RTX 4060 Ti
Uygun fiat.
Bildirm kapatma
Forumda sistem tavsiyeleri bölümünü açtığımda, her seferde, yeni bildirimler diye ,beyaz bi büyük kutucuk açılıyor.İçindede bi sürü bildirim. Kapatmak için herşeyi denedim,kapanmıyor. Bıktırdı.
Bunu nasıl kapatırız.
Bildirimleri kapatma
Forumda sistem tavsiyeleri bölümünü açtığımda, her seferde, yeni bildirimler diye ,beyaz bi büyük kutucuk açılıyor.İçindede bi sürü bildirim. Kapatmak için herşeyi denedim,kapanmıyor. Bıktırdı.
Bunu nasıl kapatırız.
SMS olayı nedir
Mecburen buraya yazdım. Sistem tavsiyesi için özelden bazen arkadaşlar sorular sorabiliyor .DH de bi bu çıkmamıştı. Bu da çıktı .Özel mesajlar açılmıyor. Profil ayarlarından SMS onayı yapın diye bi şey sorup duruyor .Neyin nesidir bu Bilen biri varsa ,bi yardımcı olursa , memnun olurum.
Sistem tavsiyesi için RTX 4070 fiatı
Merakla beklenen, RTX 4070 ekran kartı için sistem kuracaklara bulabilldiğim en ucuz RTX 4070 güncel bi fiatı.599 dolarlık kart için, biraz daha ucuz olsaydı daha iyi olurdu.
Fiber modemi nasıl anlayacağız.
12100F işlemcisi
12100F işlemcisi, Türkiye 'ye niçin getirilmiyor.
MSI B450 Gaming plus(Max. olmayan) anakart
Başlıktaki anakarta ,son beta bios ile,Ryzen 5600X ,5800X gibi 5000 serisi işlemcileri sorunsuzca takıp kullanan ,varmı acaba.
Nette,nümunelik , bi tane bile kullanan bulamadım . Ne konfigürasyonmuş,bulunmaz hint kumaşı sanki. Sadece ,anakartın B450 GAMİNG PLUS MAX. serisi ile kullananlar yazmış.
|
eski nickim metin abi |
referanslar...wwwengin-bahadir_bado-sercany-ozgboy-number_one-nickneyime-reason666-meneme2002 .romeo28- comiser(imhotep)- pashha27 - solid?- cağlaraktas - ORooT- Cose Turche-mpy-madlive-öztin-mrxpsp3 -yug2980-exeter-mefabilgisayar_trb-floast-haqan13-Ormanci05-TenRose-battis-bbsaa-Sunbred-mdgk-__END__-ilker1041-mj_pelit-Quartamin-trkocaer-ufuq35-geforcemx-mustafa5493-enverkar-urunguu-thevincent-kolega06 -WinteR-az093 |
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 16 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 24 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.719
İkinci El Bölümü Mesajları: 428
Konularının görüntülenme sayısı: 26.351 (Bu ay: 427)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.545 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware