Şimdi Ara

Fifa 23 Türkçe Dil Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ps4 var hediye olarak geldi ve geldiğinde içinde fifa23 vardı. Hediye gönderen arkadaş Almanya da yaşıyor oradan almış ve Türkçe dil desteği yok. Eğer ben Türkiye bölgesinde bir PSN açsam ve Fifa23 ü tekrar satın alsam Türkçe dil desteği olur mu.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 23 Türkçe Dil Desteği

FIFA 23'ün resmi olarak Türkçe dil desteği bulunmadığını bildirmek isteriz.

Oyunun arayüzü, menüleri ve yorumları yalnızca İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Portekizce ve diğer birkaç seçili dilde mevcuttur.

FIFA 23 Türkçe Yama

Şu an için resmi veya topluluk tarafından desteklenen bir FIFA 23 Türkçe yama bulunmamaktadır. Ancak, bazı bağımsız geliştiriciler tarafından oluşturulan Türkçe dil yamaları mevcut olsa da bunların kullanımı oyunun resmi şartlarına aykırı olabilir.

FIFA 23 Türkçe Dil Seçeneği Yok

FIFA 23'ün dil seçim ayarlarında Türkçe seçeneği bulunmamaktadır. Oyunu Türkçe oynamak isteyen kullanıcılar alternatif çözümlere başvurmak zorundadır.

FIFA 23 Dil Değiştirme

FIFA 23'ün dilini değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Oyunu başlatın.
    2. "Ayarlar" menüsüne gidin.
    3. "Oyun Ayarları" sekmesine tıklayın.
    4. "Dil" seçeneğini açın.
    5. Mevcut diller arasından istediğinizi seçin.

Ancak bu yöntem yalnızca desteklenen diller için geçerlidir ve Türkçe bunlardan biri değildir.

FIFA 23 Türkçe Yapma

FIFA 23'ü Türkçe yapmak için resmi olarak desteklenen bir seçenek bulunmamaktadır. Türkçe oynamak isteyen kullanıcılar, kendi sorumlulukları dahilinde üçüncü taraf yamalara başvurabilirler.

FIFA 23 Anlatım Dili Değişmiyor

FIFA 23'teki anlatım dili yalnızca desteklenen dillerde mevcuttur ve kullanıcılar tarafından değiştirilemez. Türkçe anlatım desteği bulunmamaktadır.

FIFA 23 Türkçe Yok

Sonuç olarak, FIFA 23 şu anda Türkçe dil desteğine sahip değildir ve Türkçe oynamak için resmi veya topluluk tarafından desteklenen bir yöntem bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.