Başlıktaki anakarta ,son beta bios ile,Ryzen 5600X ,5800X gibi 5000 serisi işlemcileri sorunsuzca takıp kullanan ,varmı acaba. Nette,nümunelik , bi tane bile kullanan bulamadım . Ne konfigürasyonmuş,bulunmaz hint kumaşı sanki. Sadece ,anakartın B450 GAMİNG PLUS MAX. serisi ile kullananlar yazmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 18 Nisan 2021; 17:48:28 > |
MSI B450 Gaming plus(Max. olmayan) anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda konusu vardı b450 gaming max ile r5 5600x kullanıcısı memnundu yazdıklarına göre biosu düzgün güncellerseniz eğer bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.
https://forum.donanimhaber.com/msi-b450-gaming-plus-max-ve-ryzen-5-5600x--148250508
-
-
Kullanan biri varmı,yurtdışı da ,bulamadım hala.
-
Anakartın resmi sayfasında Ryzen 5000 serisi işlemciler desteklediği yazıyor. BIOS güncellemesini yaptıktan sonra gözü kapalı işlemciyi alıp takabilirsin.
-
Evet onu zaten görmüştüm. Fakat bu beta bios ile olabiliyor. O nedenle kuşkularım var. Max serisinde, beta olmayan bios çıkardı ve onunla herkes sorunsuz kullanıyor.
-
Geçen sürede, kullanan oldumu acaba.
-
1yıl geçmiş,kullanan oldumu,acaba.(sorunsuz)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X