Şimdi Ara

Kinect tam bir hayal kırıklığı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kinect'i hackleyen yazılımcılar harikalar yaratıyor ama asıl harikayı Microsoft yaratmalı artık.

Genelde aynı türde çıkan oyunlara yenilik gelmeli. Veya Kinect'i PC'de kullanabileceğimiz (Windows 8'de tam destek verirler herhalde) uygulamalar çıkmalı.

Hatırlıyorumda; eskiden bir türkçe program denemiştim PC'de. İsmi Geveze diye geçiyordu sanırım. O zamanlar da bile vardı sesli komutla müzik dinleme, program açma vb. şeyler ama Kinect'e göre tek farkı o zamanlar bu Geveze dediğim program PC'ye bağlı mikrofon ile çalışıyordu.

O zamanlar bile sesli komut vererek işlem yapmayı bile düşünmüşler. Vay be derdik adamlar neler yapmış. Hey gidi hey. ^_^
  • ben çoğunuzdan daha fazla xbox fanıyım...

kinect'i niye canla başla savunuyorsunuz ve durup dururken move'la kıyaslıyorsunuz anlamış değilim. forumdakilerin oynadığı oyunlar az çok bellidir ve kinect oyunları hiçbirimize doğrudan hitap etmiyor bunu sizde biliyorsunuz. move ise tarz olarak bizlere ve bizim oynadığımız oyunlara daha yakın... görünüşü öyleymiş, böyleymiş, kinect'in teknolojisinin gerisindeymiş, wii çakmasıymış bunlardan size ne? sonuçta move'un sistemi bize ve bizim oyunlarımıza daha uygun...

haa... sony de move'u adam gibi desteklemiyor, gereken önemi vermiyor o ayrı bir konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Aralık 2011; 10:25:35 >
  • bazısına göre berbat bazısına göre aile ile birlikte oynalıcak süper bir alet
  • Kinect'e berbat diyenler ne bekliyorsunuz,tek kisi sarmiyor ama kalabalıkta gayet eğlenceli. Tek eksigi oyun çeşiti az ve hardcore değil ama Star Wars'dan beklentim büyük.Kinect'in Pc için çıkacağını düşünürsek oyun çeşidinin artacağını anlamak zor değil.
  • hardcore oyunculara göre olmayabılır banada hitap etmıyor ama microsoft un özellikle abd de kinect ile xbox satışlarını patlattığı bir gerçek..napalım hardcore cular controller ile idare edicek bir süre daha ama bir sonrakı jen den umutluyum...
  • Ben şahsen ps3 oyuncusu olarak , nedense xbox controller'ı bana çok cazip geliyor ve de kinecti çok merak ediyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

Ben şahsen ps3 oyuncusu olarak , nedense xbox controller'ı bana çok cazip geliyor ve de kinecti çok merak ediyorum ...

Bu bence X360'ın en büyük artısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

Ben şahsen ps3 oyuncusu olarak , nedense xbox controller'ı bana çok cazip geliyor ve de kinecti çok merak ediyorum ...

Bu bence X360'ın en büyük artısı

acaba alsam mı
  • bakalım star wars çıksın asıl ozaman kınect ın yapabıleceklerını tam olarak göreceğiz..
  • hardcore kesime hitap etmiyor o yüzden almadım alacağımıda sanmıyorum.

Yani FPS aksiyon oyunu oynayan bi adam gidip neden kinect alıp sonra yakarır bu alan kişinin sorunudur. Kinect in değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

hardcore kesime hitap etmiyor o yüzden almadım alacağımıda sanmıyorum.

Yani FPS aksiyon oyunu oynayan bi adam gidip neden kinect alıp sonra yakarır bu alan kişinin sorunudur. Kinect in değil

+1 katılıyorum.
    Normal oyunların yanı sıra arada hoplayıp zıplamak istiyorsanız alın,ben aldım ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

hardcore kesime hitap etmiyor o yüzden almadım alacağımıda sanmıyorum.

+1 katılıyorum.
    Normal oyunların yanı sıra arada hoplayıp zıplamak istiyorsanız alın,ben aldım ve çok memnunum.

+1907
  • Gayet güzel.Ailece vakit geçirmek için birebir.Ayrıca Yourshape tarzı oyunları gayet güzel salondaymışcasına çalışabilirsiniz.Bence değer
  • uzun zamandır kapalıydı, misafir gelince açtım neredeyse 6 ay sonra ilk defa...

kalabalık ortamlarda cidden aşırı eğlenceli... hele dance central ve çektiği resimler :)
  • bayıla bayıla halo oynayıp, sonra da move dil uzatan arkadaşlar, bir ara move ile killzone 3 oynayın.
  • move çıkmış oyunların %80 inini gamepad ile oynamak daha cazip ama kinect oyunlarının hepsi kendine özel ayrıca zaten bu cihazın oyun tarzı belli bu cihazla cod oynamayı bekleyen daha çok bekler ben oyunlarından çok zevk alıyorum tam bi parti makinası yeni yıl akşamı süper olacak :)
  • uncharted god of war mgs motorstorm resistance killzone .............. gibi oyunlar dururken, xboxda halo gibi gears of war gibi bir,iki oyunla zorla yeni nesil yaşamaya çalışanlar,eminimki üç beş çeşit oyun ile de kinectten zevk almasını bileceklerdir. zaten microsoftta bu mantıktan yola çıkarak üretti kinecti fazla abartmamak lazım.xbox neyse,kinect da o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fake_to fake

uncharted god of war mgs motorstorm resistance killzone .............. gibi oyunlar dururken, xboxda halo gibi gears of war gibi bir,iki oyunla zorla yeni nesil yaşamaya çalışanlar,eminimki üç beş çeşit oyun ile de kinectten zevk almasını bileceklerdir. zaten microsoftta bu mantıktan yola çıkarak üretti kinecti fazla abartmamak lazım.xbox neyse,kinect da o.

sanırım en mantıklı cevap seninkiydi keşke param olsa ps3 te alabilsem exc oyunları mükemmel ps 3 ün
  • eskiden olsa bu dediğine katılırdım ama artık katılmıyorum çünkü eskiden bi oyun 15 20 saat sürerdi artık 7 8 saat sürüyor dolayısıyla artık multiplayer oynanıyor tabiki bende bunu anlamanızı beklemiyorum ayrıca wp 7.5 ile artık cep telefonu ve mobil cihazlarla bile oyunlar oynanabilecek hatta karşılıklı oynanabilecek ama multiplayer olayını ps oyuncularının anlaması için daha çok var.
  • Kinect & Move. İkisi de cacık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.