|
Taktiksel FPS Oyunu World War 3, Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile geliyor
-
-
keşke AA yapımları da bu kadar önem gösterse
-
Bu oyunun yapımcısı My Games Pay to Win oyunlara sahip olması ile biliniyor.
-
isini bilen bir firma olsa yani kafasi calisan bir yönetim olsa bu oyunu konsollara cikarir malum bu oyunu oynayanlarin yarisi kopya oynayacak eger singlesi varsa gerci pc de kopya online da oynamak mümkün azda olsa
-
Güzel bir Battlefield alternatifi bu oyun, fiyatı ucuz gelirse oynanır.
-
mena nedir yavru ? ben ortadoğulularla oyun oynamak istemiyorum zorunlu yapmasınlar yeterli, ben avrupa sunucusunda oynayacağım
-
Türkçe fil desteği :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çöp
-
Avrupalılarda senle oyun oynamak istemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklediğim bir oyundu ne güzel avrupa sw lerinde oynarız diyordum. Neyse kendileri kaybeder oynamayız olur biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şans verilebilir.
-
WW3 nasıl peki, P2W mi oyun? Almaya değer mi? COD MW 2019 oyuncusu olarak iyi alternatif gelir mi?
-
Bilemiyorum araştırmadım.
-
çöp
-
Hmm, peki sebep/lerini açıklar mısınız? 100TLye COD MW alsam gene daha iyi mi yani?
-
ww3 ün hissiyat beleş oyun oynuyormuşsun gibi. p2w olma ihtimali çok fazla.
squad, insurgency sandstorm, hell let loose felan almanızı öneririm.
-
Squad zaten var fakat çok aşırıya kaçıyor o da :) . Insurgecy 1'i oynamıştım hileyle zevkliydi. Sarmaz çok uyduruk o da. COD MW devam gözüküyor bana. Grafik, oynanış...
-
oyunu kapalıbetasında oynayan biriyim. oyun iyi ve martta ücretsiz olarak cıkacak. az sabret para verme bosuna. orada satılan oyun değil paket. paket aldıgın içinde kbt erişimin acılıyor
-
oyunu daha önce satın aldıgımdan kapalı betasında oynayan biriyim. oyun iyi ve martta ücretsiz olarak cıkacak. oyuna çöp diyenler oyuna erişimi bile olmadıgından eminim
-
kbt ne? oyunu oynamışız sanki hocam. açıklarsanız o yüzden soruyoruz. teşekkurler ücretsiz bilgisiçin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu oyunun yapımcısı My Games Pay to Win oyunlara sahip olması ile biliniyor.
|
Türkçe fil desteği :/
|
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- instagram şifremi unuttum
- whatsapp bildirim gelmiyor
- youtube arka planda oynatma iphone
- uygulama indirmeden karekod okutma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X