Şimdi Ara

Orijinal Xbox 360 Gamepad nasıl anlaşılır bir yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyordan xbox360 gamepad aldım pc için ürün bana orijinal gibi gözüktü kaliteli vs. fakat bir arkadaş ile konuştuktan sonra ikimizde şüpheye düştük ve araştırdık lakin bulduğumuz verilere göre orjinalde olabilir sahte de o yüzden. Teknosa, vatan, gold, bimeks, mediamarkt gibi orjinal ürün satan yerlerden xbox360ın bilgisayar için olanını alan arkadaş sorduğum sorulara cevap verirse hem benim için hemde alacaklar veya almış olan için bir referans niteliği taşır.

Önden Görünüşü
    SORU 1: 2 numaralı resimde okla gösterilen yerde "Microsoft" mu yazıyor yoksa "XBOX 360" mı ? En çok kafa karıştıran bu oldu çünkü ikisinin de orijinal olduğunu söyleyen var XBOX360 yazanın sahte olduğunu söyleyen var

SORU 2: Pili çıkardıktan sonra gözüken yerde okla gösterilen yerdeki kağıdın rengi benimki gibi siyah mı yoksa beyaz mı? Siyah olanın orijinal olduğunu söylüyorlar.

SORU 3: Alıcının üzerinde Microsoft mu yazıyor yoksa XBOX 360 mı?

SORU 4: Alıcının alt kısmındaki renk değiştiren hologramda ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 2 Mart 2015; 23:41:13 >

• Benimde merak ettiğim bir konu, bilenler cevaplarsa seviniriz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 numaralı gösterilen yerde xbox360 yazıyor
    3 numaralı gösterilen yerdeki kağıt bendede siyah

alıcı bende olmadıgı için ona cevap veremiyorum
  • alici orjinal degil gamepad'i fotodan anlayamadim ama orjinal kullanan biri hissiyattan rahatlikla anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

alici orjinal degil gamepad'i fotodan anlayamadim ama orjinal kullanan biri hissiyattan rahatlikla anlar.

Bende alıcının sahte, kolun orjinal olduğunu düşünüyorum. Kolun üst kısmında xbox 360 mı yoksa microsoft mu yazması gerektiği veya gamepadin orjinalliğini nasıl anlayabileceğimiz gibi soruları cevaplayabilecek biri varsa çok makbule geçer. Bende aynı ürünü n11'den aldım bugün elime ulaştı, sahte çıktı hemen iade ettim. 120 liraya satılıyordu. Satıcı sonradan 130 lira olanların orjinal olduğunu söyledi, 130 lira olan yani orjinal dediği ürünün alıcısında microsoft yazıyormuş. Büyük ihtimalle orjinal dediğini yarın alacağım, gelincede orjinalliğine anlayabildiğim kadarıyla bakarım.
  • bu o kadar sikintili bir konu ki amazona bile guvenemeyip yillarca logitech'un xinput uyumlu rezil gamepadlarini kullandiktan sonra nihayet bimekste pc icin olan paketi bulup almistim ve rahata erdim. ayni sekilde bimeksten alinmasini tavsiye ederim cunku arada 20-30 tl fark oluyor. risk alip kafayi siyirmaya degmez.

sikintili olmasinin sebepleri var. bugun 10 liralik klavyeler varken insanlar 500 liraya mekanik klavye aliyorsa haliyle kimse orjinal olmayan bir gamepad kullanmak istemez. oyle olsa zaten snopy kullanip gecerdik. cevre birimlerinde hissiyat en onemli konu.
    xbox 360 gamepad'i oldugu icin bulmak kolay aslinda ancak biz pc'de kullanmak istiyoruz. boyle olunca da alicisi devreye giriyor. bu sefer cesitli problemler basliyor. bu gamepad hemen hemen her yerde satilmasina ragmen kimse pc icin olup olmadigina dair ozel bilgi vermiyor. tek alirsaniz fiyati ikili paketle ayni oluyor. bir de uzerine alici almaniz gerekiyor ki bunun orjinali satilmiyor. orjinal olmayan aliciyi bircok potansiyel probleme karsin almak isterseniz de bu sacma sapan sitelerde fahis fiyatlardan satiliyor. yine ayni acik arttirma sitelerinde gamepad ve alici paket halinde satilsa da en iyi ihtimalle gamepad orjinal alici korsan oluyor. ona ragmen ismi, cismi garantisi belli degil falan filan.

