Merhaba arkadaşlar, 3 aydır Freebuds 4'ü kullanıyorum. Çok memnunum. Yalnız PS5 oynarken de kullanmak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla PS5 bluetooth kulaklıkları desteklemiyormuş. İstese destekler ama sanırım kendi kulaklığını satmak için yazılımsal engelli. Samsung UE7000 serisi akıllı TV'm var. Ona da bir türlü bağlayamadım. Onda da benzer bir durum varmış sanırım. Ne tavsiye edersiniz? |
PlayStation 5'e Bluetooth Kulaklık Bağlamak
PlayStation 5 (PS5) sistemi doğrudan Bluetooth ses aksesuarlarını desteklememektedir. Bu nedenle, PS5'inize Bluetooth kulaklık bağlamanız mümkün değildir.
Ancak, PS5'inize Bluetooth kulaklık bağlamak için alternatif çözümler mevcuttur:
- Bluetooth Verici Kullanma: Bir Bluetooth verici kullanarak PS5'inizin ses çıkışını Bluetooth kulaklığınızın alabileceği bir sinyale dönüştürebilirsiniz.
- USB Bluetooth Adaptörü Kullanma: PS5'inizin USB bağlantı noktasına bir USB Bluetooth adaptörü bağlayarak Bluetooth ses cihazlarına bağlanmasını sağlayabilirsiniz.
Bu çözümleri kullanarak PS5'inize Bluetooth kulaklık bağlayabilir ve oyun deneyiminizi kablosuz sesle geliştirebilirsiniz.