Şimdi Ara

WoW bölümü yönetimi ya da DH'ın buradaki politikaları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW Gold Alım/Satım: Nasıl Güvenli Bir Şekilde İşlem Yapılır | DonanımHaber Forum » Sayfa 461

Bu konuda bir kişi her gün kural dışı bir paylaşımda ve her nedense mesajları silinmiyor bunun sebebi nedir?

Yani İlla Blizzard bu kısmı mı görmesi ve bir şeyler mi yapması lazım?

Eğer WoW bölümünde bir yönetici eksiği varsa seve seve yaparız elimizden geldiğince nedir abi olay her hangi bir açıklama da yok mesajları silinmiyor?

Mesajın içeriğinin bir parçasını şuraya yazayım bilmeyenler için...Adam buraya dükkan açmış Avrupa da ki WoW oyuncularına buradan satış yapacak iyi de kardeşim bunu Blizzard okumayacak mı hayırdır komisyon mu alıyorsunuz nedir WoW yönetimi öncesinde de Al-Satcı BOT kitlesine burada yol vermişdiniz sıra bunda mı?

"

Game Time 60 days:

+US: 625 TRY

+EU: 677 TRY

"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Kasım 2024; 17:23:20 >

• Yönetimin buraya özel politikası veya özel kuralı bulunmuyor. Genel forum kurallarına tâbidir. Paylaşılan alışveriş başlığı ikinci el forum kurallarına tâbidir. Paylaşılan linkin ana mesajında hangi şartlarda kural içi/dışı olduğu zaten belirtilmiş. Bunun dışında bir yaptırım söz konusu değildir. Haricen herhangi bir konuda ayrıca forum destek ile de iletişime geçebilirsiniz.
  • Resmi sitesinden daha pahalıya burada fiyat girilmesi durumu var burada sence sorun yok mu?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Sencesi bencesi durumu yok, ister 1TL ister 1 Milyon TL'ye koysunlar benim/bizim sorunumuz değil. İlanı veren veya satın alan kişi arasında ki mesele.
  • Nedir bu emekli astsubay tripleri. Sene olmuş 2024 hala kimin ne yazdığına takılıyorsun. Bırak artık şu şikayet işlerini insanlar istediği fiyatı verir serbest piyasa sonuçta kural dışı bir durum yok aschil tecrübeli bir yönetici gereken cevabı vermiş zaten.

Bence forumun bu bölümde artık bu senelerde topluluğu daha diri nasıl tutabiliriz ne içerik üretilir bunları konuşmak lazım.

Classic yeni fresh gelio bak kur bı guild de girelim drama özledim.  

• zodd kullanıcısına yanıt

Sen bir yerde satış yapıyorsun diyelim satış yaptığın pazar var senin olduğun pazarda da Dolandırıcı ve Hırsız var bunu kabul eder misin soruyorum?O satış yaptığın pazarın ne gibi değeri olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Kasım 2024; 11:1:56 >
  • Bir şeyi sürekli söyleyerek sorarak farklı bir cevap alamazsınız. Zaten yanıt verilmiştir. 2+2=4, Koyulan kural belli, uygulama belli.

Başlık üzerinden farklı şekilde öyle veya böyle farklı tartışma konusu yaratılmaması için başlığı kilitliyorum. Şikayetinizi destek üzerinden iletiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.