Şimdi Ara

PS'nin PAL'mı NTSC'mi olduğunu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Gold'dan PS3 sipariş ettim. PS gelince PAL'mı NTSC'mi olduğunu nasıl anlarım?

• Sence? Bildigimiz golddan aldiysan zaten garantili sony tr urunu satiyorlar ve pal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Super Slim model..? Yalnış hatırlamıyor isem mavi kutular PAL kodlu oluyor diğer Kırmız Beyaz veya farklı renkteki kutular NTSC türündeki kodlar oluyor. Bende bir yerden duydum ama nerde duydm hatırlamıyorum.
  • Dostum öncelilke hayırlı olsun. Kutunun küçük biyerinde mutlaka resimdeki gibi bi işaret olur. İşarette 2 yazıyosa paldir. 1 yazıyosa ntsc-u(amerika) 3 yazıyosa ntsc-j(japonya) dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Sence? Bildigimiz golddan aldiysan zaten garantili sony tr urunu satiyorlar ve pal.

Sony garantili değil. Gold paralel ithalat yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxHarDWeLLxXx

Sanırım Super Slim model..? Yalnış hatırlamıyor isem mavi kutular PAL kodlu oluyor diğer Kırmız Beyaz veya farklı renkteki kutular NTSC türündeki kodlar oluyor. Bende bir yerden duydum ama nerde duydm hatırlamıyorum.

Bunu bende duydum fakat hiç kırmızı kutulu super slim görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

Dostum öncelilke hayırlı olsun. Kutunun küçük biyerinde mutlaka resimdeki gibi bi işaret olur. İşarette 2 yazıyosa paldir. 1 yazıyosa ntsc-u(amerika) 3 yazıyosa ntsc-j(japonya) dır.

Çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gold'ta genellikle 1. Bölge cihaz satıyorlar. 2-3 gün önce gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: KDGL

quote:

Sanırım Super Slim model..? Yalnış hatırlamıyor isem mavi kutular PAL kodlu oluyor diğer Kırmız Beyaz veya farklı renkteki kutular NTSC türündeki kodlar oluyor. Bende bir yerden duydum ama nerde duydm hatırlamıyorum.

Bunu bende duydum fakat hiç kırmızı kutulu super slim görmedim.

Hocam aslında bende görmemiştim ancak ta ki kısa süreli bir iş için gittiğim Diyarbakır ' da bir AVM içinde bulduğum GOLD mağazasında görene kadar. 4 Adet mavi kutulu 12 GB Super Slim var iken 1 adette kırmızı - beyaz 500 GB lık Super Slim vardı. Bende şaşırdım. Ama neyse , arkadaş gerekli cevabı vermiş , hayırlı olsun iyi oyunlar dilerim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Gold'ta genellikle 1. Bölge cihaz satıyorlar. 2-3 gün önce gördüm.

Hocam sitedeki ürün resimlerinde mavi kutu var. İnşallah PAL'dır. Moralimi bozdunuz şimdi. Online müşteri hizlerine soruyorum cevap vermiyolar. Sattıkları ürünü bilmiyolar daha.

• KDGL kullanıcısına yanıt
    Tamamı pal cihaz. Boşuna uykunuz kaçmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Sağolasın içime su serptin

• Hocam bende 6 ay önce golddan almıştım PAL dı içiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDGL

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Gold'ta genellikle 1. Bölge cihaz satıyorlar. 2-3 gün önce gördüm.

Hocam sitedeki ürün resimlerinde mavi kutu var. İnşallah PAL'dır. Moralimi bozdunuz şimdi. Online müşteri hizlerine soruyorum cevap vermiyolar. Sattıkları ürünü bilmiyolar daha.

Dostum moralini bozmak değil amacım tabi ama ben sadece kendi gözlerimle gördüğümü söyledim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

+1
  • Bir karar verin pal mi ntsc mi? Ntsc ise garantisi nerede geçiyor?
  • Hocam , cihaz eline ulaşınca PAL ' mi yoksa NTSC mi olduğunu yazarsan buraya çok sevinirim. Bende bu yaz gibi almak istiyorum da onun için Oyun konsolları için sıkı takipteyim. :)
  • quote:

Hocam , cihaz eline ulaşınca PAL ' mi yoksa NTSC mi olduğunu yazarsan buraya çok sevinirim. Bende bu yaz gibi almak istiyorum da onun için Oyun konsolları için sıkı takipteyim. :)

Tabii

• Ne yalan söylim okul çıkışı gibi kalkıp GOLD ' a gitmeye üşeniyorum. Hafta sonu desen yan gelip yatıyoruz :D . En iyisi hazıra konmak sanırım. Beklemedeyim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxHarDWeLLxXx -- 17 Şubat 2014; 22:42:31 >
  • quote:

Ne yalan söylim okul çıkışı gibi kalkıp GOLD ' a gitmeye üşeniyorum. Hafta sonu desen yan gelip yatıyoruz :D . En iyisi hazıra konmak sanırım. Beklemedeyim o zaman.

Siparişi verdiğim akşam üründe aynı gün kargo yazıyordu ertesi sabah aynı gün kargo yazısını kalırdılar. Kendilerine mesaj attım aynı gün kargo yazısı bulunmuyor diyolar. Durumu izah ediyorum itiraz ediyorlar. 3 gündür bekliyorum. Geldiğinde bildiririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.