Kendim için yaptığım ama internette çok fazla talep olduğunu gördüğüm için sizlerlede paylaşmak istedim. PC için olan yamayı Android platformuna uyarladım. EKRAN GÖRÜNTÜLERİ -------------------------------------------------------------------------------------------------- NOTLAR --------------------------------------------------------------------------------------------------
LİNK -------------------------------------------------------------------------------------------------- (ADRENO) https://www.mediafire.com/file/gfjnja6j0gifllo/TWDS2TRYAMA.zip/file < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltek -- 22 Ocak 2021; 11:22:51 > |
The Walking Dead Sezon 2 Türkçe Yama İndir ve Kurulumu
Popüler hayatta kalma korku oyunu The Walking Dead'in ikinci sezonu için Türkçe yama artık mevcut. Bu yama sayesinde, oyunu Türkçe dil seçeneğiyle oynayabilir ve hikaye akışını daha iyi anlayabilirsiniz.
Yamayı İndirme ve Kurma:
- [Bilgi:] The Walking Dead 2 sezon Türkçe yamayı indirmek için güvenilir bir kaynak bulmalısınız.
- İndirilen yama dosyasını açın ve içindekileri oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın.
- Oyunu başlatın ve seçenekler menüsünden "Dil" seçeneğini seçin.
- Türkçe dilini seçin ve değişiklikleri kaydedin.
Önemli Notlar:
- Yamayı uyguladıktan sonra oyunun orijinal diline geri dönmek için "İngilizce" dilini seçmeniz gerekir.
- Yama, oyunun en son sürümüyle uyumlu olabilir. Eski sürümlerde çalışıp çalışmayacağını garanti edemeyiz.
- Yamayı kurarken herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen yamayı sağlayan kaynağa veya oyun forumlarına başvurun.
The Walking Dead Sezon 2 Hakkında:
The Walking Dead'in ikinci sezonu, Clementine adlı genç bir kızın zombi kıyametiyle mücadelesini konu alıyor. Oyun, hayatta kalma, karar verme ve karakterler arası ilişkiler üzerine yoğunlaşıyor. Türkçe yama ile oyunu daha sürükleyici ve ilgi çekici bir şekilde oynayabilirsiniz.