulvarda bile olamaz...
  • Kim ne derse desin Kinect hepsinden kalite ama Nintendo bu işe el atmasa ne Kinect görürdük ne Move.

Wii'nin oyun çeşidi muazzam işte oradan bir adım önde. Kinect'e daha çok oyun çıkmalı özellikle dans oyunları haricinde.
  • Bu kinect , move gibi hareket sensörlü cihazlar ve oyunlarından nefret eden biri olarak , oyun dünyasının yavaş yavaş tüm oyunlarına bu uygulamayı başlatmalarına da anlam veremiyorum , gerçi başladığı vs yok ama gidişat onu gösteriyor.

Oyun oynarken bu kadar efor sarfetme mantığı bana sadece kilo problemi olan kişiler için faydalı olur gibi geliyor.
  • grup oyunları lazım
  • 150 dolarlık bir cihazdan ne bekliyordunuz? Fiyatına göre bence gayet tatmin edici. Sadece oyun çeşitliliği ağır kaldı. Buna ben de katılıyorum ama Kinect sports ve dans oyunları inanılmaz zevkli.
  • Kinect in oyunları grup ve parti oyunları üzerine kalabalıkda çok eğlenceli oluyor ama cihaz yeni o yüzden oyunları az bana göre kinect 1 2 yıl sonraya kadar büyük bir gelişime girebilir tabi nintendo bi çılgınlık yapmadığı sürece
  • Öncelikle kinect ile move cihazını karşılaştırmamalıyız ikisi aynı teknoloji değil çünkü.Belki kinect daha ileri teknoloji olabilir ve ilgi çekici olabilir ancak bunu iyi kullanamadıktan sonra hiçbir anlamı olmayacaktır.Hareket algılayıcıların öncelikle elde tutulabilen bir cihaz olarak (yada kıyafet gibi giyip bedenimizi algılayan bir cihaz belkide) ileri seviyelere geldikten sonra belki kinect gibi cihazların çıkmasını beklerdim.Sanki hızlı bir atlama yaşadık.

Kinect ile gruplu olarak eğlenceli oyunlar oynamak mümkün.Ancak single pek birşey ifade etmiyor kanımca.Ama bowling oyunu güzeldi doğrusu :) Ben bir tane güzel motor oyunu çıkmasını bekledim kinect ile çok güzel olabileceğini düşünüyorum.Çünkü bir oyunda kayak yapıyordunuz ve sağa sola yatmanızı anında algılıyordu çok beğenmiştim.İlla hardcore oyun oynamak gerekmiyor bu tarz oyunlar ile de zevk alabilirsiniz.

Artık oyun sektörünü tamamen değiştirecek yenilikler yapılması gerekiyor.Mesela halen gözlük şeklinde kafamıza taktığımız ve oyunun içinde kendimizi hissettiğimiz cihazlar gelemedi bir türlü.Hareket algılayıcılar ile bunları birleştirseler işte o zaman oyun sektörü büyük değişim yaşayacak bence.

Move cihazını denemedim ama kinect bence hiç fena değil ilerde çok daha iyi olabliir sadece daha ucuz olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 11 Aralık 2011; 19:54:26 >

• Kinect oyunlarına adam gibi yatırım yapılmıyor. Hep arcade tarzlı, eğlence odaklı 2gb içerik taşıyan oyunlar. Bu kafayla kimseyi uzun süre tatmin etmesi mümkün değil ama hala çok büyük potansiyel taşıyor.
  • Kinect mükemmel bir cihaz,bence ileride gerçek potansiyelini göreceğiz.
    Şimdiki oyunları da kötü değil bence,spor ve dans oyunları oldukça eğlenceli ama biraz daha çeşit olsa iyi olur.Özellikle ay sonunda çıkacak Star Wars Kinect oyununu merakla bekliyorum.
  • ehem.. bir sene önce ki cevabım gecerli hala

http://forum.donanimhaber.com/m_46679581/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46712827
  • Londra'daki Institute for Contemporary Arts'ta konuşan Rare’den Nick Burton, kameranın kontrol gücünün sadece 10-15'inin kullanıldığını söyledi. Yani geliştiricilerin önünde çok büyük bir potansiyel bulunuyor.

Rare'in Kinect'e yaklaşımının çoğu stüdyodan farklı olduğunu belirten Burton, diğer yollardan çok "oyunculara uyum sağlayan kontrol yapısı"nı kullanmaya karar verdiklerini söyledi. Belki Halo gibi oyunların Kinect'e uygun olmadığını, ama bu cihaza özel olarak tasarlanan oyunların kesinlikle başarılı olacağı da Burton'ın açıklamaları arasındaydı.

Burton'ın en ilginç açıklaması ise Rare'in Kinect hack'leri konusunda çok heyecanlı olduğunu söylemesiydi. Ekip, bu hack'leri sürekli ofiste deniyormuş. Sanırım Kinect hack'leri cihazın geliştirilmesinde, nasıl kullanılacağının daha iyi anlaşılmasında önemli bir rol oynayabilir.

Forumdan alıntı..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.