Merhaba, sıfır araç düşünüyoruz ve bütçe crossland a yettiği için ona baktık ama tam bilgimiz yok. Kullanan arkadaşlar falan yorumlarını yapabilir mi? |
Opel Crossland hakkında düşünceleriniz neler?
-
-
Klasik bütçe arabası bir süre sonra yerini fronteraya bıracak. Şuan tek paket satılıyor giriş paketi.
Annem şuan severek kullanıyor 1.2 elegance paket araçtan memnun tabi beklentiler de önemli burada…
Lakin 2 senelik araçta yolcu airbag kısmı ince bir çatlak var… motoru performansı oldukça tatminkar. Ben virajda kastım yatıyor gibi oluyor ama asla kaymıyor esp’yi devreye sokamadım bir türlü .
Bu bütçeye 0 başka araç başka neler var ona bakmak lazım. Belki bayon bulabilirsiniz. Diğer seçenekler neler?
Araç benim beklentimden iyi çıkmıştı çünkü pandemi sonrası araçların karaborsa olduğu zaman annem bayiye gidip beğenmiş sonrada benden habersiz almış geçmiş… Ben tipini sevmiyordum ama her gittiğimde biraz daha alıştım araca.
Bütçeye göre iyi araç diyebilirim ama dediğim gibi yolcu airbaginin çatlaması bizi dumura uğratmıştı. Opel türkiye ise ilgilenmedi 40bin liraya yenisini yaparız dedi. Kimsenin de uğraşacak vakti olmadığı için böyle binmeye devam ediliyor. Facebook grubu oldukça aktif. Bu airbag mevzusunu diğer araçlarda görmedim bizim araca özel oldu ama yine de bilginiz olsun…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 26 Temmuz 2024; 22:0:6 >
-
Acele etmeyin ,sonbaharda yeni Citroen C3 Aircross gelecek..Mevcut C3AC den de Crossland dan da çok üstün bir araç..bekleyebiliyorsanız değecektir..Fiyatının da rekabetçi olacağını sanıyorum
auto world dergisiAll-New Cıtroën C3 Aırcross: The Most Affordable And Comfortable - Auto World Dergisihttps://www.autoworlddergisi.com/all-new-citroen-c3-aircross-the-most-affordable-and-comfortable/https://www.netcarshow.com/citroen/2025-c3_aircross/#6
Edit:Ayrıca Crossland artık üretilmeyecek yerine Frontera geliyor..O da yeni C3AC ile aynı platform, motor ve şanzımanı paylaşacaksa da daha pahalı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 27 Temmuz 2024; 12:30:32 >
-
2021 yılında 0 olarak 1.2 otomatik Edition donanımı aldım 30 bin km oldu hiç bir sorun cıkarmadı çekirdek aile olarak 3 kişi bize yeterli gayet ferah benim boyum 1.85, yol tutuşu yerden yüksek olmasına göre gayet iyi donanımı rakiplerine göre iyi motoru gayet yeterli aynı motor 3008 de C5 aircros da kullanılıyor.Alırken tüm rakiplerini incelemiş hem tam otomatik aisin şanzıman olması hem donanım olarak( Skoda kamiq aynı paraydı digital klima hız sabitleyici geri görüş kamerası yoktu mesela)
2 hafta önce babama da aldık essantial donanım 0 fiyatı 1.200 bindi. 2. El İlanlara bakarken 2023 yılında 0 olarak yatirim amacı ile alınmıs saklanan araçlar var km mecburen 6000 giriliyor aslında hepsi 0 böyle bir aracı biz 1 milyona aldık. Bayiden tek farkı plaka takılı olması 200bin cebimizde kaldı. Size önerim bu şekilde bakın boşuna fazla para vermeyin.
-
Konuya yorumda yaptım dizede yazmak istedim 2021 de aldım 3 yıldır 30bin oldu hem WhatsApp hem Facebook grubunda üyeyim hiç airbag ilgili sorun yaşayan duymadim dediğiniz gibi sizin araca özel bir üretim hatası olmuş galiba
-
Ben de bilmiyorum araştırmalarımda yurtdışında da denk gelmedim bu sorunu yaşayan biriyle. İnce kılcal bir çatlak diyebilirim. Her ne olursa olsun rezalet ona ne şüphe de uğraşacak adam yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 27 Temmuz 2024; 15:29:25 > -
Acaba kaçtan verirler, bana mantıklı geldi bu araç. 1200 civarlari ona değil mi -
Arkadaşım Ford Tourneo Courier aracını satıp sıfır aldı geçen sene, bagajı güçük olduğu için satışa çıkardı, şahsen bende beğenmiyorum aracı , dar ve yüksek, Golf 8 1,5 manuel 1465 tl başlangıç liste fiyatı var, bazı bayiler indirim yapmış 1265tl civarı veriyorlarmış, geçen gün biri yazmıştı, bi bakın derim, 1200tl opelin bu modeline verilmez,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 27 Temmuz 2024; 17:12:56 > -
Bugünkü fiyatlarla yeni Citroen C3 Aircross versiyonuna göre 1400-1650 fiyat bandında olur diye tahmin ediyorum..Geldiği zaman ne olur bilinmez tabi ki
-
Hocam bayon a baktım o da bütçeye uygun duruyor ve bunların dışında opel combo falan da ilgimi çekiyor. Ben araçlarda birazda iç tasarıma bakıyorum aslında ve yeni ticariler gerçekten albenisi yüksek oluyor ama performans olarak iyi değildir.
-
Aynen bu aracı bende gördüm hocam ama bütçenin biraz üstüne çıkar sanırım ve o yüzden beni de aşar. Ancak güzel bir tasarımı var bununda. Peki hali hazırda c3 aircrosslar nasıl
-
Senin dediğinde mantıklı tabi hocam da bakalım acele etmeyelim.
-
Konforsuz bir araba insanı yoruyor , koltukları ise kötü . baldır desteği yok.
-
Crossland güncel bir araç değildir. Bütçe dostu olması için Peugeot 2008'in eski kasasının şasisiyle üretiliyor. İhtiyaçları ve bütçeyi karşılıyorsa alınır garanti süresince binilir. 1.1 milyon liraya sıfır araç veriyorlar sonuçta.
Buna benzer şekilde mesela Kia Rio ve Stonic Hyundai i20'nin eski kasasından üretiliyor ama fiyatları uygun değil.
-
Çok çirkin bir tasarımı olduğunu düşünüyorum keza bayan da bana göre öyle...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X