• Hocam benimkindede xbox 360 yazıyor fakat pili çııkardıktan sonraki yer sizinkiyle farklı simgeleri farklı yani kablosuz alıcıdada microsoft yazıyor arkasındada microsoft xbox 360 rec for win yazıyor anlamadım hangisinin sahte olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım eden herkese teşekkürler öncelikle, bu bilgiler doğrultusunda kontrolcünün orijinal alıcının sahte olduğunu düşünmeye başladım bende, kontrolcü orijinal olsun önemli olan o alıcı şu an iş görüyor ve orijinali ayrı bir şekilde satılıyor zaten. Benim alıcının arkasında şöyle yazıyor. "" XBOX 360 - PC Wireless Gaming Receiver" Hologramda da XBHD yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juqlas

Hocam benimkindede xbox 360 yazıyor fakat pili çııkardıktan sonraki yer sizinkiyle farklı simgeleri farklı yani kablosuz alıcıdada microsoft yazıyor arkasındada microsoft xbox 360 rec for win yazıyor anlamadım hangisinin sahte olduğunu

Pili çıkardıktan sonraki yerin resmini gönderme şansın var mı?
  • Buyur hocam
  • Teşekkürler, bendeki o simgeler alıcının kablosundaki etikette yazıyor seri numarası falanda. Ve tasarımsal değişiklikler olmuş kontrolcüde yıllar içinde belki o yüzden olabilir. Benim teorim şu yönde adamların elinde orijinal alıcılı gamepad var (misal 150TL)ve sahte alıcı(miasl 10TL) var. Bence sahte alıcıyı orijinal gamepad'e ekleyip orijinal diye satyorlar(yine 150TL) ve gamepadden aldıkları alıcıyı da orijinal olarak satıyorlar(misal 50TL ve kar yapıyorlar.). Yani her iki ürünüde orijinal adı altında satıyorlar. Gamepad i alan insan gamepadin orijinal oduğunu düşünüp sahte alıcının da orijinal olduğunu düşünüyor veya sahte olacağına kafa yormuyor. Sadece alıcııyı alan insanda direk orijinal oludğunu anlıyordur.
  • Ya zaten işimize yaradığı sürece yani düzgün çalıştığı ve memnun kaldığımız sürece bi sıkıntı olucağını düşünmüyorum bende
  • Resimlerden bir kaç farklılık sezdim açıkcası bende gold dan almıştım , usb aparatının olduğu bölümde bende Microsoft yazıyor.Ve pil kapağı biraz farklı geldi benimkine göre.
  • Arskadaşlar bende pc'de kullanmak için xbox 360 gamepadi arıyorum ama gg'deki ve n11'deki bu ürünü satan tüm satıcılarla görüştüm hiçbiri orjinal değilmiş. Nereden alabilirim bir fikri olan varsa pm ile veya buradan cevaplarsa sevinirim.
  • Xbox 360 wired controller (kablolu kontrolcu) ariyorum. Amazon wireless (kablosuz) olani gonderiyor, ancak kablolu olani bir turlu gondermiyor. Ve ben okdar orijinal kablosuz kolun dez avantajlarindan sonra birdaha kablosuz kontrolcu almam. Pilin bitmesinden, pil yuvasinin temazsizligindan, kontrolcunun agirligindan,pilin sacma yerlerde bitmesinden biktim usandim. Kablolu kol alacagim. Onunda orijinalini bulamiyoruz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Amazondan steam controller alabilirsin be öyle yaptım. Kablosuz olarak da kullanabiliyorsun yada kutudan çıka usb kablo ile kablolu olarak da senin tercihine kalmış.
  • n11 den kablolusunu alcaktım. fiyat da uygundu. satıcıya orjinal olup olmadığı sordum. orjinal değil diyor ama çin orjinaliymiş. o nasıl oluyorsa. sonuç olarak orjinal değil. ben bu işten hiç birşey anlamadım.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben de bundan alacaktım n11 den hangi satıcıya sordun link verebilir misin? @Banzai!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nb7

Kardeş ben de bundan alacaktım n11 den hangi satıcıya sordun link verebilir misin? @Banzai!

75 liralık olan.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    http://m.n11.com/xbox-360-pc-uyumlu-wired-kablolu-kol-gamepad-joystick-controller-P96550087?cid=604001&gclid=CJKR0I_8180CFeop0wodrgcFFQ&gclsrc=aw.ds
    Hocam 75 tllik bunu gördüm sanırım sen bunu sordun bunun dışında hem sana hem de foruma soruyorum bana bunun kablolusunu n11 üzerinden önerebilecek varsa çok sevaba girer 1 haftadır bakıyom kafayı yiyecem 😤😤

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.