Şimdi Ara

Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konusunu açma sebebim WoW yıldönümlerinde alınabilinecek bir binek olduğu için senede 1 kez alınabilen bir binek.

Rehberlere bakıp iyi olanları koymayı düşünüyorum başlık altına.

Etkinlik kısmı aslında şu ana başlangıç questini alabilmeniz için "Detective" title'ını WoW yıldönümünde alabiliyor olmanız achievment 'ını alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Kasım 2024; 9:6:11 >

• Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)
  • Resimde görünen 12 tane sütun var bunları doldurmamız gerekiyor şu anda keşfedilen 5 tane daha 7 tane keşfedilmeyi bekliyor.

Bu binek gelecek olan Legion Remix'e gönderme bana kalırsa.

• Son sütunların hali bu şekilde.

• Zor bir puzzle ile bir tane daha aldık fakat çok uğraştırdı be

hakikaten bokunu çıkarmışlar lan bezdim resmen

ilk başta addonsuz video kayıtlı websitesinin scriptli rakam girmeli yapayım dedim olur sandım meğer script çalışmıyormuş doğru düzgün

sonradan Add-on çıkarmışlarda zor bela onda da baya bir sıkıntı ile yaptım.

Tüm günüm heba oldu sırf bunun yüzünden ne yapıyonuz abi bu kadar.

Bu nedir ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Kasım 2024; 22:57:52 >

• Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)
    Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)warcraft secrets
    Guest Relations World Event Guide
    https://warcraft-secrets.com/guides/guest-relations-world-event

Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)warcraft secrets
    Incognitro, the Indecipherable Felcycle Secret Mount Guide
    https://warcraft-secrets.com/guides/incognitro-the-indecipherable-felcycle

Incognitro Felcycle Mount (etkinlikte alınan gizli binek)youtube
    Guides, gameplay showcase and walk-through videos on many new video games on PC, Switch, PS5 and more. My name is Connor and "ConCon" is a nickname made from that. I have a passion for learning and sharing my knowledge which motivates me to always tinker with new ideas and create videos to help my viewers with many of the latest video games. Check out my playlists for all the games we cover on the channel.
    https://www.youtube.com/@ConCon

Ben şahsen Youtube'dan açıp bakıyorum. ConCon'un videoları bayağı güzel ve açıklayıcı. Tavsiye ederim.

• O değil ben Watcher Warden puzzle'ında isyan ettim daha en zoru gelmemiş açıklamalara göre ne yapacaksınız bundan zor hakikaten merak ettim lan!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uğraştığınıza değmez , kırmızısını (hateforge blaze cycle ) satıyorum ilgilenen olursa dm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NLİ -- 30 Kasım 2024; 23:59:1 >
  • NLİ N kullanıcısına yanıt

Kardeş oyunu oynamayalım sen bize oynanmış bir üyelik ver en azından zamanımız bize kalmış olur?Kafalar pırıl pırıl.Kafamız nasıl güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Aralık 2024; 10:12:2 >
  • Benimki oyuna vakti olmayanlar için küçük bir tavsiye , sana gelince senin kafa zaten baya parlıyor :D gold satanları çekememe , milleti şikayet etme vs ne ararsan var :D

• NLİ N kullanıcısına yanıt

Bende tavsiye verdim alsınlar oynanmış üyelik her ek paket sonu oyunu oynamasınlar senin kafaya göre?

Gold satanları çekememe değil o BOT ları besleyen Al-Satcılar diyelim.Kim o şikayet ettiğimiz kesim onu da bir söyleyebilirsen?Dolandırıcıları mı diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Aralık 2024; 11:32:17 >
  • 9. Orb daha yeni yeni şekilleniyor. Kalan 3 Orb'dan ses seda yok. Bu sefer sürecek gibi.

• Sonunda aldım fakat yine 1 günümü aldı neredeyse çünkü youtube daki rehberler eksik WoWhead'deki güncel orası sayesinde aldım.

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Etkinlik sona erdi. Anlık olarak alabiliyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lothlórien kullanıcısına yanıt

Hiç bilmiyorum.

• Lothlórien kullanıcısına yanıt

Daha öncedec the detective title ını aldı isen devam edip alabiliyorsun ama almadıysan title veren npc kalktığı için başlayamıyorson sabırım npc yeniden eklenecek ama zamanı belli değil wowheadden takip etmelisin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.