Şimdi Ara

ps4 dualshock şarj olup dolduğunu nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
26.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

acaba şarjı doldu mu
    bilemiyorıum

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 DualShock Şarj Durumunu Anlama

PS4 DualShock 4 kolunuzu şarj edip etmediğini ve şarjının dolup dolmadığını anlamanın birkaç yolu vardır:

• LED Işığı: Kolun ön tarafındaki LED ışık, şarj durumunu gösterir. Şarj sırasında turuncu renkte yanar ve şarj dolduğunda beyaz renge döner.

• Ekrandaki Gösterge: PS4 konsolunun ana ekranında, kolların şarj durumunu gösteren bir simge bulunur. Şarj sırasında simge turuncu renkte yanıp söner ve şarj dolduğunda dolu bir pil simgesi olarak görünür.

• USB Bağlantısı: Kolunuzu USB kablosuyla PS4 konsoluna veya bir USB güç kaynağına bağladığınızda, şarj durumunu aşağıdaki şekilde belirleyebilirsiniz:

• Şarj sırasında: Kol, konsol veya güç kaynağı tarafından algılanır ve şarj olur.
      • Şarj dolduğunda: Kol artık güç kaynağı tarafından algılanmaz ve şarj işlemi durur.
    • Şarj Süresi: PS4 DualShock 4 kolunun tam olarak şarj olması yaklaşık 2-3 saat sürer. Şarj süresi, pilin boşalma seviyesine ve kullanılan güç kaynağına bağlı olarak değişebilir.

Bu adımları takip ederek PS4 DualShock 4 kolunuzun şarj durumunu kolayca anlayabilir ve şarjının dolmasını sağlayabilirsiniz. Böylece kesintisiz oyun deneyimlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

ilk defa şarj ettim de. halen takılı

acaba şarjı doldu mu
    bilemiyorıum

PS4 üzerinden şarj ediyorsan PS tuşuna basılı tutunca sağ altta pil göstergesi var.Ayrıca şarj olurken turuncu ışık yanıp söner tam şarj olunca tamamen söner yanmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps tuşuna basılı tutarsan cıkan ekranda gözüküyor olması lazım
  • Teşekkür ederim cevaplar için

• Konu hortlayacak ama ben gece şarja taktım. Ds4 turuncu ışık yanıyordu. Yaklaşık 8 saat sonra uyandım turuncu ışık yanıp sönüyordu. Tamamen kapanmadı.

Normal birşey mi bu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.