Şimdi Ara

Xbox One Split Screen (Bölünmüş Ekran) Oyun Tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, çiçeği burnunda XBox One S All-Digital (2 adet kol) kullanıcısıyım. Ultimate üyeliğim var.

9 yaşındaki oğlumla oynamak için Split Screen (Bölümmüş ekran) seçeneği vardır diye Fortnite, Rocket Leuge vb oyunlar indirdim ancak 2 kişi oynama seçeneği bulamadım.

*Nasıl yapıldığı konusunda desteğe ihtiyacım var.
    *Başka oyun tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Ocak 2020; 13:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox Bölünmüş Ekran Oyunları ile Çok Oyunculu Eğlence

Xbox oyun konsolları, bölünmüş ekran özelliğiyle çok oyunculu oyun deneyimleri sunar. Bu özellik, aynı konsolda aynı ekranda iki veya daha fazla kişinin aynı anda oynamasına olanak tanır.

Xbox'ta bölünmüş ekran oyunları oynamak için birden fazla kontrolcüye ve bölünmüş ekranı destekleyen bir oyuna sahip olmanız gerekir. Xbox Series X/S ve Xbox One konsolları, çok çeşitli bölünmüş ekran oyunları sunar.

Popüler Xbox Bölünmüş Ekran Oyunları

• Halo: The Master Chief Collection: Halo serisinin tüm ana oyunlarını içeren bu koleksiyon, bölünmüş ekran çok oyunculu modu içerir.
    • Gears 5: Üçüncü şahıs nişancı oyunu Gears 5, hem kooperatif hem de rekabetçi bölünmüş ekran modlarına sahiptir.
    • Forza Horizon 5: Yarış oyunu Forza Horizon 5, iki kişiyle aynı ekranda oynama imkanı sunar.
    • Sea of Thieves: Çok oyunculu korsan macera oyunu Sea of Thieves, bölünmüş ekran oyununu destekler.
    • Rocket League: Araba futbolu oyunu Rocket League, dört oyuncuya kadar bölünmüş ekran çok oyunculu modu içerir.

Xbox Bölünmüş Ekran Oyunları Oynama

Bölünmüş ekran oyunları oynamak için şu adımları izleyin:

1. Bölünmüş ekranı destekleyen bir oyun başlatın.
    2. İkinci kontrolcüyü konsola bağlayın.
    3. Oyun menüsünde "Bölünmüş Ekran" veya "Çok Oyunculu" seçeneğini seçin.
    4. Ekranda ikinci oyuncunun katılmasını bekleyin.
    5. Her iki oyuncu da oyuna kontrolcüleriyle katıldığında bölünmüş ekran başlayacaktır.

İpuçları

• Bölünmüş ekran oyunları genellikle daha küçük bir ekranda oynanır. Bu nedenle, görüş alanını optimize etmek için kamerayı ayarlayın.
    • Bölünmüş ekran oyunları daha fazla işlem gücü gerektirir. Bu nedenle, oyunların bölünmüş ekranda oynanırken daha yavaş olabileceğini unutmayın.
    • Bölünmüş ekran oyunları çok oyunculu deneyimleri daha sosyal ve eğlenceli hale getirebilir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle oynarken keyfini çıkarın!
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Game pass uygulamasından oyun listesinin en altına git

Orada tüm oyunları göster A-Z seç

Tüm oyunlar gelecek. Sonra sol üstteki Hepsi yazan filtreye bas oradan Yerel Çok Oyunculu olanı seç.

Gelen listede baya var birlikte oynanacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt

Telefonuma Game Pass indirmiştim. Yükleme başlatabilirim. Yerel çok oyunculuyu seçeceğim anlaşıldı.

Ancak Rocket Leauge oyununu dün gece inceledim ekranı ikiye bölüp oynama seçeneği bulamadım.

Edit: Acaba oğlum için de mi xbox hesabı açmalıyım sorusu geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 27 Aralık 2019; 8:51:35 >
  • evet ciazda tanımlı 2. bir hesap olacak ve 2. kol o hesaptan login olacak

burdaki siteden tam oyun listesini baka bilirsin.
    terraria önerirm ben eskiden çok oynamıştım yiğenler ile baya güzel çocuklar için minecraft dan daha çok zihin açıcı bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 27 Aralık 2019; 9:5:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

evet ciazda tanımlı 2. bir hesap olacak ve 2. kol o hesaptan login olacak
    https://www.co-optimus.com/system/24/xbox-one.html#
    burdaki siteden tam oyun listesini baka bilirsin.
    terraria önerirm ben eskiden çok oynamıştım yiğenler ile baya güzel çocuklar için minecraft dan daha çok zihin açıcı bir oyun.
    Eyvah eyvah.

