|
Bildirim
|
Yamayı yapan arkadaşa teşekkürler emek vermiş, fakat sonrasında öyle bir ego yapmış ki "ne haliniz varsa görün" moduna girmiş.
Neyse benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara nasıl Türkçe altyazı yapacaklarını özet geçeyim: 1-https://bethesda.net sitesine girip, PS4'te ana hesap olarak kullandığınız e-mail adresi ile üye oluyorsunuz. 2-https://bethesda.net/en/mods/fallout4/mod-detail/4053880 adresine gidip bu adresteki modu kütüphanenize(Add Liblary) ekliyorsunuz. 3- Konsolunuzdan Bethesda sitesine üye olduğunuz mailin bulunduğu hesabı açarak oyuna giriyorsunuz. Mod bölümüne girince sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecek, bu bilgileri girince direk modun sayfasına götürecek sizi. 4- Mod'u indirdikten sonra "Disable" seçeneğinde bırakın ve ana sayfaya dönün. Oyun kendini yeniden başlatmak için izin istediğinde "yes" deyin ve Türkçe altyazı ile güle güle oynayın. Konsoldan girdiğinizde ve aradığınızda mod bulunamıyor, bu şekilde yapmak tek yöntem. Lütfen mesajı artılayın da sıkıntı yaşayan arkadaşlar görebilsin. |
F ferex28 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Yukarda yazanların aynını yaptık. Denettirdim demişsiniz de biz de zaten kuramadık ki soruyoruz. Yardımcı olmak yerine "Kuramamışsın" deyip kestirip atıyorsunuz.. Onun yerine daha acıklayıcı bir cevap verip nerde yanlış yaptıgımızı vs söyleyip yardımcı olsaydınız iyi olur.. Neyse.. |
Yakında ban atarlar. Bu gibi insanlar hiç bir şeyi hakketmiyor. sen bunları takma. Emeğinin karşılığını her şekil alırsın. Teşekkür ederim çeviri için
|
Farketmez.Bu kadar kayıtsız kalan bir yönetim mekanizması var bu Türkçe yamalar kısmında.Playstation bölümünde bu konuyu açtım.10 dakika sonra içerik kaldırıldı.Adamlar içeriği bile okumadan kaldırıyorlar.Yama orjinal kullanıcılar için yapılmış.Ne diyeyim yapacak birşey yok.
|
Böyle terbiyesizce mesajlar atan birine 1 gün ceza yeterlimi ? süresiz uzaklaştırılmalı bunun gibiler.
|
Mod kaldırmıyorum.Mod PC yaması güncellendiğinde güncellenecek.Skyrim Türkçe modu PS4 ve XB1 için çıkış yapacak.Merak etmeyin silinmeyecek bu sefer.
Hepsi bağış isteme durumuma çene çalan bir trol hesap kullanan üyenin biri tarafından rahatsızlık boyutubdaki yazılarına benden başka kimsenin cevap vermemesi, kayıtsız kalmalarına sinirlendiğim için yapacaktım,vazgeçtim. |
Al işte, Türkçe yama yapan arkadaşı sınırsız banlamışlar. Diyoruz size; şu eksi verme özelliğini geri getirin diye. En azından eksi vererek trollere tepki gösteriyorduk. Böyle giderse sitede paylaşımcı üye kalmayacak. Her yer trollerle doldu taştı. Bütün konularda troll üyeler var.
|
bu ferex arkadaş neden banlandı ne güzel işler ne güzel yamalar yapıyordu ben kaç senedir bu siteye üyeyim ama çok gereksiz ve ahlaksız insanlar var bir insanın yaptığı birşeye çekemeyip hakaret ederler ama o yapılan emeğe teşekkür bile etmezler ben burda türkçe yama yapan arkadaşlara çok saygı duyuyorum ben ne güzel onların sayesinde oyunları anlayarak oynuyorum ama burdaki ergen arkadaşların çoğu sabredemeyip ağır hakaret ederek böyle insanları bezdiriyor o yüzden oyunceviri ve bir çok çevirmenler bıraktı türkçe yamalara hasret kaldık bu gidişlede kalıcağız gibi.
|
Kolay olup olmamasi zerre umrumda degil . Bir isi yapiyorsan ve maddi beklentin varsa , bağiş denmez ona . Kelime oyunu yapmassin . Bağış denilen olay , insanin içinden gelerek , isteyerek yaptigi birseydir . Sen bir yama yapiyorsan ve ondan sonra insanlari azarlar gibi bir uslupla " hic bagis yok ben skyrim yamasini yayinlamiyorum " olayina girersen , bende bu sekilde tepki veririm . Oyuna sahip degilim ve muhtemelen hiç oynamayacagim zaten . Sadece dunyayi kurtariyor havasiyla bos bos atip tutan insanlari pek sevmiyorum.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 17 Şubat 2018; 16:28:58 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paynetothemax -- 18 Şubat 2018; 1:44:8 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paynetothemax -- 18 Şubat 2018; 12:21:54 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paynetothemax -- 18 Şubat 2018; 12:48:33 > |
|
|