Şimdi Ara

khalkedon elektronik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 ü spot olarak bakırköyde khalkedon elektronikten alcam güvenilir mi?sıfır ps3

birde 720 tl ps3 ler orda 700 tl ye alabilir miyiz?

• okuyan herkese teşekkür artık cevab gerek kalmadı gidip görcem birazdan alırsam yarın yazarım herkese kolay gelsin saygılar iyi günler bol kazançlar hadi hayırlısı olsun
  • Oldukça güvenilir bir yerdir...
  • dükkan garantisi veriyordu ama iyi biryer sanırım onun için extra para ödenmiyor
  • Alışverişim olmadı fakat kötü bir yorum duymadım şimdiye kadar ama öveni çok gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonville -- 15 Haziran 2009; 17:48:44 >
  • bende ordan aldım cihazımı allahıma sukurler olsun hala cihazım tas gibi duruyo allah nazar deydirmesin
    artı serbulent ebi ve kardeşi cok yardımcı oluyo insana aklında kalan butun soru işaretleri oraya gidince gereksiz oldugunu göreceksin hayırlısı olur inş.
  • khalkedon'dan psp slim+memory card+oyunları almıştım. bandırmaya kargo yaptı. ilk internet alışverimdi. herşey çok iyiydi. kesinlikle güvenilir biri, görmemiş olmama rağmen!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HB Tekno Bilgisayar Elektronik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güvenilir yerdir
  • Haklarında hiç olumsuz yorum görmedim ancak hiç alışveriş yapmadığım için güven konusunda bir bilgi veremem.
  • ya güvenilir miş çok sitesinde övüyolar da gitmeden önce mağazayı aradım kalmamış dediler ps3 ten
    birde gelcekmiş ya 650 tl ye ya da 750 tl ye gelcekmiş bendeki şans bak ya
    birde khalkedon nickli kardeş bu sitede yok mu ya?
  • bu site uzerinden de satış yapıyo ama pek pm cevap verdigini söylemem ama kahlkedon elektronik nickle bulursun genelde tel bakıyolar
  • buranın adresini ve telefonunu bilen varmı acaba hele telefonu olsa çok iyi olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnizkurt86

buranın adresini ve telefonunu bilen varmı acaba hele telefonu olsa çok iyi olur ya

Ulaşım Bilgileri

Cevizlik Mah. İskele Cad. Beyaz Güvercin Sok. No: 1/D Bakırköy-İSTANBUL

Tel: (0212) 571 30 71

GSM: 0536 480 55 03

khalkedon elektronik?
  • işte budur ne varsa erol da var

ben bu işletme hakkında şahsen hep övgü duydum, adamlar mallarına 1 yıl dükkan garantisi veriyorlar ayrıca. şu ana kadar hiç şikayet okumadım.

ben de buradan almak istiyordum. fakat nedense havale edecek hesap nosu verememişlerdi. kargo ile alamamıştım. bende başkasından aldım. garip gelmişti durum hala öylemi bilmiyorum.

ama şu ana kadar yazılanlardan istanbul da en iyi yerlerden ilk 3 e girer, istanbul da yaşasaydım ilk gideceği yer olurdu
  • teşekkür ederim...
    ama kredi kartı geçmiyormuş. kredi kartı geçen bildiğiniz bir yer varmı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnizkurt86

teşekkür ederim...
    ama kredi kartı geçmiyormuş. kredi kartı geçen bildiğiniz bir yer varmı acaba...

var tabiki. teknosa,bimex v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

işte budur ne varsa erol da var

ben bu işletme hakkında şahsen hep övgü duydum, adamlar mallarına 1 yıl dükkan garantisi veriyorlar ayrıca. şu ana kadar hiç şikayet okumadım.

ben de buradan almak istiyordum. fakat nedense havale edecek hesap nosu verememişlerdi. kargo ile alamamıştım. bende başkasından aldım. garip gelmişti durum hala öylemi bilmiyorum.

ama şu ana kadar yazılanlardan istanbul da en iyi yerlerden ilk 3 e girer, istanbul da yaşasaydım ilk gideceği yer olurdu

Merak ediorum bu zamanlar Rostovu biliomuydun
  • Cilgin nası bı culginsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.