Şimdi Ara

Arkadaşlar Xbox mu Ps mi almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 2.el cihaz almayı düşünüyorum oyunlara para vermeyi sevmiyorum bütçe meselesi tabikide

Şuanda 7 bin tl bütçem var ps4 pro ve xbox series s almayı düşünüyorum ps4 pro dan kastım ps yi kirip oyunlara para vermeden oynamak xbox series s i de alip ya aylik ücret vererek oynamak mi hangi cihazi alsam kafam sgrimaz uzun yıllar parasızfalan oynayabilirim hangisini almak mantikli televizyonda ounayacam 139 ekran 4k hdr hd tv tavsiyeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox mı PS mi: Bilmeniz Gereken Her Şey

Konsol oyunları dünyasında, Xbox ve PlayStation, uzun süredir süregelen bir rekabetin iki öncüsüdür. Her iki konsol da benzersiz özelliklere, oyunlara ve avantajlara sahiptir, ancak sizin için doğru olanı seçmek zor olabilir.

Özellikler

PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X'ten biraz daha güçlü donanıma sahiptir. PS5'te daha hızlı bir CPU ve GPU bulunur ve bu da daha yüksek kare hızları ve daha iyi grafikler sağlar. Ancak Xbox Series X, daha büyük bir depolama alanına ve daha hızlı yükleme sürelerine sahiptir.

Oyunlar

Xbox ve PlayStation'ın her ikisi de geniş bir özel oyunlar yelpazesine sahiptir. Ancak Xbox, Game Pass abonelik hizmeti aracılığıyla yüzlerce oyuna erişim sunar. PS5 ise, God of War Ragnarök ve Horizon Forbidden West gibi popüler özel oyunlara sahiptir.

Avantajlar

Xbox'ın avantajlarından biri, Windows işletim sistemiyle uyumluluğudur. Bu, oyunların PC'nizde ve konsolunuzda oynanmasına olanak tanır. PS5 ise, sanal gerçeklik desteği sunar ve bu da sürükleyici oyun deneyimleri sağlar.

Hangisini Seçmelisin?

Doğru konsol seçimi, kişisel tercihlerinize ve oyun ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Güçlü donanım ve özel oyunlar arıyorsanız, PS5 iyi bir seçenek olabilir. Daha büyük bir depolama alanı, daha hızlı yükleme süreleri ve Game Pass'e erişim istiyorsanız, Xbox Series X sizin için daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam daha önceden bir konsolunuz var mı yada yüksek performans görselli oyunlar oynadınız mı?

• Uzun yıllar sorunsuz sıkıntısız oyun oynamak istiyorsan eski nesil ve kırık bir cihaz işini görmez. PS4 Pro ısınma ve ses sorunları olan, kapattığında da tekrar tekrar kırma işlemi yapman gereken bir cihaz.

Series S al geç. 3 yıllık Game Pass Ultimate alır uzun bir süre rahat edersin. P2 hakkını satan varsa forumda yarı fiyatına alırsın. Yeni nesil hızlı, sessiz, kompakt bir konsolun olur.

• PS'nin kırılmasıyla ilgili bilgi vereyim. Uzun uzun sürmüyor kırılması. 1 dk'lık iş. Isınma sorununa hiç denk gelmedim, God Of War'da sesli çalışıyor, zaten oyuna gömülüyorsunuz, anlamıyorusunuz bir şey. Şu anda satılan sıfır PS4'ler çok büyük ihtimal kırılmaya müsait. Online'la işim yok dersen gözü kapalı al.

• İki seçenek arasında Series S

• Series s al ileride ps5 kırılınca ona geçersin PS4 almak şu an mantıklı değil bence

• herofahri kullanıcısına yanıt

ilk defa konsol alacam daha önce pc oyuncusuydum ilk defa alacam oyuzden hangisi iyidir bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Femtopat F kullanıcısına yanıt

Hocam eğer bütçeniz yeterse 2. El Microsoft garantili series s almanız 4000-4500tl cıvarı. Sonra ise 3000 tl ye kırılmış bir ps4 slime almanız alırken dikkatli olun. Bunlar sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Ama bütçeniz bu kadar değilse size sorulması gereken soru şu.

