Şimdi Ara

75-80 Bin TL bantlarında PC toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 80 Bin TL kadar bütçem var uzun yıllar sorunsuz götürecek sağlam bir kasa önerebilirmisiniz elimde 1 TB gen 5 SSD var sistemi kurabilecegim 2.ci SSD nin tercihini size bırakıyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden parça parca da alabiliriz hazır sistem de olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Femtopat -- 14 Eylül 2024; 7:19:7 >

Hocam işlemci soğutucuyu bunu kullansak anakartıda Asus x670 pcsm veya MSI x670 Tomahawk kullansak sistem fiyatı 83 bin TL oluyor ama önemli değil kasa için ayirabilecegim maks bütçe 85 bin TL kalan 2 bin icinde bir öneri alabilirim

Soğutucu olarak Corsair in 5 bin TL olanını düşündüm cooler master da iş gorecektir ama uzun yıllar götürmesini düşünüyorum oyuzden araştırdım 5 bin TL olanda ekstra su ekleme vidası bulunuyormuş

75-80 Bin TL bantlarında PC toplama

• Femtopat F kullanıcısına yanıt

Hiç çekinme .Adamlar A620M HDV M2.+ile 7800X3D kulandılar.4000 tl lik kart. Dünyanın en saygın sitelerinden hardwareunboxed. Zerre perf. kaybı olmadı.

7800X3D fazla watt çekmez çünkü. 86 WATTI ,o da full yükte, anca bulur.

Fakat almışken ,daha iyi bi şey ve Wifi li falan deren aşağıdaki Tomahawkı kap .Çok-çok fazla bile gelecektir. ATX formunda olması da iyi. Kasayı doldurur.

Hocam raijintek kasa ilk defa duyuyorum nasıldır ?

Bide psu ile kasa 2 si 7 bin TL tutuyor 7 bin TL de bu altarnatifler nasıl olur sence ?

• 750 watt powerleri pek belli değil Model olarak yani. Bi de RTX 4080 e.kartı için ATX 3.0 power almakta büyük yarar var.

Rajintek büyük bi firma.

75-80 Bin TL bantlarında PC toplamawww.raijintek.com
    RAIJINTEK
    https://www.raijintek.com/en/index.php

Bu da kasanın inceleme linki.

75-80 Bin TL bantlarında PC toplamawww.ddworld.cz
    Raijintek PONOS Ultra – TEST a RECENZE prostorné slušně vybavené skříně za rozumnou cenu - DDWorld.cz
    http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/case-a-zdroje/raijintek-ponos-ultra-test-a-recenze-prostorne-slusne-vybavene-skrine-za-rozumnou-cenu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 16 Eylül 2024; 1:4:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.