Arkadaşlar merhaba beyaz araç benim hız sınırı 82kmh eds olan yolda aracimla ilerlerken aracım birden arıza yaptı aynadan yolun boş olduğunu kontrol edip 4 luleri yakıp hemen en sağ serite kenarına yanaştım durduktan sonra 1 dk oldu olmadı arkadan gelen araç benim aracın sol arka camurlugundan vurdu vuran araç seni hiç göremedim kusur senin yolda reflektor yoktu 4 lulerin yanmiyordu orda duruyorsun diyor bu şekilde ifade kullanıyor fakat 4 lulerim arıza nin en başından beri yanmakta olup güvenli bir şekilde yerimi aldım
sizin gorusleriniz nedir olay tam anlattığım sekildedir
Sistem nasıl sizce?
Arkadaşlar merhaba küçük kardeşime sistem topluyorum
Elimde 1 adet 1tb gen 4 ssd var oyuzden ssd eklemedim toplam 34. 291 TL tutuyor bu fiyat bandı 40 bine kadar çıkabilir ne örerirsiniz aceba
7500f
B650 tomahawk
Rtx4060ti
32gbddr5 ram
msi kasa
Soğutucuyu unutmuşum kb
75-80 Bin TL bantlarında PC toplama
Arkadaşlar merhaba 80 Bin TL kadar bütçem var uzun yıllar sorunsuz götürecek sağlam bir kasa önerebilirmisiniz elimde 1 TB gen 5 SSD var sistemi kurabilecegim 2.ci SSD nin tercihini size bırakıyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden parça parca da alabiliriz hazır sistem de olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hangi sıvı soğutma alınmalı sizce
Arkadaşlar merhaba
Ryzen 7800x3d Asus prime x670 p cam li sitem topluyorum bu 2 soğutucu arasında kaldım
Df markasi bilmediğim marka alsam nasıl olur sizin öneriniz ne olur
50-55. 000 TL arası sistem toplama
Merhaba Arkadaşlar 55 bine kadar kasa toplamak istiyorum paylaştığım resimdeki sistem nasıl sizce veya siz ne önerirsiniz paylaştığım sistemde
Ramlerin lexar olması ekran kartının dual 2 fanlı olması sıvı soğutucu un df olması bilmediğim markalar sizce bu bütçe ile alınabilecek en sağlam uzun yıllar götürebilecek sistem nedir aceba
Ayrıyetten 10 bin TL kadar da monitör önerebilirmisiniz kasa bütçesinden hariç olarak 2k olsa yeterli sanırım
50k sistem tavsiye yardım
Arkadaşlar merhaba elimde
Ryzen 5600x
Asus tuf gamıng b b550 plus wifi
16 gb gskill tridentz 8x2 4000mhz
970 evo plus 500gb SSD
Cooler master ml 240l V2
Xigmatek 700w 80+ kasa
Palit gamerorck rtx 3070
Böyle bir sistemim var ekipmanların ve 2k monitorum de var değiştirsem mi upgrade mi yapsam ne yapsam emin değilim 50 k bütçem var ne önerirsiniz
Format sonrası siyah ekran ve donma
Arkadaslar merhaba sisteme format attim ekran karti driver kurdum steam den cs2 ve ets2 indirdim cs2 de oyunda oynarken birden bire siyah ekran yapıyor donuyor ekran kuculuyor buyuyor ets2 dede oyuna başka deyince siyah ekran veriyor ve donuyor sizmlce sorun ne olabilir
Asus tüf b550
Ryzen5 5600x
Msi G27CQ4 E2 27 inç 2k 170hz monitör
Gskill 2x8 gb 4000mhz ram
Msi monitör alınırmı?
2 el bu sistem alınırmi ?
Arkadaşlar bu sistem alınırmi sizce alınırsa fiyatı ne olmalı ?
Arkadaşlar merhaba monitör dahil 30 32k bütçem var sistem toplamak istiyorum onerebileceginiz sistem varmı aceba ben kendim 2 elden böyle bir sistem toplamak için baktım fiyatı bu çıkıyor siz ne onerirsiniz
B650 dsh3 gigabyte anakart
Rtx 4060ti MSI ventus 2x
Ryzen 5 7500f
Xpg hunter 2x8gb 5200mhz ddr5 ram
Adata legend 800 1tb ssd
XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
XPG
Darkflash radiant DC 240 argb sıvı sogutucu
Toplam 27000 TL tutuyor siz ne önerirsiniz hazır sistem mi almalıyım ne önerirsiniz aceba ?
İlgi Alanları: ELEKTRONİK TARIM
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 20.192 (Bu ay: 298)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware