Şimdi Ara

Msi monitör alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 3 ay önce alınmış msi G27CQ4 E2 monitör 4000 tl ye alınırmı sizce

• Aynı monitörün sıfırına bakıyorum, bence fiyat iyi gibi, yarı yarıya, tabi sizi yönlendirmiş gibi olmayayım piyasasını bilmiyorum. Arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• Msı monitörlerinde ghosting sorunu mevcuttu en son ama şuan ne durumda bilmiyorum. Oyunlarda sıkıntı yaratıyordu.

• Arkadaşlar ben biraz daha profesyonel düşünerek, bazı detaylar ışığında kendi araştırmam sonucunda MSI MAG 325CQRF-QD aldım. Fazlasıyla memnunum, ghosting %99 oranda hissedilmese de bazen çok takılırsanız varmış gibi geliyor, önemsenmeyecek kadar. Ayrıca bol bol ışık sızması var ama kesinlikle rahatsız edici boyutta değil, normal kullanımda hissetmiyorsunuz zaten, simsiyah ekranda çok dikkat ederseniz anlarsınız ama benim gözüme batmıyor, üzerine düşmedim. VA ve IPS panellerde genel olarak olan bir şey zaten bu.

akakce.com
    MSI MAG 325CQRF-QD 31.5" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-325cqrf-qd-31-5-1-ms-wqhd-curved-oyuncu-u-fiyati,323333660.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.