Şimdi Ara

ps2deki hayal kırıklığı yaratan veya beğenmediğiniz oyun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PS1 de en sevdiğim oyun Tomb Raider dı, sırf bunun için ps2 alırdım. Ancak ps2 ye çıkan TR lar benim için tam bir hayal kırıklığı oldu, eski lara dan eser kalmamıştı.
    Sonra Alone in the dark, new nightmare. Daha başında bıraktım, ne öyle, iki adım atıyorsun loading oluyor. Kamera açıları berbattı ayrıca.
    Birçokları nfs underground serisini sevdi ancak ben ps1 deki nfs leri beğenmiştim. Şehirde karanlıkta geçen, herşeyin parladığı ekranda nfs oynamak hiç hoşuma gitmedi. Oysa nfs3, nfs4 güzeldi, tabi bana göre.
    Sonra Duke Nukem. PS1 de çok beğenilen bir oyun olmasına rağmen ps2 de aynı başarıyı yakalayamadı.
  • PS2 deki rezillikler saymakla bitmez ama bir iki örnek verem bari..

bendeki oyunlardan

ONI.. rezalet bi oyun.. ( 100 üzerinden 30 )
    He-Man Defender of Grayskull ( 100 üzerinden 10 )
    Kamiwaza ( 100 üzerinden 0 )

aklıma gelen rezillikler bu kadar..
  • görende para verip orjinal aldınız sanır(istisnalar kaideyi bozmaz) benimde beğenmediğim birsürü oyun oluyodu oyun bolluğundan kaldırıp çöpe atıyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

görende para verip orjinal aldınız sanır(istisnalar kaideyi bozmaz) benimde beğenmediğim birsürü oyun oluyodu oyun bolluğundan kaldırıp çöpe atıyodum

çaktırma

• Devil May Cry 2 yi 120 ytlye orjinal almıştım ve oyunu takıp oynadıktan sonra mutfağa gidip soğuk bi su içmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

Devil May Cry 2 yi 120 ytlye orjinal almıştım ve oyunu takıp oynadıktan sonra mutfağa gidip soğuk bi su içmiştim

PS ile ilgili degil ama benim bi arkadaşda bir borcunu tahsil edemiyince yerine orjinal bi starcraft cd almış.. cd yi takmış pc ye dedigine göre 1-2 dk sonra rafa kaldırmış.. ve inanmayacaksın o arkadaşım şu an starcraft manyagı.. hemde 2-3 yıl sonra bu cdyi buraya kim koydu diyip pc takmasıyla başlamış bu manyaglık..

inanmayacaksın bende şu an DMC2yi indiryom..
  • hem de kaç tane çöpe gitti hatırlamıyorum bir sürü 5 para etmeyen oyun vardı zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

quote:

görende para verip orjinal aldınız sanır(istisnalar kaideyi bozmaz) benimde beğenmediğim birsürü oyun oluyodu oyun bolluğundan kaldırıp çöpe atıyodum

çaktırma

• mgs'yi oyynayamayan herkes bunu sölüyor zaten dert etmeyin

ps1 mi ps2 mi hatırlayamadım ama ben en büyük hayal kırıklıgımı resident evil survivor'da yasadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

mgs'yi oyynayamayan herkes bunu sölüyor zaten dert etmeyin

ps1 mi ps2 mi hatırlayamadım ama ben en büyük hayal kırıklıgımı resident evil survivor'da yasadım...

BRAVOiyi hatırlattın(aslında kötü hatırlatmış oldun ama neyse=)
  • devil may cry 2 de 2 missonda takıldım bi kapı var el çıkıyor 2tane koyun kafalı adam indi öldürdüm şimdi ne yapacam ?
  • quote:

aynen

• resident evil: out break,smack down vs raw 2007
  • final fantasy 12 bende hayal kırıklığı yarattı.
  •  ps2deki hayal kırıklığı yaratan veya beğenmediğiniz oyun?

The Daibijin - Demolition Girl

Kızlar güzel ama oyun tam bi rezalet..hiç beğenmedim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.