Tradeinn sitesinde bot shipment ile birlikte 3370 tl fiyata alınabilir vaziyetteydi. Garanti kartıyla yaptığım alışverişte benden 3550 çekildi. Sebebi site değil garantinin kuru yüksekten almasıymış. Ben bunun iadesini alabilir miyim yada iptal edip ziraatten alsam istediğim fiyata alabilir miyim?
yatay geçiş yapmış olanlar bakabilir mi
kaç puanla hangi üniversiteye geçtiniz yazabilir misiniz? eskişehir teknik, osmangazi, pamukkale, kocaeli vs tarzı daha orta düzey üniversitelerin elektrik elektronik bölümleri kaç ortalama ile alır sizce?
tyt feni kimya hariç bitirdim. ayt fenden nereleri çalışmalıyım? ayrıca kimyadan tyt kimya ile bağımsız olarak öğrenilebilecek konular hangileri?
reşit olduğumuzu belirtmek için ayrı bir yere başvurmak gerekir mi yoksa direkt kullanabilir miyim?
dlss rakibi amd teknolojisi??
arkadaşlar ben rtx3060 düşünüyordum ama tam bir hayal kırıklığı oldu performansı. 2060s den sadece bi tık daha güçlü. onun aksine 6700xt nin sızdırılmış performansı çok daha iyi ama bu amdde dlss rakibi bir teknoloji yok. yani bunu alırsam ray tracingli oyun oynama hayalim otomatik olarak çöpe gidiyor. sizce yakın zamanda amd 6000 serisi için böyle kaliteli bir yapay zeka teknolojisi sunar mı yoksa saf güç olarak kalmaya devam mı eder??
ACİL BAKIN SCAMLENDİM!!!!!
Arkadaşlar ekran kartı aldım ama tarihin en büyük scamini yedim sanırım. Güya gtx 760 olacaktı 500tl ye. Görünürde de gtx 760 idi ama sanırım çakma fake gtx 760 çıktı. Attığım fotolarda ne marka ne başka bir şey var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Nedir bu kart, ne değildir.
r5 3600+b450 vs i5 11400f+b560
arkadaşlar bütçem 2k. 1500tl ye ryzen işlemci alıp yanına 500 e b450 s2h almak mı yoksa 1200-1300 e 11400f alıp yanına b560 koymak mı? b460 istemiyorum çünki çoktan ramleri 3200mhz aldım ve anakartta ram overclock olması önemli. sizce 2 3 ay daha bekleyip 11400f mi almalıyım yoksa aradaki farka değmeyecek derseniz r5 3600 den mi devam etmeliyim?
Fakir bilgisayarı için iki anakart arasında kararsız kaldım
|
i5 2500 vs xeon x5460
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 265
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 9.402 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 132 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun