Şimdi Ara

Bu kazada sizce kim haklı sonuç ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba beyaz araç benim hız sınırı 82kmh eds olan yolda aracimla ilerlerken aracım birden arıza yaptı aynadan yolun boş olduğunu kontrol edip 4 luleri yakıp hemen en sağ serite kenarına yanaştım durduktan sonra 1 dk oldu olmadı arkadan gelen araç benim aracın sol arka camurlugundan vurdu vuran araç seni hiç göremedim kusur senin yolda reflektor yoktu 4 lulerin yanmiyordu orda duruyorsun diyor bu şekilde ifade kullanıyor fakat 4 lulerim arıza nin en başından beri yanmakta olup güvenli bir şekilde yerimi aldım

sizin gorusleriniz nedir olay tam anlattığım sekildedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki farlarınız öncesinde kör ettiği için adam kısa süreli görme kaybı yaşayıp vurmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 16 Kasım 2024; 19:17:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Adam arkadan geliyordu hocam

• Geçmiş olsun. Oldukça geniş bir cadde'de gelip arkadan sürtmüş. Alkollü değilse muhtemelen telefon ile uğraşıyordu. Reflektör hususunda haklı ama suçun büyük kısmını ona verirler.

• Arkadan çarpma asli kusur ancak burada size de güvenlik önlemi almadığınız için tali kusur verilecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 de 6 ona 8 de 2 size verirler gibi duruyor...

• forum uyeleri magarada yasiyor heralde.

8lik sistem kalkali 100 sene filan oluyor...

KTTde tali kusur kalkali da bi 50 sene oluyor.

kolluk rapor tuttuysa verebilir tali kusur,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    3 ay önce açıldı
    SİZCE BU KİM?
    8 yıl önce açıldı
    Sizce bu araç pert olur mu?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tofaş yol kenarında duran arabaya çarpıyor. Sen zaten arabayı köşeye çekmişsin. Yolda aydınlatma da var. Görmeme ihtimali yok yani burada tam kusur tofaşta olmalı.

• Abilerim Eds bulanan bir yol hız sınırı 82 kmh 3 şerit yol ve bomboştu araç arıza verince mecburen sağ serite kaldırım kenarına kadar çektim ve 4 lulerim yanıyordu arabadan inip güvenlik önlemleri almaya fırsat kalmadan arkadan gelen araç bu şekilde vurmuştur ben ben haklıyım demiyorum başıma gelen olayı anlatıyorum takdiriri size bırakıyorum
    Allah korusun ben tam inecektim inseydim araç banada çarpacak ti

• Üst gecit aydınlatmasından tahmin edeceğim vilayet Kocaeli galiba.

Gecmis olsun

Olay yerine polis cagirdiniz mi ya da kendi aranızda tutanak mı tuttunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Kasım 2024; 1:20:59 >
  • konuya ek yanıt mevkı konya kırmızı araca %100 kusur verildi sigorta tarafından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.