Msi monitör alınırmı?
-
-
Aynı monitörün sıfırına bakıyorum, bence fiyat iyi gibi, yarı yarıya, tabi sizi yönlendirmiş gibi olmayayım piyasasını bilmiyorum. Arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
-
Msı monitörlerinde ghosting sorunu mevcuttu en son ama şuan ne durumda bilmiyorum. Oyunlarda sıkıntı yaratıyordu.
-
-
Arkadaşlar ben biraz daha profesyonel düşünerek, bazı detaylar ışığında kendi araştırmam sonucunda MSI MAG 325CQRF-QD aldım. Fazlasıyla memnunum, ghosting %99 oranda hissedilmese de bazen çok takılırsanız varmış gibi geliyor, önemsenmeyecek kadar. Ayrıca bol bol ışık sızması var ama kesinlikle rahatsız edici boyutta değil, normal kullanımda hissetmiyorsunuz zaten, simsiyah ekranda çok dikkat ederseniz anlarsınız ama benim gözüme batmıyor, üzerine düşmedim. VA ve IPS panellerde genel olarak olan bir şey zaten bu.
akakce.comMSI MAG 325CQRF-QD 31.5" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-325cqrf-qd-31-5-1-ms-wqhd-curved-oyuncu-u-fiyati,323333660.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X