Şimdi Ara

Sahte dualshock 3 nasıl anlaşılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okuduğum yazılara göre arkada ki kaçıncı kol olduğumuzu gösteren ışık 2. ve 3.ye kadar yansıyınca sahte oluyomuş bende ki kolda 2.ye rahat fark edilir şekilde 3.ye zor görülür şekilde yansıyo.Sizde nasıl?

• kasma o kadar yaa,kullan işte performansında sorun yoksa nıye dert edıyorsun,okadar ıncelesen orıjınalınde de ellı tane kusur bulursun.
    psıkopota bağlamaya gerenk yok be easy
  • Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama l2 r2 çok yumuşak bastığımı hissetmiyorum bazen,yayları dandik gibi bide ışık muhabbetini okuyunca kıllandım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 15 Ocak 2011; 2:01:16 >
  • Bastığını hissetmiyorsan çakmadır. Youtube'da how to spot a fake ps3 controller gibisinden bişeyler yaz, sonuca ulaş.
  • İşin garip yanı bu kol PS3 ün yanında verilen kol,Bimeks böyle bişey yapmaz dimi.Videoları izledim benim kolda ki tek sorun yaylar oda Sony'den kaynaklanıyo bu ışık meselesine de baktım izlediğim bütün videolarda 2. yerde hafif ışık var.Bence kol orjinal ama kol garip Ps3ü alalı 4 hafta oldu değiştirmezlerde.Neyse yorumlar için saolun
  • şehir efsanesi bunlar inanmayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

İşin garip yanı bu kol PS3 ün yanında verilen kol,Bimeks böyle bişey yapmaz dimi.Videoları izledim benim kolda ki tek sorun yaylar oda Sony'den kaynaklanıyo bu ışık meselesine de baktım izlediğim bütün videolarda 2. yerde hafif ışık var.Bence kol orjinal ama kol garip Ps3ü alalı 4 hafta oldu değiştirmezlerde.Neyse yorumlar için saolun

hocam bimeks'e hiç güvenmiyorum. adamlar samsung 46c7000 televizyonu spot satıyorlardı. ntsc-j ps3 de satıyorlar. yapmış olabilirler bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su dolu kovaya at yüzerse gerçektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 16 Ocak 2011; 16:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

su dolu kovaya at yüzerse gerçektir

bu işe yaramıyor..kovadan çıkarınca çalışıyorsa gerçektir sony bu dandik mal yapmaz dimi
  • Ps3 cafede çok kurcaladğım için bir iki deneyimim benimde var . Sahte olanların üzerindeki Sony ve start select yazılar(gümüş renkteki) çok parlak oluyor.Arkasındaki sony'nin etiketide jelatinli gibi.Orjinaldekilerin yazısı zamanlar silinirken Sahte olan joysticklerdeki yazılar silinmiyor.Işıklarla arasında bir farklılık göremedim ben.İçindeki donanım ise tamamen farklı.Sahtenin içinde cep telefonu piline benzer bir pil bulunuyor.En azından benim elime geçenlerde bu durumda
  • Baktım şimdi dikkatli bakınca 3. boşlukta görünüyor hafif ışık, orjinal benimki.
  • Kolun arkasına bak. Model no: CECHZC2E yazıyorsa orjinal Sony ürünüdür, degilse sahtedir.
  • 6 ay boyunca günde 5 saat oyna Start Select yazıları silinmemişse orjinaldir. Tebrikler.
  • Cevaplar için saolun arkadaşlar tahminen hatalı bi ürün o kadar kafaya takmıyorum artık keyfini çıkartıyorum aletin zaten sakınan göze çöp batar elektronik alete değer vermiceksin fazlaValla düşüncem değiştiğinden beri daha fazla eğleniyorum
  • 3.50'nin üstündeyse sürümün zaten çakma olanları çalıştıramazsın.
  • Xbox 'dan sonra PS3 e gectiysen cok normal :)
    Acaip dandik gelmisti bana Ilk seferinde..
  • Spotdan almayın 30 TL fazla verin gidip DR, Teknosa, Saturn gibi yerlerden alın. 90 TL ye elinizde çakma bir DS3 olması muhtemel ;)
    Dr, Saturn ve Teknosa gibi yerler sahte çakma vs. satamaz, şayet satmışlarsa şanslısınız gider Tüketici Mahkemesine tazminatı alıp ağlatırcasına işinizi halledersiniz ;) uğraşamam ben diyorsanız iade için CC yi bile aramanıza gerek yok , sikayetvar.com a yazın şikayeti onlar size dönsün
  • Bende bu aralar almayi dusunuyorum da bende bir de soyle bir gorus sorunu var.
    CIhazin disarda satilan her kolu bana orjinalda olsa cihazla birlikte gelen kutu icinden cikan kol kadar kaliteli gelmiyor.
    O yuzden alacagim zaman saticiya rica da bulunup benim aldigim kolu kutuya kutudan bir koluda bana vermesini rica edicem.
    Bakalim yapacak mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bende bu aralar almayi dusunuyorum da bende bir de soyle bir gorus sorunu var.
    CIhazin disarda satilan her kolu bana orjinalda olsa cihazla birlikte gelen kutu icinden cikan kol kadar kaliteli gelmiyor.
    O yuzden alacagim zaman saticiya rica da bulunup benim aldigim kolu kutuya kutudan bir koluda bana vermesini rica edicem.
    Bakalim yapacak mi.

Piyasa sahte DS3 dolu, yukarıda belirttiğim gibi 30-40 TL fazla ver orjinal al, mağdur kalırsın.
    Birde kesin yöntem Sony logosu Start Select yazısı silik gibi olmalı ve gri, gördüğünde bumudur yani Sony logosu denecek cinsten kalitesiz olmalı ama Puntolar düzgün olmalı
    ve en önemlisi joystick in arkasında gereksiz yazılar yerine Sony Com. / kod / made in china / Wireless Controller yazması gerek fazlası yazıyorsa kesin sahtedir.

Ek olarak EEE Yönetmeliğine uygundur. İbaresi Türkiye de satılan joypadlerde olması gerekiyor. Birde Sony nin arkasına yapıştırdığı özel bir kullanma talimatı , kutu içinden çıkan haricinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 21 Haziran 2011; 13:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

İşin garip yanı bu kol PS3 ün yanında verilen kol,Bimeks böyle bişey yapmaz dimi.Videoları izledim benim kolda ki tek sorun yaylar oda Sony'den kaynaklanıyo bu ışık meselesine de baktım izlediğim bütün videolarda 2. yerde hafif ışık var.Bence kol orjinal ama kol garip Ps3ü alalı 4 hafta oldu değiştirmezlerde.Neyse yorumlar için saolun

kardeşim sana şunu söylim bimeks böyle bir şey yapıyorsa hiç bir yere güvenilmez emin ol lisanslı üründe böle birşey olmasına imkan yok diyelim oldu faturayı alıp gider sorarsın bu kadar basit.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.