Şimdi Ara

Taktiksel FPS Oyunu World War 3, Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taktiksel FPS Oyunu World War 3, Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile geliyor

The 4 Winds Entertainment (T4W), bugün yaptığı bir açıklamayla geliştirilmekte olan çok oyunculu taktiksel oyun World War 3'nin Türkiye ve MENA bölgesindeki çıkışı için The Farm 51 ve MY.GAMES'le stratejik yayıncılık işbirliği yaptıklarını duyurdu. Oyunun dünyanın diğer bölgelerindeki yayıncılığını MY.GAMES üstlenecek.

Ayrıca Bkz.Xbox başkanı onayladı: Call of Duty oyunları PlayStation'a gelmeye devam edecek

World War 3'ye Türkçe Fil Desteği

Yapılan işbirliğini dışında oyunun Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteği de sunacağı açıklananlar arasında en çok dikkat çekenlerden birisi.

The 4 Winds Entertainment'ın Ürün Pazarlama Müdürü Uğur Ülger konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, "The 4 Winds Entertainment olarak, The Farm 51 ve MY.GAMES'le yaptığımız işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. WW3'yi Türkiye'deki oyunseverlerle tamamen Türkçe olarak buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Oyunla ilgili gelişmeleri ve Türk oyuncuları bekleyen sürprizleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."

World War 3 Hakkında

World War 3, oynanabilirliği elden bırakmadan, gerçek savaşları andıran özgün bir taktiksel deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyundaki silahlar, dünyanın dört bir yanında gerçek ordular tarafından kullanılan silahlardan esinlenerek modellendi. Balistik, fizik ve tam vücut farkındalığı gibi gerçekçi oynanış özellikleri bir araya gelerek oyunculara özgün ve sürükleyici bir modern savaş deneyimi yaşatıyor. Oyuncular ayrıca Berlin, Varşova, Polyarni ve Moskova gibi gerçek şehirler temel alınarak tasarlanan, savaşla harap olmuş haritalarda takım bazlı çatışmalara girebiliyorlar.

World War 3, 25 Kasım'dan bu yana kapalı beta testi aşamasında. Kapalı betanın, 2022'nin mart ayında başlaması planlanan açık beta testine kadar süreceği belirtiliyor. Ayrıca aynı tarihlerde yeni bir içerik güncellemesi yayınlanacak ve oyun, Steam üzerinden oynaması ücretsiz modele geçecek.

• keşke AA yapımları da bu kadar önem gösterse

• Bu oyunun yapımcısı My Games Pay to Win oyunlara sahip olması ile biliniyor.

• isini bilen bir firma olsa yani kafasi calisan bir yönetim olsa bu oyunu konsollara cikarir malum bu oyunu oynayanlarin yarisi kopya oynayacak eger singlesi varsa gerci pc de kopya online da oynamak mümkün azda olsa

• Güzel bir Battlefield alternatifi bu oyun, fiyatı ucuz gelirse oynanır.

• mena nedir yavru ? ben ortadoğulularla oyun oynamak istemiyorum zorunlu yapmasınlar yeterli, ben avrupa sunucusunda oynayacağım

• Türkçe fil desteği :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöp

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Avrupalılarda senle oyun oynamak istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim bir oyundu ne güzel avrupa sw lerinde oynarız diyordum. Neyse kendileri kaybeder oynamayız olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans verilebilir.

• mczaga kullanıcısına yanıt

WW3 nasıl peki, P2W mi oyun? Almaya değer mi? COD MW 2019 oyuncusu olarak iyi alternatif gelir mi?

• MordSithh kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum araştırmadım.

çöp

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Hmm, peki sebep/lerini açıklar mısınız? 100TLye COD MW alsam gene daha iyi mi yani?

ww3 ün hissiyat beleş oyun oynuyormuşsun gibi. p2w olma ihtimali çok fazla.

squad, insurgency sandstorm, hell let loose felan almanızı öneririm.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Squad zaten var fakat çok aşırıya kaçıyor o da :) . Insurgecy 1'i oynamıştım hileyle zevkliydi. Sarmaz çok uyduruk o da. COD MW devam gözüküyor bana. Grafik, oynanış...

oyunu kapalıbetasında oynayan biriyim. oyun iyi ve martta ücretsiz olarak cıkacak. az sabret para verme bosuna. orada satılan oyun değil paket. paket aldıgın içinde kbt erişimin acılıyor

• oyunu daha önce satın aldıgımdan kapalı betasında oynayan biriyim. oyun iyi ve martta ücretsiz olarak cıkacak. oyuna çöp diyenler oyuna erişimi bile olmadıgından eminim

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt

kbt ne? oyunu oynamışız sanki hocam. açıklarsanız o yüzden soruyoruz. teşekkurler ücretsiz bilgisiçin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.