Kasetli ateri oyunlarından beri elimize kol almadık işler nasıl zorlaşmış. Eskiden 2 kişilik seçerdin olur biterdi.

• Gears of War, Halo, Diablo diye sıralamaya gelmiştim ki ufaklığın henüz 9 yaşında olduğunu gördüm.

Lego oyunları split screen destekliyor diye biliyorum, küçüklerle oynamak eğlenceli oluyor. Gamepass’te de var galiba bazıları denemek isterseniz. İyi oyunlar.

• 2 kişilik oyunların çoğunda misafir hesap seçeneği oluyor. 2. bir hesap açmadan misafir hesap ile oynayabilirsiniz.

Bende bizim veletle oynuyordum ama şimdi ROBLOX oyununa sardı pek oynayamıyoruz artık.
    Plants vs. Zombies eğlenceli, ama çabuk sıkıyor.
    Rocket Leuge de güzel fakat yaşına uygun arkadaşlarıyla oynadığında daha keyif alıyorlar. Babalarını kendilerine rakip görmek istemiyorlar genelde.

Lego serileri güzel eğlenceli, biz hanım, çocuk hep birlikte sırayla oynadık bitirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmytm -- 27 Aralık 2019; 10:13:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çocuğa 2. hesap açmak, onun yaptıklarının ayrı bir kayıt olarak durmasını sağlar... sürekli oyunlara baştan başlamaz :) diğer yandan bence beraber overcooked oynayın :) çok keyifli... gamepasste yok sanırım ama rayman oyunları da 2 kişi beraber oynanabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

çocuğa 2. hesap açmak, onun yaptıklarının ayrı bir kayıt olarak durmasını sağlar... sürekli oyunlara baştan başlamaz :) diğer yandan bence beraber overcooked oynayın :) çok keyifli... gamepasste yok sanırım ama rayman oyunları da 2 kişi beraber oynanabilir...
    Şimdi hesap açtım ama konsolu yeniden başlatmadan hesaplar arası geçişi nasıl sağlayabiliriz.

Ben kendi hesabımla rockhet Leauge oyununu başlattım.

Yerel oyna diyorum olmuyor. Özel oluştur diyorum olmuyor.
    Ancak sadece xbox üzerinden iki oyuncuyu bir türlü başlatamıyorum. Bununla ilgili YouTube videosu da bulamadım.

Edit: Hallettim.

Oyna/Yerel Oyna/Gösteri bu aşamadan sonra katımak için (üç yan çizgi üst üste) tuşuna bas diyerek arkadaş eklediğimiz profili oyuna çağırıyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 27 Aralık 2019; 16:58:20 >

• İkinci kolun menü tuşuna basmalısınız.
    İki kişilik oyunlarda genellikle 2. kolun menü tuşuna basarak oyuna girilir.

Aşağıdaki video da yardımcı olabilir.
    charexyyoutube
    How To Play (Split-Screen) On Rocket League
    https://www.youtube.com/watch?v=_gSqZRshsVI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmytm -- 27 Aralık 2019; 17:0:12 >

• BLUR

• Yardımlar ve tavsiyeler için teşekkürler.

Konsola girince hesaplar arası geçişi de öğrendim mi tamamdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Yardımlar ve tavsiyeler için teşekkürler.

Konsola girince hesaplar arası geçişi de öğrendim mi tamamdır?
    X bastıgında sağ tarafta profil değiştir yazar ordam hesap arası geze bilirsin.
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ancak bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

İlginize teşekkür ancak bulamadım.
    sağ yazmışım pardon en sol da :D profil değiştir var.
    yeni bir hesap eklediginde orda göre bilirsin ordan profil geçiş yapa bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

sağ yazmışım pardon en sol da :D profil değiştir var.
    yeni bir hesap eklediginde orda göre bilirsin ordan profil geçiş yapa bilirsin

Alıntıları Göster
    Sol üst köşenin en solundaymış. Buldum sonunda. Seni yenecem xbox seni yenecem. :D Bu zamana kadar çok farklı türde elektronik alet kullandım. Bu cihaz kadar zorlayanı olmamıştı :)

Bu arada fortnite oyunun iki kişi oynamaya çalıştık onu da beceremedik. Hem kendime hem diğer hesaba epic games’ten hesap açtık ama dananın kuyruğunun kopacağı yerde p2 tuşuna basın diyor. İyi de p2 diye tuş yok ki?
    Edit: Bin dereden su getirdim bunu da hallettim. O hesapla bir oyun oynamak gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 29 Aralık 2019; 0:2:36 >

• Overcooked 2,minecraft,human fall flat, bu üç oyunu da deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: EL TURKO

Overcooked 2,minecraft,human fall flat, bu üç oyunu da deneyebilirsiniz
    Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.