1. Ps4 özel oyunları ve daha fazla Türkçe oyunları olan bir konsol bunu herkes kabul etsin. 10/10 - 10/9 türkçe oyunlar çok var. Sizi en az 4-5 sene oyalar eğer çok oyun oynamazsanız.

2. Xbox series S alırsınız 2. El Microsoft Türkiye garantili bunun üstüne birde 3 yıllık gamapass alır yada kardeşlik yaparsanız o zaman en son teknoloji oyunlarını çok iyi grafik olmasada ( ps4 iyi olacaktır bu kesin ) yeni nesilde 7 yılınızı kapatır. Hem online oyun oynar hem gamepass nimetlerinden yararlanırsınız.

Bende sizin gibi hiç kolsol sahibi olmamış biriydim benim kendi tercihim yeni nesil oldu. Birde 3 yıllık gamapass yapınca artık oyunlara ücret vermeden oradan istediğim oyunları oynuyorum. Ama şunu da düşünüyorum işe başlarsam yanına birde kırık ps4 alıp o neslin tüm oyunlarını oynamak istiyorum.

Seçim size kalmış hocam ama Xbox series S ile ilgili sorunuz olursa yanıtlarım. Saygılarımla. ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herofahri -- 4 Ocak 2022; 16:5:26 >

• Forza 4-5 hariç xboxta olup ps te olmayan keşke dediğim bir oyun yok, oyunlara bakıp ona göre karar verin.

Butcem 5 6 milyara kadar cikabilir temiz bi ikinci el 2 kollu almayi düşünüyorum oynayacagim basli oyunlar fifa pes calk of duty geta microsoft figh simulator aksiyon oyunlari forza horzion tarzi oyunlar the last u da seviyorumda neysebana sorun çıkartmasın gunde 3 4 saat belki oynarim genelde herkez xbox demiş ne alsam bilmiyorum

Online oyun oynarım diyorsan. Forza 5 / FIFA / Sea of thieves / Microsoft flight simulator / bf1 / bf 2042 / warzone vb ve yeni nesil istiyorsan ve ucuz istiyorsan tek seçenek Xbox series S.

Ama dediğim gibi kırık ps4 online olmasada özel oyunları ile seni mutlu eder ama unutma çok uzun süre etmez.

• Temiz ucuz xbox series x alayim temizce nelere dikkat ermem gerkiyoralirken ilk defe konsol alacam

• İlk etapta Series S işini fazlasıyla görür. Daha sonra durumun el verir ve stok bulup ps5i de alabilirsen tadından yenmez....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

3 yil garantili series s buldum fiyat olarakta 4400 istiyor ama pazarlikla 4 bin ebatina alabilirim mantiklimi aceba

Media Markt garantili mi 3. Yılmj hocam ve evet cihazda cizik yoksa alınır. Gamepad iyice bakın o hareket butonunun kenarları çizikmi diye çok çizikse bayağı oyun oynamış demektir.

• İlk defa konsol alacam alalım bakalım nasil olacak heyecanliyim

Hocam aceba birazdaha biriktirip xbox series x mi alsam ben omrumde bir sefer alip uzun yillar oynamayi düşünüyorum 4k tv nin de hakkini verelim gu de 3 4 saat oynarim belki fazla oynayici degilim

Hocam series x hakkında gerçekten net bilgim yok. Bu tercih size kalmış hangisini ucuza bulursanız onu alın. Sonuçta bu iki cihazda tüm neslin oyunlarını bir şekilde açacak.

• online oyun oynamayı seviyosan xbox online önemsizse pro bu arada cihazlar çok hırpalanmamışsa hiçbişey olmuyo bendeki 4 yıl felan olmuştur ps4pro alenen sülalenin ortak malı her hafta birinde kalıyo daha tık demişligi yok xbox one x imde vardı bilmem kaçıncı el aldım baya oynadım sattım alırkende satarkende hiç sorunu yoktu alanda muhtemelen hala kullanıyodur

• Al series s i dertler bitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.