Şimdi Ara

ps2deki hayal kırıklığı yaratan veya beğenmediğiniz oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim hayal kırıklığına uğradım oyun gta liberty city stories tir

• shinobi, blood will tell, swords of destiny, call of duty 2: the big red one. hepsi vasat, hayalkırıklığı.
  • Büyük umutlarla aldım MGS3'ü hiç beğenmedim.
    Aynı şekilde Final Fantasy X-2 aldım onu da beğenmedim. (ara videoları güzel oynanışını beğenmedim)

Zaten benim xbox'a yönelmemin nedeni PS3'de şaheser dedikleri oyunların benim tarzıma hitap etmemesi.
    Bir de GOW hitap ediyor bi onun için de alınmaz heralde bi konsol. Gidersin kafede bitirirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Büyük umutlarla aldım MGS3'ü hiç beğenmedim.
    Aynı şekilde Final Fantasy X-2 aldım onu da beğenmedim. (ara videoları güzel oynanışını beğenmedim)

Zaten benim xbox'a yönelmemin nedeni PS3'de şaheser dedikleri oyunların benim tarzıma hitap etmemesi.
    Bir de GOW hitap ediyor bi onun için de alınmaz heralde bi konsol. Gidersin kafede bitirirsin.

mgs'yi bütün seriyi oynamadan anlayamazsın zaten.. ilk olarak 1 yada 2den başlamalıydın o zaman hoşuna giderdi. final fantasy de biraz sabır gerektiren bir oyundur o yüzden sıkılmış olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

gow için almıştım konsolu. hatta o kadar çok kişi var ki gow için ps2 alan, forumda bile birçok kişi çıkar. mgs 3'ü ben de beğenmedim.
  • Herkesin oyun zevki aynı olmaz tabi ki. Ben ise sırf mgs için alabilirdim ps 'nı. Güzel beklentilerde olupta hayal kırıklığına uğradığım oyun getaway:black monday oldu. İlk oyundaki heyecanın yerini monotonluk ve zor oynanabirlik almıştı. En çok canımı sıkan ise polisin ara videolar daki kafa büyüklüğü idi. Normalden büyük, boyun kalmamış, vücuduna göre çok orantısız duruyordu. Adamlar yaptıktan sonra hiç mi bakmamışlar çok merak etmiştim.

İnşallah yeni getaway in konusu da grafikleri kadar güzel olur da, yine film gibi bir oyun daha oynarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playstation2ci

benim hayal kırıklığına uğradım oyun gta liberty city stories tir

Libert City fena değildi yaa.Bence güzel oyun Liberty City
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mafia oyununu hiç tavsiye etmem görürseniz koşarak uzaklaşın.
  • obscure diye bi oyun vardı hiç sevemedim. gta serisini de bilgisayarda önceden oynamış olmamdan dolayı sevemedim. resident evil outbreak file #2 de pek hoş diildi..
  • tourist trophy - kötü oyun değil ama daha iyi olmasını bekliyordum.
    enthusia professional racing - gt ye rakip geliyor dedilerdi fosladı
    san andreas - bilmiyorum sarmadı
    bütün eyetoy oyunları - 30 dk oynamadım toplam. webcam olarak süper oluyor ama
  • PS2 oyun seçimimde evdeki küçükleri de göz önünde bulundurduğum için genelde o yaş grubu oyunları edinirim. Bu tür oyunlardan:

Meet the Robinsons
    Xiaolin Showdown
    Charlotte's web
    Teenage mutant Ninja Turtles (Konami serisi, Ubisoft'un yeni çıkardığı TMNT değil, onu tavsiye ederim)
    Little Britain
    Sno Cross2 (Blair Morgan)

Bu oyunlardan uzak durmanızı tavsiye ederim...
  • Midnight Club serilerini beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

obscure diye bi oyun vardı hiç sevemedim. gta serisini de bilgisayarda önceden oynamış olmamdan dolayı sevemedim. resident evil outbreak file #2 de pek hoş diildi..

+1. Allahım o neydi öyle canıım RE ne hale gelmişti. Allahtan 4 ile topladılar.
  • hadi arkadaşlar baska
  • king of fighter ın98 den sonraki serileri ( 98 dahil degil o gayet iyi bir oyundu) büyük hayal kırıklıgıydı benim için
    mortal kombat deception
    resident evil outbreak
    ayrıyetten belki biraz farklı bir durum ama ps 1 de crash diye bir oyun vardı kırmızı renkli bir kopegi yonlendiriyorduk 3 tane seri cıkarmışlardı o oyuna.cok eğleneceli bir oyundu o oyunun devamını ben ps 2 de goremedim bu da benim için cok buyuk bir hayal kırıklıgı oldu.gordugum ps2 crash serileri hep go-kart tazı gari garip oyunlardı.pek ilgimi cekmedi.crash 3 un devamını goremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 6 Nisan 2007; 14:05:18 >
  • DEVILMY<CRY2<TABIKI
  • call of duty big red one
    splinter cell ....ps2 versiyonu xboxtaki versiyonu iyiydi
    shinibido
    tmnt serisi
    resident evil outbreak1-2 hayal kırıklığı yaratan oyunlar
  • Wolverine's Revenge ve Twisted Metal Black
  • resident evil outbreak
  • MGS3'u nasil begenmediniz arkadaslar ya? Baba oyundur. Resmen Big boss'la oynuyoruz. Ayrica The Boss'in havasini
    gormek icin bile oynanir. Muzikleri deseniz onlar da ayri guzel. Hikaye film gibi zaten.

"Brace Yourself!" diyip geliyodu Boss son dovuste...

Ama zevkler ve renkler tabi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.