LOTRO Müzik grubu.
World of World of Botcraft : Botaclysm
WoW komple BOT'a teslim olmuş ben hala yeni oyuncu kazandırmaya çalışayım WoW'a bu normal mi sizce?Bildiğin günaha giriyorum lan bu bir kısmı diğer kısmı da WoW'a hala devam ediyor olmak böyle bir saçmalık olabilir mi?Blizzard mevcut oyuncularını BOT'lara satmış durumda o kadar meslek kas uğraş o kadar farm yap sonuç?Altta ki vidyo hadi bakalım
Aylık 400 ₺ yapma ile olmuyor Blizzart! efendi oyunu getirdiğiniz hale bak PC'deki tüm Blizzard oyunlarını silme vakti gelmiş halbüsem çok basit bir şekilde bedavadan oynuyorum fakat enayi yerine konmak başka seviyeyi getirdi olayı.
Warcraft Rumble PC'ye çıktı
WoW'a " Tinker " sınıfı geliyor.
Önümüzdeki Goblin şehri yamasında beklenilen Tinker sınıfının dedikoduları baya fazlalaştı.
11.07 uçmasına hazırlık
11.07'de uçmak için gereken achievmentları şimdiden yapmaya başlayabillirsiniz.
Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)
Evet arkadaşlar konusunu açma sebebim WoW yıldönümlerinde alınabilinecek bir binek olduğu için senede 1 kez alınabilen bir binek.
Rehberlere bakıp iyi olanları koymayı düşünüyorum başlık altına.
Etkinlik kısmı aslında şu ana başlangıç questini alabilmeniz için "Detective" title'ını WoW yıldönümünde alabiliyor olmanız achievment 'ını alarak.
WoW bölümü yönetimi ya da DH'ın buradaki politikaları.
WoW Gold Alım/Satım: Nasıl Güvenli Bir Şekilde İşlem Yapılır | DonanımHaber Forum » Sayfa 461
Bu konuda bir kişi her gün kural dışı bir paylaşımda ve her nedense mesajları silinmiyor bunun sebebi nedir?
Yani İlla Blizzard bu kısmı mı görmesi ve bir şeyler mi yapması lazım?
Eğer WoW bölümünde bir yönetici eksiği varsa seve seve yaparız elimizden geldiğince nedir abi olay her hangi bir açıklama da yok mesajları silinmiyor?
Mesajın içeriğinin bir parçasını şuraya yazayım bilmeyenler için...Adam buraya dükkan açmış Avrupa da ki WoW oyuncularına buradan satış yapacak iyi de kardeşim bunu Blizzard okumayacak mı hayırdır komisyon mu alıyorsunuz nedir WoW yönetimi öncesinde de Al-Satcı BOT kitlesine burada yol vermişdiniz sıra bunda mı?
"
Game Time 60 days:
+US: 625 TRY
+EU: 677 TRY
"
Arkadaşlar DH forumun varsayılan yazı fontu ya da yazı tipi nedir?Bilgisayarımda yazdığım bazı şeyleri direk kopyala-yapıştır yapabilmek istiyorum bunun için soruyorum.
Çıkış : 26.Ağustos.2024 ~ Sonbahar 2024 demiştik
websitesi : World of Warcraft®: The War Within™
Blizzcon 2023 Duyuru Sinematiği
~Türkçe Altyazılı~
World of Warcraft : The War Within Ek Paketi genel olarak içerikleri gösteren vidyosu
~Türkçe Altyazılı~
World of Warcraft : The War Within Pre-Purchase fiyatı (Dragonflight en son ek paketi de dahil fiyata).
Base Edition : 1.299,99TL
Heroic Edition : 1.819,99TL
Epic Edition : 2.339,99TL
Yeni 3 ek paket aynı anda Blizzcon 2023 'de Chriz Metzen tarafından duyuruldu.
World of Warcraft : Worldsoul Saga
1st Chapter : The War Within - Sonbahar 2024'de çıkıyor (Alpha Bahar 2024'de).
2nd Chapter : Midnight - Sonraki sene
3rd Chapter : The Last Titan - Sonraki sene
Artık bölüme girmek istemiyorum.
Gold satış üst konusu bildiğin ALICI SATICI SPAMCILARIN mekanı olmuş Oyun ile hiç bir alakaları yok fakat BOT Goldunu kendilerine baz alarak fiyat düşürüp insanları BOT'A özendiriyorlar.Sadece kendilerini düşündükleri için ne oyun onların umrunda ne de düşürdükleri oyundan soğuttukları Gold Farmerlar.
Fakat her nedense DONANIMHABER bunlara alet oluyor en çok da bu zoruma gidiyor 2005'den beri bu bölüme emek verdim bunların burada olmaması için ne yapmak lazım acaba?
Oyunda BOT istemiyorum
Bölümde BOT Besleyici ALICI SATICI Spammerları istemiyorum.
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.930
İkinci El Bölümü Mesajları: 112
Konularının görüntülenme sayısı: 157.438 (Bu ay: 2.681)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun