Şimdi Ara

The Walking Dead Season 2 Android Türkçe Yama [Güncellendi]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
10.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim için yaptığım ama internette çok fazla talep olduğunu gördüğüm için sizlerlede paylaşmak istedim. PC için olan yamayı Android platformuna uyarladım.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

--------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTLAR

--------------------------------------------------------------------------------------------------

• Yama Türkçe karakter desteklememektedir, son ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi ancak oynanışa bir engel değil(kendi şahsımca). Eğer çözebilirsem güncelleyeceğim.
    • Yama TechnoGame'e aittir, ben herhangi bir şekilde bağlantılı değilim sadece yamayı mobil versiyonuna uyarladım. Eğer herhangi bir sorun oluşturacaksa kaldırabilirim.
    • Sadece Adreno GPU'larda çalışmaktadir. Şimdilik.

LİNK

(ADRENO)

https://www.mediafire.com/file/gfjnja6j0gifllo/TWDS2TRYAMA.zip/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltek -- 22 Ocak 2021; 11:22:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Walking Dead Sezon 2 Türkçe Yama İndir ve Kurulumu

Popüler hayatta kalma korku oyunu The Walking Dead'in ikinci sezonu için Türkçe yama artık mevcut. Bu yama sayesinde, oyunu Türkçe dil seçeneğiyle oynayabilir ve hikaye akışını daha iyi anlayabilirsiniz.

Yamayı İndirme ve Kurma:

• [Bilgi:] The Walking Dead 2 sezon Türkçe yamayı indirmek için güvenilir bir kaynak bulmalısınız.
    • İndirilen yama dosyasını açın ve içindekileri oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın.
    • Oyunu başlatın ve seçenekler menüsünden "Dil" seçeneğini seçin.
    • Türkçe dilini seçin ve değişiklikleri kaydedin.

Önemli Notlar:

• Yamayı uyguladıktan sonra oyunun orijinal diline geri dönmek için "İngilizce" dilini seçmeniz gerekir.
    • Yama, oyunun en son sürümüyle uyumlu olabilir. Eski sürümlerde çalışıp çalışmayacağını garanti edemeyiz.
    • Yamayı kurarken herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen yamayı sağlayan kaynağa veya oyun forumlarına başvurun.

The Walking Dead Sezon 2 Hakkında:

The Walking Dead'in ikinci sezonu, Clementine adlı genç bir kızın zombi kıyametiyle mücadelesini konu alıyor. Oyun, hayatta kalma, karar verme ve karakterler arası ilişkiler üzerine yoğunlaşıyor. Türkçe yama ile oyunu daha sürükleyici ve ilgi çekici bir şekilde oynayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • diğer episodeleri de bekliyoruz

• romedon kullanıcısına yanıt

O bölümlerle ilgili teknik bir sıkıntı yaşadığım ve fazla zaman ayıramadığımdan dolayı söz veremesem de kendimde mobilde oynamak istediğimden dolayı elimden geleni yapacağım.

• Elinize sağlık.

• Güzel çalışma elinize sağlık.
  • Teknik sorunu çözdüm karşıma başka sorun çıkmaz ise bu gece bile çıkartabilirim yamayı. Türkçe karakter ekleme konusunda bilgisi olan birisi yardım edebilirse sorunsuz bir yama çıkarmış oluruz.

• Yama güncellendi. Tüm bölümler eklendi.

• Kral S3 de çıkar minnettar olurum
  • Mali için ne zaman gelir?

• yunusemreaskar Y kullanıcısına yanıt
    Aynen s3 anew frontier ne zaman cikar
  • S3 ten sonra varmi
  • Kac gundur arastiriyorum benimle beraber arastiran bir cok arkadasim var bir biz cevirmeyi denedik ama beceremedik
  • Reis ben oynadığımda bölüm 3 e kadar turkceydi daha sonra ingilizce oldu sorun nedir
  • Harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theseon -- 11 Şubat 2021; 0:31:40 >
  • merhaba ben indirdim 3 bölüm bir kisimdan sonra ingilizce ye döndü yardım edebilecek varmi ?

• Lütfen mali versiyonu gelsin lütfen çok rica ediyorum 😢

• Abi bu dosyauı indirdikten sonra ne yapıyoruz

• Bu indirilen dosyayı nasıl kıruyoruz
  • Mani Sürümü Gelirse Çok Tatlı Olur En Yakın Zamanda Bekliyoruz İyi Çalışmalar :)
  • Şu yama iyi hoşta..font hataları çok kötü. Belki düzeltilmiş versiyonu birinde vardır.

hope
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.